Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.3 34 10
Γενική βαθμολογία
 
4.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Επίσκεψη στις 18:10μμ ... Ήθελα να προλάβω την μεσημεριανή κοπέλα αλλά την πέτυχα στην πόρτα την στιγμή που έφευγε...
Παρόλα αυτά υπήρξαν 2 κοπέλες στην 3η βάρδια. Μια μελαχρινή σκουρόχρωμη Βουλγαρο-κάτι και μια ξανθιά με μεγαλύτερο στήθος κρυμμένο σε μαύρο στηθόδεσμο.
Επειδή είχα σκοπό να αδειάσω , έδωσα το 10άρικο και πέρασα στο μεσαίο δωμμάτιο. Με ρωτάει η τσατσά ποια θέλω, της λέω την μελαχρινή.(Βουλγαρο-κάτι)
Μετά απο 2 λεπτά ανοίγει η πόρτα και μπαίνει η κοπέλα.
-Είσαι ο πρώτος μου λέει για σήμερα...
-Ωραία της απαντάω.
.. Φτύνει κάτι που της είχε μπει στο στόμα και με παίρνουν τα σκάγια ... ανοίγει την καπότα και πάει να μου την φορέσει με τα νύχια καθώς με γδέρνει..
Την σταματάω και της λέω να την περάσω μόνος καθώς ελέγχω μην την έχει σκίσει πουθενά με τις νυχάρες και έχω πρόβλημα. Μου λέει έχω κάνει εχτές εξετάσεις σε γιατρό.. εγώ θα έχω πρόβλημα , όχι εσύ .. μου τονίζει.
Καλά της λέω...και αφού όλα ήταν οκ , ξεκινάει μια πίπα κάτω του μετρίου με πολύ χέρι και πιπα-simulation style. Σηκώνεται και μου λέει : θα με πάρεις στα τέσσερα (χωρίς να με ρωτήσει) , και στήνεται στα τέσσερα. Βάζει κρέμα αλλά περιέργως δεν έμπαινα εύκολα στο πάλι περιέργως στενό της αιδοίο.Χμμμ; Μέτριο στήσιμο , μέτριο θέαμα. Ξεκινάω σφυροκόπημα να τελειώνω να φύγω καθώς είχα ήδη αρχίσει να ξενερώνω... αφού δεν με έμπνεε τίποτα , της λέω γύρνα , γυρνάει... και την παίρνω ιεραποστολικά... Στήθος πεσμένο , κραυγές άσχετες ... την πουτσίσαμε λέω απο μέσα μου .... Θυμός δεν θα τελειώσουμε ποτέ... ξεκινάω sprint-fucking και της ανακοινώνω οτι θα χύσω...
Απάντηση : Άντε .. χύσε ....Money MouthΚεφάλι σε τοίχο!
Έχυνα γελώντας.... Σηκώθηκα να πλυθώ κάνοντας προσπάθεια να μην πατήσω 2 φακελάκια απο ανοιγμένες καπότες συναγωνιστών μου που ήταν πεταμένες στο πάτωμα.
Γενικά ήταν καλή κοπελίτσα , απλά ίσως φαινόταν κουρασμένη με την όλη φάση της καθημερινής δουλειάς. Δεν θέλω να της ρίξω φταίξιμο σε τίποτα. Απλά δεν ήταν ο τύπος μου.
Με χαιρέτησε η κοπελιά , την χαιρέτησα ....ΠΟΥΛΟ ....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 15, 2015
Μέλος
Εγγραφή:
1 Φεβ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
15
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού