Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 48 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Τετάρτη της Διακαινησίμου, ώρα 18:03
Μπαίνοντας, άκουσα την ιδιοκτήτρια/υπηρεσία να ενημερώνει πως «τώρα, βγαίνει η κοπέλα». Στο σαλόνι περίμεναν δύο σκουρόχρωμοι αλλοδαποί συναγωνιστές. Η τσατσά είχε αποσυρθεί στην κουζινούλα· στο βάθος. Οι δύο από τις τρεις πόρτες των δωματίων ήταν κλειστές. Κάθισα. Μετά από δύο λεπτά σηκώθηκα και βγάζοντας το πορτοφόλι παραβίασα τ' άβατα ενδότερα, πλησιάζοντας την ηλικιωμένη γυναίκα, που μου έριξε ένα σουβλερό βλέμμα... Βλέποντας όμως αυτό που κρατούσα, αμέσως μαλάκωσε. «Τι πρόγραμμα έχει η κοπέλα;», θέλησα να μάθω βγάζοντας δυο τάλιρα. «Νόρμαλ σεξ!», απάντησε. «Μπαίνω στο διπλανό», της έκανα γνωστό δίνοντάς της τα χαρτονομίσματα.
Κλείνοντας την πόρτα, έβαλα την πλάτη μου κόντρα και "χάζεψα" το ψιλοϊκανοποιητικό δωμάτιο. Εντωμεταξύ είχα ακούσει την κοπέλα να βγαίνει από απέναντι. Μετά από λίγο ένιωσα τη θύρα να με σπρώχνει. «Τι είναι εδώ;...», αναρωτήθηκε μια αλλοδαπή γυναικεία φωνή. Γύρισα προς το μέρος της. 'Ηταν η Ιονέλα· η βασική πόρνη του μπουρδέλου. Μία νέα στην ηλικία Ρουμάνα, με ξανθό μαλλί πάνω απ' τους ώμους, φαρδουλό μέτριο πρόσωπο, μεσαίο φυσικό στήθος, χαμηλό ανάστημα, ά-μεση, με κάποια παραπανίσια κιλά. «Τώρα μπήκα!», εξήγησα. «Α...», έκανε κι έκλεισε ξανά την πόρτα.
Την οποία ξανάνοιξε ύστερα από περίπου τρία λεπτά. Με βρήκε ολόγυμνο να τακτοποιώ τα ρούχα μου. «Τι κάνεις;», ενδιαφέρθηκε να μάθει. «Καλά, εσύ;». «Καλά», απάντησε κι αφού ξυπολύθηκε, όρθια, περίμενε να ξαπλώσω. «Εσύ συνέχεια δουλεύεις εδώ, ε;», τη ρώτησα ανεβαίνοντας στο κρεβάτι. «Ναι!», αποκρίθηκε κι αμέσως με καπάκωσε, ξεκινώντας με καλούτσικα φιλιά κι επίσης καλούτσικο γλείψιμο, από την κοιλιά, μέχρι τους λοβούς των αυτιών, χωρίς όμως να πλησιάζει στα χείλη. Το στόμα της είχε μία ελαφριά μυρωδιά από πρόσφατο γεύμα.
«Μπορείς να βάλεις την καπότα», της είπα, όταν αισθάνθηκα πως το ελαστικό θα ήταν δυνατόν να ξετυλιχτεί ικανοποιητικά κατά μήκος της ψωλής. Η πίπα της ήταν χωρίς χέρια, αλλά δεν την άφησα να τη συνεχίσει για πολύ. «Για να δοκιμάσω...», είπα και τραβήχτηκα στο πλάι. «Πώς θες;», με ρώτησε και πήγε να ξαπλώσει ανάσκελα. «Τέσσερα, τέσσερα!», της ζήτησα. «Είκοσι τέσσερα;», αστειεύτηκε. «Ναι, είκοσι τέσσερα», επιβεβαίωσα.
Στήθηκε με το ένα χέρι κάτω απ' το στήθος, το πρόσωπο στο πλάι και τον κώλο ψηλά. Περνώντας το άλλο χέρι κάτω απ' τ' ανοιχτά σκέλια της, έπιασε το καυλί μου και τ' οδήγησε προς το ξυρισμένο αιδοίο της. Την επόμενη στιγμή γλιστρούσε στον λιπασμένο κόλπο της. 'Αρχισα να παλινδρομώ. «Ααα!... Ααα!... Ααα!», άρχισε κι εκείνη να βογγάει ευλογοφανώς. «Τσαφ!... Τσαφ!... Τσαφ!...», ακολούθησαν τα ήπια χτυπήματα της παλάμης μου πάνω στα γυναικεία καπούλια. «Η κοπέλα βγαίνει σε δύο λεπτά!», ακούστηκε η τσατσά από έξω. Είχα ακόμα δυο λεπτά... Της ζήτησα να πάρει θέση ιεραποστολική. Το 'κανε ανοίγοντας τα πόδια. 'Επεσα πάνω της και πιάνοντας τον λιπασμένο πούτσο μου τον έχωσα ξανά στο μουνί της. Ξανάρχισα να παλινδρομώ. Λίγο αργότερα έχυνα.
«Πολύ πολύ καλό νόρμαλ σεξ, παιδιά!», ανακοίνωσε η υπηρεσία με το που άνοιξε την πόρτα η Ιονέλα.
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
10 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
526
Likes:
3.685
Πόντοι:
14.156
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 PEODAS

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού