Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 95 10
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η Μπόνα είναι μια κοντή Αλβανίδα ηλικίας γύρω στα 40-45, εντάξει μέτριο σώμα έχει με λίγη κοιλιά (έχει και κόρη στο σχολείο είπε) κι έτσι της βάζω ένα τάληρο εμφανισιακά.
Αλλά ΔΕ ΜΟΥ ΣΚΟΤΙΣΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ κάθισε σαν κότα και της τον έχωσα στα 4 από τον κώλο χωρίς να βγάλει αχνιά κι αυτός είναι ο λόγος που παίρνει 8ρι στη συμμετοχή, μηδέν κλέψιμο, υπάκουη στο στήσιμο όπως της είπα, ατύχημα μερέντας/δυσοσμίας δεν υπήρξε (ευτυχώς). Η πίπα με καπότα όπως της υπόδειξα, δεν έκανε προσπάθεια για να τον πάρει όλον μέσα αν και την πίεσα σπρώχνοντας το κεφάλι της, όμως τον πήρε ένα δίλεπτο περίπου (της ζήτησα να το συνεχίσει γιατί μου άρεσε). @@ρια δε γλύφει.
Ρίχνω ένα 9ρι στη σχέση απόδοσης τιμής με την προυπόθεση ότι θέλετε να γαμήσετε με 10ρικο κώλο που να είναι και σχετικά σφιχτός. Αυτό είναι και μια λύση, αδειάζουμε τα χοντράδια φθηνά ξοδεύοντας ένα 10ρικο και μετά πάμε στα στανταράκια μας π.χ. Φυλής/στούντιο όπου το κόστος είναι το διπλάσιο/πολλαπλάσιο.
Ο χώρος από την άποψη καθαριότητας παίρνει οριακά ένα 5 (το σεντόνι ήταν λίγο πίκρα) το κρεββάτι δεν έτριζε ευτυχώς ούτε υπήρχαν δυσοσμίες γενικά στο δωμάτιο. Εντάξει υπάρχουν τα βασικά για να τοποθετήσεις τα ρούχα σου αν και μετά πάω καρφί για μπάνιο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Μπόνα
Υπηρεσίες
N
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 messinia, Glikoula, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Οκτωβρίου, 2015
Συμφωνώ απόλυτα με την κριτική σου. Τωρα δουλεύει στο Κολοκυνθους 63 αριστερά
17 Δεκεμβρίου, 2015
Εδω και μηνες δεν ειμαι στο μεγαλο χωριο.
Παντως αν ξαναρχομουν θα της τραβαγα αλλο ενα.
N
Ntountaras
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2