Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 227 10
Γενική βαθμολογία
 
10.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Επίσκεψη στην γνωστή γειτονιά των συγκινήσεων προς άγρα κωλου ως συνήθως αλλα πρωινές ώρες μετά απο καιρό που δεν μπορούσα να έρθω νωρίς .
Η βόλτα κόπηκε απότομα στο μεσαίο πάτωμα του εν λόγω ιδρύματος στο άκουσμα του ονόματος της Αθήνας , για όσους αμύητους Αθηνα εστι Ελληνίδα , milfόνι ξανθό με καταπληκτικό μάτι, βυζαρες απίστευτες , ολοκάθαρο μοσχοβολιστο μουνι και μια απίστευτη τρέλα με τον πουτσο που την καταλαβαίνεις στο απαράμιλλο τσιμπουκι της.
Το εικοσάρικο βγήκε με ταχύτητα απο το πορτοφόλι μου χωρίς να περιμένω να βγει απο το δωμάτιο για σαλοναρισμα σε μια προσπάθεια να κερδίσω θ συναγωνιστές του σαλονιού .
Πλύσιμο του πουτσου στον νιπτήρα και αναμονή μικρή ευτυχώς για την Αθηνα που μπήκε όλο κέφι στο δωμάτιο , με θυμήθηκε παρόλο που εχω καιρό να την γαμησω και με πλάκωσε στα γλωσσόφιλα και τα χάδια και άρπαξε τον πουτσο μου σε ένα τσιμπουκι λες και δεν υπάρχει αύριο.
Μετά απο λίγο την σταμάτησα προς αποφυγήν ατυχήματος και την προέτρεψα να μου βάλει το προφυλακτικό για καβάλα cow girl.
Ακολούθησε ανάποδο cowgirl Ναι! με θέα την κωλαρα της και στήσιμο στα τέσσερα Κατσικογάμης όπου επήλθε και το μοιραίο πριν προλάβω να την χύσω στις βυζαρες της οπως ήθελα , δεν πειράζει ελπίζω να μπορέσω σύντομα να ξαναέρθω πρωί και να τις γεμίσω τις βυζαρες με το ψωλοχυμα μου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 12, 2015
Όνομα κοπέλας
Αθηνά
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
25 Νοε 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
25
Likes:
27
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού