Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 170 10
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Την είχα δει πολλές φορές και δεν θα περνούσα εάν δεν διάβαζα καλές κριτικές. Δεν μου έκανε ποτέ το λεγόμενο "κλικ". Τελευταία πήγαινα στοχευμένα και έφευγα άπρακτος, πέρναγα μετά στο 30 πάνω και λύγιζα στην Αντριάννα, αλλά αυτήν την φορά δεν μπήκα στον πειρασμό και έμεινα στο "μαιμουδάκι".
Το κορμάκι καλό, λίγη κυτταριτιδούλα στον ποπό, στηθάκι μικρό και όμορφο, ωραία σαρκώδη χείλια. Με το που μπήκε γδύθηκε ήρθε πάνω μου και έτριψε τα στήθη της στο στήθος μου, μετά τα έτριψε πιο χαμηλά κάνοντας μου τον σκληρό και ύστερα ξάπλωσε πάνω μου και άρχισε να τρίβεται δυνατά, να φιλάει, λίγο να την τράβαγα θα είχαμε "ρομαντισμό". Η κίνηση με ξάφνιασε και με εκτίναξε στο κόκκινο της καύλας, μετά κατέβηκε προς τα κάτω έγλειψε τον κορμό και μετά έβαλε καπότα και άρχισε την πίπα.
Πολύ καλή χωρίς χέρια χάιδευε συγχρόνως @@, καλή διάρκεια και μετά ανέβηκε πάνω. Ωραία κίνηση μια καθιστή μια ξαπλωτή, εχούφτωσα και έγλειψα τα στηθάκια της και μετά γύρισμα ιεραποστολικόν.
Ομορφο ξυρισμένο μουνάκι καλή αίσθηση συνέχισε τα φιλάκια, την μιμήθηκα, αναζήτησα τα δικά της και απέσπασα 2 φορές απλά, πριν διακριτικά γυρίσει πλάι (δεν ήθελα περισσότερο).
Το τέλος ήρθε δυνατά, έμεινε μέχρι να αδειάσω και να ψιλοχαλαρώσω και έφυγε ευχαριστώντας.

Για τα επίπεδα της περιοχής πολύ πάνω από τον μέσο όρο, vfm για €10

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Άννα
Υπηρεσίες
free
Ανώτερος
Εγγραφή:
30 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
148
Likes:
2.727
Πόντοι:
6.925
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού