Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 170 10
Γενική βαθμολογία
 
4.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Προσπαθώ να κρατήσω ευπρεπείς τις λέξεις που γράφω, αλλά η αγανάκτησή μου για τη Λαρίσα με κάνει έξω φρενών και θα ήθελα να γράχω πολύ χειρότερα !
Την είχα δει από μέρες μια-δυο φορές, αλλά δεν έμπαινα στο δωμάτιο - ενώ μου άρεσε το σώμα της - αφού ξέρω ότι οι εμφανίσιμες κοπέλες μπορούν αν είναι οι χειρότερες φόλες στο δωμάτιο. Σήμερα όμως σκέφτηκα μήπως είναι η εξαίρεση στον κανόνα. Όμως - δυστυχώς - την πάτησα για άλλη μια φορά.
Η εμφάνιση της είναι όπως την περιέγραψε ο προηγούμενος συνοδοιπόρος.
Μέσα στο δωμάτιο όμως ήταν απίστευτα εκνευριστική. Δεν δεχόταν ούτε να καθήσει όπως - ευγενικά - της ζήτησα, δε με άφηνε ούτε να της φιλάω το στήθος (γιατί λέει την εκνευρίζει). Μου έβαλε αμέσως προφυλακτικό πριν προλάβει καν να μου σηκωθεί και προχώρησε σε μιά άτεχνη και βιαστική πίπα. Αφού είδα ότι δεν πρόκειται να κάνουμε δουλειά έτσι, μόλις μου σηκώθηκε λίγο της ζήτησα να κάτσει στα 4 για να την πηδήξω. Δεν δέχτηκε όμωε και ξάπλωσε για να κάνουμε με το ζόρι ιεραποστολικό. Επειδή όμως ήμουνα μισο-χαλαρωμένος, κρατούσε με το χέρι της το προφυλακτικό κι έτσι σε κάθε κίνηση το χέρι της χτυπούσε τ'αρχίδια μου. Φαύλος κύκλος ... Και σαν να μην έφτανε αυτή η αγγαρεία, μετά από λίγο άρχισε να λέει ότι αν αργήσω θα πρέπει να της δώσω κι άλλα 10 ευρώ ! ! ! ! Για να τελειώνει αυτή σαχλαμάρα, βγήκα και της ζήτησα να με κάνει με το χέρι της, τουλάχιστον για να εκτονωθώ. Έτσι κι έγινε.
Έφυγα άρον-άρον, εκνευρισμένος όχι τόσο για το χαμένο 10άρικο, όσο για το να μπορούν τέτοιες σιχαμένες πουτάνες να μου το βγάζουν ξινό.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 05, 2015
Όνομα κοπέλας
Λαρίσα
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
21 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Μαΐου, 2015
Πάλι καλά που το απέφυγα το ζώον....Γερο-μύστης
Ο "φολοσυναγερμός",βάρεσε κόκκινα μόλις είδα την αλοιφή που κρατούσε στο χέρι προχθές.Κατσικογάμης
07 Μαΐου, 2015
Και εγω μια απο τα ιδια επαθα αδερφε τσαμπα το δεκαρικο μαυρο στη Λαρισα ασε που ψελιζε το στομα της λεξεις που δεν μπορουσα να καταλαβω εσχατο ξενερωμα καλυτερα να τον επεζα μονος μου ουστ μωρη
05 Ιουνίου, 2015
μακριά απτήν φόλα τσάμπα το δεκαρικο
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3