Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 111 10
Γενική βαθμολογία
 
4.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Περασα χθες απο το απομακρυσμενο μπουρδελακι με στοχο να Κατσικογάμης την Μαρια που την ειχα τσεκαρη σε προηγουμενη επισκεψη , αλλα και λογο οτι ειχε καποιες καλες κριτικες .
Μολις ενημερωνόμαι απ την τυπικα ευγενικη τσατσα οτι εχει βαρδια η Μαρια της εσκασα το μπλε και με περασε σε ενα απαραδεκτο δωματιο με μια ντιβανοκασελα και ενα στρώμα πετάμενο πάνω του (το δωματιο διπλα στο κουζινακι)
*περιμενωντας τη πουτανα σκωτωσα και μια κατσαριδα που περιφερωταν ασκοπα ...
Μολις ηρθε το Μαρακι ξαπλωσαμε για αγκαλιες οπου για λιγο με φιλαγε σε λαιμο και στηθος στριβωντας επειδικτκα το πρωσοπο της μην τυχον και τις σκασω κανα φιλι ,μετα πηρε την ποιο ακυρη σταση που μου εχουν κανει ποτε πιπα (ειχε ξαπλωση με την πλατη της πανω στη κοιλια με τετοιο τροπο ωστε να μη βλεπω τη κανει) και μου φορεσε την καποτα χωρις να ρωτηση αν θελω ακα , εκανε υποτιθετε μια κουφια πιπα με χερια που ποιο πολυ μαλακια ηταν παρα πιπα .
Επειδη σκεφωμουν το χαμενο 20ρι ηταν ο μονος λογος που την σταματισα και ξεκινησα ενα δυνατο ιεραποστολικο ωστε να ερθη το τελος γρηγορα και να σηκωθω να φυγω .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Μαρία
taper
Μέγας
Εγγραφή:
10 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
19
Likes:
459
Πόντοι:
4.440
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Μαΐου, 2015
ελευθερο στοματικο δεν κανει ... τουλαχιστον ενα πρωι 5 που ειχα παει δεν εκανε και ρωτησα τη τσατσα για το προγραμμα και μου ειπε το κοριτσι κανει ΜΟΝΟ απλο και ολα με προφυλαξη

επισης μου κανει εντυπωση γιατι δεν ειχα σκοπο να τη φιλησω, δεν το συνηθιζω με ιεροδουλες αλλα με αρπαξε αυτη απο το κεφαλι και μου εσκαγε στριφογυριστα γλωσσοφυλα και μαλιστα δεν με αφηνε ... τι να πω ...
06 Μαΐου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αυτή η Κατερίνα που ήταν πριν το Πάσχα στο 200, τι απέγινε;
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2