Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 111 10
Γενική βαθμολογία
 
4.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Συνάντηση με την Μαρία. Πήγα για να δω αν όντως ισχύουν όλα αυτά που έχουν γραφτεί. Στρεσαρισμένος και με υποψία οτι κάτι δεν θα παέι καλά, πάω.
Στο σπίτι η υπηρεσία ανακοινώνει παπάδες όπως “ελεύθερο στοματικό και πολλά άλλα” κατα τα λεγόμενα της. Λαικό προσκύνημα γινόταν.
Μπαίνω στο δωμάτιο βγάζω ρούχα και ξαπλώνω περιμένοντας και προσπαθόντας να ηρεμήσω ακούγοντας καθόλου-ηρεμιστική μουσική απο άθλιο σταθμό. Τι το θέλουν το γαμημένο ηχείο εκεί μέσα; Βασανιστήριο. Παρατήρησα 2 κάμερες μέσα στο δωμάτιο. Στην σκέψη αυτή οτι με βλέπουν και άλλλοι δεν μπορούσα να ηρεμήσω. Η θα κάνω την δουλειά μου με ησυχία, η καθόλου. 30 λεπτα περίπου με χρονόμετρο μέχρι να έρθει σε εμένα. Με χαιρετάει στον πλυθηντικό. Λύνει τον στηθόδεσμό, βγάζει ότι έχει να βγάλει και με αρχίζει στα φιλιά χωρίς να πει άλλη λέξη. Βαζει προφυλακτικό και στήνεται στα 4. Φάουλ. Πάω να μπώ και της λέω “εεεμμ, μήπως ξεχάσαμε κάτι..”. Ειχε ξεχάσει τελείως οτι πρέπει να κάνει στοματικό. Υποψην ελευθερο στοματικό ανακοινώνεται και ελεύθερο στοματικο δεν γίνεται. Καλύτερα όμως. Εδειξε να βιάζεται πάντως κάτι που δεν ήθελα καθόλου. Ακόμα και στα φιλιά το καταλαβαίνω αυτό. Μάλλον λόγω του "λαικού προσκυνηματος" απο έξω. Την αλάζω δυο στάσεις. Ανακοινώνεται 69 και 69 δεν κάνει. Φαουλ. Το φάουλ το καλό; Κάποια στιγμή μου λέει οτι έχω ξεπεράσει τον χρόνο και πρέπει να πληρώσω κι άλλο αν θέλω. “10 λεπτα που λεει έχεις κανονικά” και οτι τάχα “θα έρθει να βαρέσει την πόρτα η υπηρεσία”. Φάουλ. Σηκώνομαι και της δείχνω το χρονόμετρο μου (οχι παίζουμε αλλά δεν είναι κατάσταση αυτή να αγχώνομαι) και δείχνει 7 μιση λεπτά. Την γυρνάω πάλι και με χίλια ζόρια και κάπως “χαλαρός εκεί κάτω” απο το στρες και την ξενέρα που έφαγα τελειώνω. Μου άρχισε την πάρλα με πολλά κοπλιμέντα. Αλβανίδα η μικράν. Μου είπε οτι ζει λίγες μέρες στην Αθήνα. Είναι άπειρη. Αρχιζει την καριέρα της αμήχανα και με πολλά φάουλ. Κακό σημάδι αυτό. Πάρκινγκ δεν με ενδιέφερε, με τα πόδια ήμουν. Απόδοση μέτρια και αυτό επειδή το σώζει με φιλια. Δεν ήθελα ξεπέτα αλλά ξεπέτα έγινε. Ξεπέτα βρίσκουμε στο 10ρικόν κυριοι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 14, 2015
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Υπηρεσίες
Βοργιας
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
3 Ιαν 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
1.896
Πόντοι:
206
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Απριλίου, 2015
Με την πίπα μου έκανε κι εμένα τα ίδια...ενώ την πρώτη φορά που την είχα πάρει χωρίς να με ρωτηςει μου είχε κάνει χωρίς. Την δεύτερη φορά πάλι χωρίς να με ρωτηςει παει να μου βάλει προφυλακτικό..όταν τη ρώτησα γιατί μια ετσι και την άλλη γιουβέτσι κόλλησε..και μου είπε χαμογελώντας να μην κάνω πολλές ερωτήσεις!!! Τελικά όμως τον πήρε ακαποτα ...
Νομίζω είναι λίγο χαζουλι αλλά γλωσσοφιλιαζει τόσο ωραια και τόσο πολύ που με καβλωνει τρέλα...Έρωτας
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1