Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 274 10
Γενική βαθμολογία
 
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
H Tζούλια είναι καινούρια κοπέλα και δηλώνει ότι είναι Τουρκάλα.Εμφανισιακά είναι ψηλή, με δέρμα μελαμψό, καστανόμαυρα μαλλιά μέχρι τους ώμους, δυομισάρια βυζιά, όμορφο σώμα με πιασίματα και ωραία κωλάρα.Τα Ελληνικά της είναι σε καλό βαθμό μιας και στην χώρα μας έχει δέκα χρόνια όπως μου είπε.Στο σαλόνι εμφανίστηκε με την καινούρια και πιο ψαρωμένη Βανέσσα η οποία δεν έχει ακόμα εμπειρία.Παρόλα αυτά και η άλλη κοπέλα ήταν εξίσου νόστιμη.
Διάλεξα την πιο έμπειρη και ξεψαρωμένη Τζούλια και εισήλθα στο δωμάτιο.Μετά απο λίγο έφθασε η κοπέλα όπου αφού της έκανα κάποια κοπλιμέντα για το όμορφο σώμα της την αγκάλιασα και άρχισα να την χαιδεύω εξερευνώντας με τα χέρια μου όλά τα σημεία της.Φιλάκια στο στόμα μου είπε ευγενικά ότι δεν δίνει.
Ξάπλωσα στο κρεββάτι και η Τζούλια άρχισε να γλύφει και να δαγκώνει απαλά τις θηλές του στήθους μου.Κατόπιν προχώρησε και άρχισε να με γλύφει στον λαιμό μου και στο αυτί μου νιώθοντας την καυτή της ανάσα.Εγώ της χάιδευα την μουνάρα της μιας και είχε στηθεί ωραία στα τέσσερα στο πλάι όσο με έγλυφε.Δάχτυλο στην μουνάρα της δεν δέχθηκε και το σεβάστηκα,ωστόσο μπορούσα να την πιάνω και να την χαιδεύω ελεύθερα στην περιοχή.
Στην συνέχεια πήρε ένα μωρομάντηλο και αφού καθάρισε πούτσο και αρχίδια μετα απο υπόδειξη μου ξεκίνησε το τσιμπούκι που ήταν σε πολύ καλά επίπεδα.Αρχικά άρχισε να χτυπάει το καβλί μου πάνω στην γλώσσα της και έπειτα να το βάζει βαθιά μέσα στο στόμα της και να ανεβοκατεβαίνει σε έναν μεσαίο σχεδόν αισθησιακό ρυθμό.Έπειτα ξανά χτύπημα στην γλώσσα της και πάλι απο την αρχή. Η ηδονικότητα της πίπας ήταν πολύ καλή σε γενικές γραμμές ωστόσο περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν.
Κατόπιν την γύρισα σε στάση 69 όπου και άρχισα και εγώ να γλύφω την μουνάρα της και την κωλοτρυπίδα της που ήταν δουλεμένη σε αρχικά στάδια.Η Τζούλια συνέχισε την τσιμπουκάρα της ενώ εγώ απολάμβανα την μουνάρα της και έκανα μασάζ στα υπέροχα κωλομάγουλα της.
Αφού χορτάσαμε γλύψιμο και οι δύο η Τζούλια πέρασε την καπότα και της είπα να με καβαλήσει.Ανέβηκε σαν Αμαζόνα και άρχισε να καλπάζει πάνω στον ίππο μου ενώ το όορφο καλοσχηματισμένο της σώμα δέχόταν τα χάδια μου.Κάποια γλυψιματάκια στις καβλωμένες θηλές της και κάποια χαιδεματάκια στην κωλοτρυπίδα της συμπλήρωναν το ωραίο μοτίβο.Στην συνέχεια της είπα να ξαπλώσει πάνω μου και άρχισε να με γλύφει στον λαιμό μου όσο την γαμούσα.
Θα ήταν αμαρτία να έχω ένα τέτοιο κορμί με κωλάρα δίπλα μου και να μην την δω στημένη στα τέσσερα.Έτσι της είπα να στηθεί πισωκολητά και αφού της έκανα πινελάκι στον κώλο και την μουνάρα της μπήκα μέσα της και άρχισα να την ξεσκίζω δυνατά παίζοντας με τα κωλομάγουλα της που είναι χάρμα οφθαλμών.
Κατόπιν την ξάπλωσα και στην ιεραποστολική στάση και την γάμησα γονατιστός τρίβωντας την κλειτορίδα της αλλά και σε πιο στενή επαφή με τα κορμιά μας ενωμένα ενώ της έγλυφα τον λαιμό.Στην στάση αυτή θώπευσα τις επίσης όμορφες μπουτάρες της.
Η τελευταία πινελιά αυτού του αριστουργήματος ήταν η ολοκλήρωση μου στο στήθος της και στην κοιλιά της ενώ έκανα παιχνίδι με το όμορφο σώμα της.
Συνοψίζοντας έμεινα ικανοποιημένος μιας και η κοπέλα ήταν αρκετά σωστή απεναντί μου και τήρησε κατά γράμμα ότι ανακοινώθηκε στο σαλόνι.Την προτείνω προς δοκιμή μιας και σίγουρα το εικοσάρικο δεν πρόκειται να πάει χαμένο.Εγώ σίγουρα θα την ξαναδοκιμάσω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 06, 2015
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
professorx
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
527
Likes:
28.978
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, ΜrKavlopoulos και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού