Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 227 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Μπουχτισμένος απο τα προβλήματα όπως οι περισσότεροι αυτούς τους καιρούς αλλα και με έξτρα στενοχώριες που με κράτησαν μακρυά απο κωλαρακια για αρκετό καιρό κατέβηκα αγριεμένος στην γνωστή γειτονιά για "οπίσθιες" συγκινήσεις.
Γρήγορη βόλτα που σταμάτησε στην υπόγα του εν λόγω ιδρύματος όταν η τσα2 με το κούνημα του κεφαλιού ανακοίνωσε την Χριστινα με φουλ προγραμμα , βλέποντας το αδυνατο κορίτσι με το tattoo πάνω απο τον κωλο θυμήθηκα αμέσως το καβαλημα που μου εχει κάνει με την κωλοτρυπιδα της Ναι! και το μπλε εισιτήριο έφυγε πετώντας απο την τσέπη μου.
Με θυμοτανε η τουλάχιστον έτσι έδειξε (λίγη σημασία εχει) και την ώρα που μου έγλειφε τα βυζια , οχι οτι χρειαζόμουν και πολλά προκαταρτικα , για να με φτιάξει της εξομολογήθηκα την ανάμνηση - απαίτηση για cow girl με την κωλοτρυπιδα.
Εκείνη συνέχισε αμέριμνη την ακαποτη πίπα στην οποία παρεπιπτόντως ειναι πολύ καλή κατα γενική ομολογία (αργη αίσθησιακη με προσήλωση) μεχρι που την σταμάτησα για να μην έχουμε πρόωρο και άδοξο τέλος της κατάθεσης.
Με καβάλησε σε cow girl με μουνι και με καυλωσε ακόμα παραπάνω την τράβηξα κάτω κοντά μου και άρχισα να σπρώχνω εγώ παρότι ήμουνα απο κάτω και άρχισα να της γλυφω τα βυζακια και τον λαιμό και της υπενθύμισα το κωλαρακι.
Εκείνη χωρίς πολλά λόγια έβαλε λίγη κρέμα στο βαλβίδι της και προχώρησε στον αυτοσοδομισμο με μικρή δυσκολία στην αρχή πιο άνετα μετά απο λίγο εγώ τρελαμένος απο καυλα την τράβηξα πάλι πάνω μου και άρχισα να σπρώχνω πάλι όμως μετά απο λίγο την γύρισα στα τέσσερα ΚατσικογάμηςΚατσικογάμης γιατί είχε αρχίσει να μην μπαίνει όλο μέσα και ήθελα να την ξεκωλιασω με όλο μου το μήκος (δεν ειναι κανένα φίδι αλλα δεν ειναι και μικρό ) .
Το τέλος δεν άργησε , έφτασα αλαλάζοντας απο την ένταση της ηδονής και αδειάζοντας όντας στο βάθος του φιλόξενου κωλου της Ναι!Ναι!
Για μένα που είμαι λάτρης του κωλου το κορίτσι ειναι στάνταρακι Έρωτας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 06, 2015
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
25 Νοε 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
25
Likes:
27
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Ιουνίου, 2015
Αυτά είναι τα ωραία. Να την έχεις από πάνω και να της σκίζεις
το κωλάντερο, αυτό είναι γαμήσι, φουλ πρόγραμμα, όχι να κοροϊ-
δεύουν και να παίρνουν μόνο τα λεφτά.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1