Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 227 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Σήμερα μια ωραία ηλιόλουστη μέρα Κουλ η καυλές είχαν βαρέσει κόκκινο ,και έχοντας ρεπό καβάλησα το σιδερένιο άλογο και σε χρόνο dt βρέθηκα στο δν λόγω οίκο . Η τσάτσά μου παρουσίασε την Κορινα ,δν είναι η ίδια κοπέλα από τ φυλης 40. Αυτόματα το παράβολο βρέθηκε στα χέρια τις τσάτσάς :-)
Η Κορινα είναι μια όμορφη κοπέλα με καστανό μαλλάκι ως τους ώμους ,καυλοφατσα .με βυζι μικρό κ στητο χωράει όλο στο στόμα :-) ο κολος τις είναι καλόσχηματισμενος και γενικά έχει στεγνό σώματακί με λίγα πιάσιμάτά εκεί πού πρέπει :-)
Στο δωμάτιο ήρθε χαρούμενη κ ορεξάτή ,μου είπε ότι είναι 22 χΡ από Ρουμανία .μιλάει αγγλικά πλην τις μητρικής :-)Αμέσως μου πρόσφερε τα βυζακια τις να τα γλυψω στημένη στα τέσσερα !έχει τατου στην μέσουλα τις αφού χαμούρευτηκαμε λιγομε ρώτησε αν θέλω προφυλακτικό ,απάντησα αρνητικά κ ξεκίνησε μια ωραία πίπα.την γύρισα σε 69 και το μωρό τρελάθηκε και αναστενάζε .το μουνάκι τις είναι μικρό κ καθαρό χωρίς κρέμα:-)συνέχεια με ιεραπολοστικο :-)τις έκλεψα δύο γλωσσοφιλα αλλά φάνηκε να τα αποφεύγει :-)μετά στα τέσσερα στην άκρη του κρεβατιού γάμαγα το μουνάκι τις ,δν έκλεβε κ καλή στο στήσιμο :-)το τέλος με βρήκε γονατιστό γλύφωντας τις τρυπούλές τις .χρόνος παραμονής 20λεπτά .η τσάτσά δν ενόχλησε .φεύγωντάς με ρώτησε αν θα ξανά επισκεφθώ ..φυσικά απάντησα κ η Κορινα χαμογελασε κ με χαιρετισε :-)γενικά καλή περίπτωση πού δν κλέβει σε υπηρεσίες και είναι ορεξάτή κ καυλα !

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Κορίνα
Mounokolotripidogliftis
Σπουδαίος
Εγγραφή:
15 Ιουλ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
46
Likes:
2.362
Πόντοι:
2.405
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Απριλίου, 2015
Έκανα μαλακια στο τίτλο :-) κορινα πιπινα και όνομα κοπέλας κορινα Ναι!
22 Απριλίου, 2015
ειναι η κορινα απο φ40?
22 Απριλίου, 2015
ΔΕΝ είναι η Κορίνα από το Φ40. Έκανα τη μαλακία Κεφάλι σε τοίχο! που δεν πέρασα την Τρίτη μαζί της και δε ξέρω εάν θα τη προλάβω την Πέμπτη που θα γυρίσω Αθήνα. Έχει ωραίο σωματάκι και κορυφαίο το πίσω σύστημα.
22 Απριλίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Όχι το γράφω και στην κριτική !καινούργια πρέπει να είναι η κοπέλα από ότι είπε η τσάτσά κ δν την έχω ξαναδεί
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4