Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 238 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Τη Μαρία την είχα δει στην Αλκιβιάδου 16A πριν δύο ημέρες.Δεν την είχα πάρει τότε αλλά μου είχε δώσει μια υπόσχεση καυλας με τη ματιά της.Δεν θα ησύχαζα εαν δεν την δοκίμαζα...
Την επόμενη μέρα μαζί με ένα φίλο μου από νωρίς αρχίσαμε την περιπλάνηση.Αυτός ήταν αναποφάσιστος και δεν ήξερε τι ήθελε να γαμήσει Χμμμ;
Εγώ αντίθετα είχα πολύ συγκεκριμένα πράγματα στο μυαλό μου Ματάκι
Του έκανα παρέα στην περιήγηση για αρκετή ώρα και όταν κατάλαβα ότι απομακρυνόμασταν από την περιοχή ενδιαφέροντος μου,του είπα να πάμε προς Διδυμου 18B,οπου τη συγκεκριμενη ημερα τυχαια,την ειδαμε εκει..Δεν μπορούσα άλλο να περιμένω,ήθελα να κλειδώσω το στόχο μου.
Μπήκαμε και δεν χρειάστηκε να περιμένω για πολύ.Η Μαρία βγήκε με αέρα Βραζιλιάνας,γύρισε την κωλάρα της προς το μέρος μου επιδεικτικά και γεμάτη υποσχέσεις.Αποχαιρετώ το φίλο μου στο σαλόνι,δίνω το μπλε αντίτιμο και εισχωρώ στο δωμάτιο.
Κόκκινες αποχρώσεις,βασική υγιεινή,σιδερενιο κρεβάτι χωρίς τριξίματα,σωστή θερμοκρασία.
Μπαίνει η Μαρία ευδιάθετη,αρχίζει ένα σοφτ σεξ σοου μπροστά στον καθρέφτη.Είναι μελαχροινό μιλφ μετριου αναστήματος με ζουμερό κορμί.Πολύ καλή για την ηλικία της.Αρχίζω να φτιάχνομαι και κολλάω επάνω της με μανία.Αρχίζουμε τα χαμουρεματα και καταλήγουμε σε ένα παθιασμένο εξηνταενιά σαν να γνωριζόμασταν από χρόνια.
Εκεί διέκρινα μια τάση αυταρχισμού από τη μεριά της.Το προσπερνάω μέσα στην καύλα της στιγμής και την τοποθετώ σε θέση βολής στα τέσσερα.Εχω ήδη καυλώσει απίστευτα και μπαίνω μέσα της ενώ τα μάτια μου δεν μπορούν να ξεκολλήσουν από την κολάρα της που θέλω να επισκευτώ σε δευτερο χρόνο.Η κοπέλα συμμετείχε αρκετά,βγάζοντας φυσικές σεξουαλικές κραυγές ενώ κοιταζόμασταν μέσω του καθρέπτη.
Βγαίνω έξω και οδηγώ τον χάρακα προς την πίσω τρύπα της.Διαισθάνεται την πρόθεσή μου,παίρνει το λιπαντικο και αρχίζει να προετοιμάζεται.
Ανοίγει διάπλατα και με τα δύο χέρια την κωλάρα της,έτοιμη για την υποδοχή.Μπαίνω από πίσω με σχετική αντίσταση (παρα το τζελ) και αρχίζει η πραγματική δράση...
Αλλεπάλληλα καρφώματα,βογκητά και αίσθηση βελουδένια.Δεν αργώ να χύσω και την νοιώθω να με κρατά μέσα της μέχρι να με στραγγίξει τελείως με το καλά εκπαιδευμένο γκρόβερ της.
Με αποχαιρετα με χαμογελο,μου δινει ενα φιλι και την υποσχεση,οτι η επομενη φορα θα ειναι ακομη καλυτερη.
Ντύνομαι νοιώθοντας πολύ ευδιάθετος και βγαίνω χαμογελαστός στο σαλόνι.Ο φίλος και συναγωνιστής που περίμενε εκεί με κοιτάζει με απορία ελαφρώς βαριεστημένος:
Τί έκανες τόση ώρα εκεί μέσα?μου λέει..
Τότε συνειδητοποιώ για πρώτη φορά ότι ο χρόνος είχε σταματήσει όσο βρισκόμουν μέσα στο δωμάτιο...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 09, 2015
Όνομα κοπέλας
Μαρία
dCorso
Σπουδαίος
Εγγραφή:
8 Μαϊ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
33
Likes:
7.143
Πόντοι:
3.496
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 MrSmith, kostas8000, Νίο και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού