Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 559 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Στον όροφο, η αψηλή, ξανθοκοντομαλλούσα, μεσήλικη υπηρεσία ευχήθηκε να έχουμε υγεία κι ενδιαφέρθηκε να μάθει εάν ήμασταν καλά. Στο καταφατικό κούνημα της κεφαλής μου πρόσθεσε ότι χαιρόταν, ενώ στη συνέχεια ενημέρωσε πως: «η Σιμόνα είναι σήμερα εδώ, είκοσι ενός ετών, φρέσκο κοριτσάκι, πολύ ωραίο κορμί. Να σας πω ότι δεν κάνει πρωκτικό, κάνει όμως όλα τ' άλλα, στοματικό ελεύθερο είναι το δυνατό της σημείο, επίσης το κοριτσάκι μου δουλεύει 15 λεπτά στο δωμάτιο, έτσι;... Πολύ καλός χρόνος να περάστε καλά και γενικώς κάνει πολύ καλό πρόγραμμα... 'Ελα αγαπημένη μου!». «Τακ τουκ, τακ τουκ, τακ τουκ!...», εμφανίστηκε μια κοπέλα με καστανόμαυρο μαλλί μέχρι την πλάτη, καλούτσικο προσωπάκι, πολύ μικρό στήθος, ομορφοσχηματισμένο αδύνατο κορμί, η οποία φορούσε σέξι εσώρουχα και ψηλοτάκουνα παπούτσια. Με τα τελευταία στα πόδια, κατατασσόταν στις μετρίου αναστήματος γυναίκες. «Νάτο το μωράκι μου!». «Γεια!», μας χαιρέτησε χαμογελώντας, ενώ πιάνοντας την μπάρα έκανε μια στροφή. «Γεια σου», αντιχαιρέτησα. «Τι κάνεις;», μου χαμογέλασε. Είχε αέρα η μικρή... «Πάμε;», χαμογέλασε σε κάποιον παραδίπλα. «Δουλεύει αργά, είναι πρόθυμη... Θα περάσετε πολύ καλά νομίζω», υποστήριξε η τσατσά. Εκείνη τη στιγμή ένας νεοεισερχόμενος τράβηξε την προσοχή των δύο γυναικών και όσο εκείνες τον καλωσόριζαν εμείς τις ευχαριστούσαμε πολύ κι αποχωρούσαμε.
Επέστρεψα αργότερα. Αμέσως έκανα γνωστό στην υπηρεσία πως θα περνούσα. «Οκέι, έχεις κάποια–». «Θα πάω στο μέσα δωμάτιο». «Ναι, αυτό ήθελα να σε ρωτήσω, έλα!», με οδήγησε σε μία συμπαθητική κάμαρα στο βάθος του μπουρδέλου. «Εδώ! Καλά να περάσεις αγόρι μου», είπε και παίρνοντας το εικοσάρικο έκλεισε την πόρτα.
Η Σιμόνα δεν άργησε. Με βρήκε να τακτοποιώ τα ρούχα μου στην πολυθρόνα. «Γεια σου μωρό μου, τι κάνεις;», ξαναρώτησε κι αφήνοντας τη συσκευασία με τα μαντηλάκια και την καπότα στο κομοδίνο ξάπλωσε όπως ήταν με τα εσώρουχα και τεντώθηκε νωχελικά. «Πώς σε λένε είπαμε;», ζήτησα να μου θυμίσει. «Σιμόνα!». «Α ναι, Σιμόνα, από Ρουμανία». «Εσένα;». «Τάδε». «Τάδε, ωραίο όνομα!». Θέλησε να μάθει εάν ήμουν παντρεμένος. Το ίδιο θέλησα να μάθω κι εγώ για 'κείνη: «Εσύ παντρεμένη είσαι;». «Ουόχι!... Από πού είσαι, από δω;». «Ναι, 'Ελληνας».
'Οταν πήγα να ξαπλώσω δεν μου έκανε χώρο –ήθελε παιχνίδια–, οπότε κι εγώ την καπάκωσα –χωρίς όμως να νιώσει ούτε ένα απ' τα δεκάδες κιλά μου– κι άρχισα να τη φιλάω στον λαιμό, στα μάγουλα, ενώ της έγλειψα και τον λοβό του αυτιού. Με φίλησε-έγλειψε κι εκείνη ελάχιστα στα αυτά σημεία. Σύντομα της ζήτησα να βγάλει τον στηθόδεσμο. Το έκανε βγάζοντας και το βρακί της. 'Αρχισα να τη "θηλάζω", χαϊδεύοντας ταυτόχρονα το αιδοίο της. Φιλιά δεχόταν στο πρόσωπο, ενώ όταν επιχείρησα να της φιλήσω τα χείλη δεν αντέδρασε αρνητικά. 'Ομως δεν έδινε κανονικά γλωσσόφιλα, περισσότερο μου δάγκωνε τη γλώσσα παρά με φιλούσε. «Καπνίζεις;», με ρώτησε κατά τη διάρκεια των στοματόφιλων. «'Οχι». «Εγκώ ναι, σε πειράζει;». «Με πειράζει, αλλά δεν μύρισα τίποτα». «'Εχω τσίχλα, γι' αυτό». Συνεχίσαμε για λίγο ακόμα τα ματς-μουτς. «Κάνεις βόλτα;», μ' αιφνιδίασε μ' άλλη μια ερώτηση. «Ναι». «Γιατί;». «Ε, κάνω βόλτα, βλέπω τις κοπέλες και εάν είναι περνάω με κάποια· με σένα για παράδειγμα». «Γιατί μ΄εμένα;» «Εντάξει, μου άρεσες». «Τι (σου άρεσε πάνω μου);». «Μου άρεσε η... το πρόσωπό σου–». «Είμαι όμορφη;». «Το στήθος σου, το σώμα σου... Μη μου δαγκώνεις τη γλώσσα!... Ωχ! Χα χα». Γέλασε και 'κείνη φιλώντας με πολλές φορές στο μάγουλο. «Πόσων χρονών είσαι;». Αα, δεν σταμάταγε τις ερωτήσεις... Της είπα.
Πήρε να με καθαρίσει. Το τσιμπούκι τής είπα πως θα προτιμούσα να γινόταν με καπότα. «Αχ, τι γλυκό («ΜΑΤΣ!», μου έσκασε άλλο ένα φιλί στο μάγουλο) που είσαι!». Ξεκίνησε μια μέτρια πίπα, ενώ με ρώτησε εάν θα ήθελα «φιλάκι, αρχίδια». Απάντησα καταφατικά και δέχτηκα ακρογλώσσιο γλείψιμο στην περιοχή.
Της ζήτησα ν' ανέβει από πάνω. Το έκανε αλείφοντας το αιδοίο της με κρέμα, ενώ όση ώρα είχα τον πούτσο μου μέσα της, είχε σκύψει κι ανταλλάζαμε φιλάκια και γλειψιματάκια στις μούρες μας. Δυο φορές με ρώτησε εάν τελείωσα... («Φίνις;») και τις δύο φορές (ιδιαίτερα τη δεύτερη) της έδειξα την ενόχλησή μου "γαβγίζοντας" ένα: «'Οχι ακόμα!»
Καθώς ένιωθα τον οργασμό μου να ξεκινάει ψιθύρισα: «χύνω!...». Την άκουσα να μου ψιθυρίζει στο αυτί: «Φεύγω!» (προφανώς έκανε πλάκα). «Χα χα, φύγε! Αχ, τώρα τελείωσα!», βόγγηξα καθώς η θηλή της καπότας γέμιζε με σπέρμα.
Αποχώρησε λέγοντάς μου: «Σε περιμένω». Λίγο πριν είχαν συμπληρωθεί 10 λεπτά, απ' τη στιγμή που είχε μπει στο δωμάτιο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 09, 2015
Όνομα κοπέλας
Σιμόνα
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
10 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
526
Likes:
3.685
Πόντοι:
14.156
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 PEODAS

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Μαΐου, 2015
Φολα ειναι η κορασίδα?
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1