Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 58 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η Μαρσέλα ειναι μια ιδιάζουσα περίπτωση που σίγουρα δεν αφήνει να περάσει απαρατήρητη.Εμφανισιακά δεν εντυπωσιάζει αλλα έχει αυτό το κατι που σε κάνει να θελεις να κανεις sex μαζί της χωρίς δευτερη σκεψη .Μετριο ύψος ,μελαχρινή οχι σκουρόχρωμη με μακρυα μαλλια πιασμένα κότσο χωρις κανενα ψεγαδι στο σώμα της Ηλικία 25-27 και συννενόηση με τα μάτια .Εκει δεν παιζεται και θελει αρκετη εμπειρία για να μην φας κολλημα.Bγάζει τρελλό παθος στο sex λες και δεν θα υπάρξει επόμενη μέρα. Πραγματικα νειωθεις οτι γουσταρει αυτο που κάνει και το κάνει πολύ καλα.Σε ανεβάζει χωρίς ακρότητες ,ψεύτικες συμπεριφορές η οτιδήποτε αλλο. Ακομα και μετα το τελείωμα πέσανε για κανένα λεπτό αγκαλιές και γλωσσόφιλα κάτι που με ελάχιστες μου έχει συμβεί.Δεν ανταλλάξαμε ουτε μία λεξη μιας και δεν μιλάει Ελληνικα η αγγλικά αλλα δεν χρειαστηκε καθόλου.Απ τα καλύτερα VFM στην κατηγορία των 20 ευραίων και στα δικά μου μετρα.
Μοναδικό αρνητικό στοιχείο διέκρινα το εξής.Οταν περιμέναμε στο σαλόνι παρέα με αλλαυς εκανε μια πολύ βιαστική εμφανιση (αλλα Λιντα) ισως ξεροντας οτι η φήμη της εχει εξαπλωθει.
Αντιθέτως φεύγοντας την είδα να καυλαντίζει ολογυμνη με έναν μπαρμπα με εμφανή τα σημάδια οινοποσίας (πιο κόκκινος θα ήταν ινδιάνος)και την υπηρεσία να την εκθειάζει ετσι ωστε αυτός να μπει μέσα.

Συνολικός χρόνος 15 λεπτά χωρίς ενόχληση με τα 13 να είναι απόλυτο sex
Παρκιγκ πολύ εύκολο στα στενα το βράδυ λιγο προσοχή γιατί ειναι ερημια

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Μαρσέλα
toshmagic
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
8 Αυγ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
97
Likes:
69
Πόντοι:
230
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 aoratos33_2

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού