Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 558 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
τελικά γάμησα με 30 ευρώ δυο διαφορετικές πουτάνες. Και εξηγούμαι:

Στη βάρδια η Κλαούντια (Ρουμάνα, στο 1.6, με πεσμένα βυζιά, όμορφη γυναικεία περιφέρεια χωρίς περιττά κιλά και όμορφη στο πρόσωπο για τα δικά μου γούστα) και η Άννυ η πορνοστάρ. Ελεύθερο στοματικό και οι δυο, πρωκτικό δεν με ενδιαφέρει.

Πληρώνω το εισιτήριο των 30 ευρώ για παρτούζα και μπαίνω δωμάτιο. Το κακό είναι ότι παρά το ότι ήταν καθημερινή και μεταμεσονύχτια ώρα, η περιοχή είχε κόσμο και τα δωμάτια γεμάτα. Μπαίνει η Άννυ στο διπλανό δωμάτιο και τρελαίνομαι, γιατί οι καύλες είχαν χτυπήσει ταβάνι. Ανοίγω πόρτα και λέω στην χοντρή τσατσά να μου στείλει την Κλαούντια. Την πλακώνω στα γλωσσόφιλα, ξεκινάει ωραία πίπα, τη στήνω πισωκολλητό και ξεκινάω γαμήσι. Πλάτσα πλούτσα της τον δίνω με δύναμη. Πάμε ιεραποστολή, πάλι γλωσσόφιλα και έτοιμος ο Ρώσος να χύσει. Όοοοοοοοοοοοοοοχι ακόμα.

Ακούω την Άννυ να βγαίνει από το δωμάτιο και λέω στην Κλαούντια να τη φωνάξει για την παρτούζα. Παίρνει τα πράγματα της και αντί να επιστρέψει μαζί με την Άννυ, έρχεται μόνη της η πορνοστάρ. Δε γαμιέται...

Πίπα με deepthroat και γλύψιμο κορμού, αρχιδογλύψιμο και ο Ρώσος να θέλει να την ξεσκίσει. Τη στήνω στο κεφάλι του κρεβατιού, της ανοίγω πόδια και πάρτα. Πλάτσα πλούτσα πάλι με δύναμη. Κάποια στιγμή μου λέει “πάμε νιπτήρα”; Και δεν πάμε...

Κάθεται το μουνί στον νιπτήρα, βάζει το καυλί ο Ρώσος και ξεκινάει γαμήσι. Πέντε λεπτά σφυροκόπημα στο νιπτήρα και χύσιμο με δύναμη....λίγη κουβεντούλα με την πορνοστάρ και αποχαιρετισμός. Αν έδινε και γλωσσόφιλα θα ήταν πλήρες το πακέτο.

Παραμονή στο δωμάτιο κανά 25λεπτό.

Καλά να περνάμε.

Κουλ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Άννυ
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Κλαούντια
Invisible Man
Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγραφή:
13 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
165
Likes:
5.204
Πόντοι:
21.265
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geroksouras, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, dmtrsxxx και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού