Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 58 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ώρα επίσκεψης περίπου 01:30.
Σαλονάρισε η Βαλέρια.Ξανθιά με μικρά βυζάκια,πρόστυχο πρόσωπο και πολύ δυνατή κωλάρα.Δήλωσε από Ουκρανία αλλά τσιγγανοφέρνει λιγάκι.Μπορεί και να κάνω λάθος.
Ανακοινώθηκε πρόγραμμα με ελεύθερο στοματικό 20€.
Μικρή αναμονή για δωμάτιο γιατί είχε κίνηση το κατάστημα και πέρασμα στο μεσσαίο, αυτό που είναι απέναντι από την είσοδο.
Έρχεται η Βαλέρια και αρχίζει κάτι χαϊδέματα και πάει περιμετρικά για φιλάκια στο στόμα αλλά δεν το είχα και πολύ ανάγκη. Αν "έψαχνα" το στόμα της μπορεί και να πέφτανε τίποτα γλωσσόφιλα.Δεν ξέρω αν δίνει.
Καθαρίζει το καυλί με μωρομάντηλο και τής δείχνω την καπότα.Εκεί άρχισε να κάνει το σταυρό της εξ'οὐ και ο τίτλος.Πρέπει να είχε ρουφήξει πολύ μυζήθρα μέχρι εκείνη τη στιγμή.Μικρή η διάρκεια τής πίπας της με λίγο χεράκι μόνο για υποβοήθηση και καθισμένη ανάμεσα στα πόδια μου Λύπη μακρυά από τα χέρια μου.
Σηκώνεται όρθια και αφού χουφτώνω την κωλάρα της επιχειρεί πάλι να με φιλήσει στο στόμα(τόσο ωραίο παλληκάρι είμαι ρε πούστη μου?).
Πρώτη στάση με την κοπέλα από πάνω να κινείται καλούτσικα δίνοντάς μου πρόσβαση στο στήθος της.Μετά όρθια στο κεφαλάρι τού κρεββατιού σε χαλαρούς ρυθμούς.Η στάση της ήταν άψογη με τούρλωμα τής κωλάρας της.Συνέχεια με κλασσικό doggie style και εκεί πιάνοντας την από τον ώμο έδωσα πόνο χύνωντας με τρέλλα και σφαλιαρίτσες στην ΚΩΛΑΡΑ.
Μετά το γαμήσι ξάπλωσε για κανα 2λεπτο-3λεπτο αλλά τα ελληνικά της είναι πολύ φτωχά ακόμα κι έτσι δεν βγάλαμε άκρη.Αλλά όπως λέει και ο μέγας rigormortis είχα ήδη κορέσει την σεξουαλική μου πείνα και το μόνο που σκεφτόμουν ήταν πώς θα φύγω όσο το δυνατόν ταχύτερα.
Εν κατακλείδι.Καλή κατάθεση με μια ωραία κοπέλα.Καθαριότητα μέτρια.Σαπούνι και χαρτί στο δωμάτιο.Η τσατσά φιλική και κατατοπιστική.
Αυτά από μένα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Βαλέρια
giorgiodelafuentes
Μέλος
Εγγραφή:
23 Δεκ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
9
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Μαΐου, 2015
Ειχε ξεκινησει με το ονομα ΑγαπηΚαπέλο
25 Μαΐου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δεν το ήξερα φίλε γιατί ήμουν εκτόε ενεργού δράσεως για πολύ καιρό.Ευχαριστώ για την πληροφορίαΚαπέλο
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2