Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 72 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μετά από μια γερή δόση κοσμικής ηδονής με παρέα γνωστού Μεγάλου Πόρνου της πιάτσας, και ενώ οι πυρφόροι αλώνιζαν στα σοκάκια του κοσμικού κέντρου, οι δρόμοι με έβγαλαν στην απομονωμένη πλην τίμια οδό Φυλής. Είχα ανάγκη λίγο ηδονή, έρωτα σε κάποιο απόμακρο μπουρδέλο.

Φτάνω στα μεγάλα νούμερα, είχα κατά νου την Ιωάννα αν την έβρισκα ... μπήκα σε όλα τα παρακμιακά σπίτια της οδού, ώσπου φτάνω στο 136, ανεβαίνω τις σκάλες, και ο καλτ παρλαπίπας τσάτσος με την γραβάτα μου παρουσιάζει την Ιωάννα. Τσέχα, 25 χρονών, ψηλή, με μέτρια φάτσα, μικρό σχετικά στήθος και ωραία καπούλια. Δίνω καπάκι το μπλε εισιτήριο και μπαίνω στο δωμάτιο που είναι δίπλα στις σκάλες.

Η Ιωάννα δεν άργησε να έρθει, ενώ εγώ ακόμα άλλαζα, μέχρι να πλυθώ στην τουαλέτα που έχει ο οίκος, η Ιωάννα είχε κάτσει στο κρεβάτι και μιλάγαμε για ηλικίες, και διάφορα άλλα, μέχρι να φτάσω κι εγώ στο κρεβάτι. Ξεκινήσαμε κι εκεί την κουβέντα σε πιο τετ α τετ κατάσταση.
Έρχεται με καβαλά και μου λέει '' Τώρα θα σε φάω'', αρχίζει την επίθεση, λαιμός, στήθος, κοιλιά, με έφαγε, φιλιά, δαγκωματιές, παράλληλα χούφτωνα και φίλαγα κι εγώ. Το καυλί μου τριβόταν στο στήθος της. Φιλιά στο στήθος της, με ξανά βάζει κάτω και αρχίζει, της λέω ψιθυριστά στο αυτί της πως θέλω να την φάω κι εγώ. '' Που θες να με φας??'', μου απαντά, '' Στο μουνάκι σου'', απαντώ, '' Έλα να κάνουμε 69'', ήταν η λύση της Ιωάννας. Μου σερβίρει το μουνί της που ήταν αρκετά ωραίο με σχετικά μεγάλα μουνόχειλα, η θέα γινόταν πιο ωραίο βλέποντας και το σουφράκι της. Ξεκινάω ένα τρελό γλυφομούνι ενώ αυτή σε γρήγορους ρυθμούς μου ρούφαγε το καυλί, ακουγόταν καυλωτικά το σάλιο κατά την διάρκεια της πίπας της, καθόλου χέρι δεν έβαλε.
Αφού τελειώσαμε στο έτσι, μου λεει '' έλα να με γαμήσεις'', '' έλα στα τέσσερα'' απαντώ. '' Γαμάς δυνατά??'', μου λέει με απορία η Ιωάννα, '' Κοίτα πούτσα'' συνεχίζει, ''Ναι'' απαντώ.
Στήνεται στα 4, και με πιάνει με τα πόδια της έτσι όπως ήταν, έτσι ώστε να σταθεροποιηθεί το γαμήσι. Ξεκινάω με δυνατό σφυροκόπημα ενώ αυτή έβγαζε καυλωτικές φωνές ενώ σε μια φάση έπαιξε και το μουνάκι της. Αφού κουράστηκα έτσι, την βάζω και κανονικά, και αρχίζω να γαμάω αργά και σταθερά, ήθελα πολύ να φτάσω στο τέλος έτσι, αρχίζουμε τα ρουφήγματα και τις πιπιλίες, με έφαγε κι εδώ, η συμμετοχή κανονική, το ένιωθε ... και κάπου εκεί τελείωσα ενώ μου έκανε παράπονο πως τελείωσα γρήγορα. Εκείνη την ώρα ο τσάτσος ρωτα '' όλα καλά μωρό μου??'', ''Τέλεια'' απαντά.

Καθίσαμε και τα είπαμε, χτύπησε το πόδι της μου είπε σε ένα καρφί που έχει κρυφό στο κρεβάτι ( προσοχή λοιπόν), τα είπαμε στα όρθια, δεν θυμόμουν πως δούλευε στο 66Α, μετέπειτα όμως θυμήθηκα το πέρασμα της από εκεί, την είχα δει σε κάτι τσάρκες. Μου έκραξε την Ρενάτα την Μολδαβέζα Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΝαι!Ναι!Ναι! και όχι την ''Ρωσίδα'', δεν είναι καλή μου είπε με τις άλλες κοπέλες. Τέλος πάντων έρχεται κοντά μου με φιλά και με χαιρετά, άργησα να ντυθώ και ο Τσάτσος με ρωτα '' Όλα καλά??'', τι πυρφόρος θεέ μου, ΜΑΥΡΟ !!!

Συνοψίζοντας, πέρασα ωραία GFE με μια κοπέλα που παίρνει πρωτοβουλία, σίγουρα στο μέλλον θα την ξανά τιμήσω ... ΚαπέλοΚαπέλοΚαπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Ιωάννα
Υπηρεσίες
Roumanolagnos1313
Μέλος
Εγγραφή:
14 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
78
Likes:
127
Πόντοι:
146
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
(Updated: 27 Απριλίου, 2015) 27 Απριλίου, 2015
''Μου έκραξε την Ρενάτα την Μολδαβέζα Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Ναι! Ναι! Ναι! και όχι την ''Ρωσίδα'', δεν είναι καλή μου είπε με τις άλλες κοπέλες.''
Αυτό με τα αλληλοκαρφώματα το'χουνε στο αίμα τους!
27 Απριλίου, 2015
Αν δεν πέσουν γλωσσοφιλα δεν είναι gfe!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2