Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 46 10
Γενική βαθμολογία
 
2.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
1.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
την Σιμονα την ειδα σε χθεσινη μου βολτα αλλα μιας και ημουν αδειος αποφασισα να παω σημερα να την επισκεφθω. Το λαθος μου ηταν ότι δεν συγκρατησα το ονομα της χθες και ετσι δεν ειχα σαν μπουσουλα τις κριτικες αλλων συναγωνιστων. Πηγα λοιπον γυρω στις οκτω στον συγκεκριμμενο οικο ηταν αδειος, τι πιο λογικο σκέφτομαι τωρα , μονο που τοτε δεν ψυλλιαστηκα την υποθεση. Η τσα2 μου παρουσιασε την Σιμονα και εδωσα αμεσως το κοκκινο εισητηριο. Με εβαλε σε ένα δωματιο διπλα στο κουζινακι το οποιο ηταν αθλιο από πλευρας καθαριοτητας. Όταν την ρωτησα αν γινεται να κανουμε αλλαγη μου λεει η τσα2 και τα αλλα το ιδιο είναι. Προφανως λογω της ελλειψης πελατων κοιταζουν να τους ξεπεταξουν ολους στο κατω δωματιο. Μετα από κανενα διλεπτο αναμονης ερχεται η Σιμονα στο δωματιο και αμεσως κοιταει να μου περασει το προφυλακτικο στο πεσμενο εργαλειο. Ξενερωσα για δευτερη φορα μετα το αθλιο δωματιο. Ξεκινησε μια πιπα με παρα πολύ δοντι και παρα παρα πολύ χερι. Για να μην τα πολυλογω με μετρια στυση μπηκα μεσα της σε doggy style και με τα πολλα τελειωσα. Στο οκταλεπτο η ξεφτυλω τσα2 αρχισε να φωναζει την Σιμονα. ΑΙΣΧΟΣ ...
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΞΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟΝ ΟΙΚΟ ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΣΙΜΟΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΤΣΑ2 ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Σιμόνα
Μέλος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
20
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
(Updated: 17 Απριλίου, 2015) 17 Απριλίου, 2015
Για τις υπηρεσίες της συγκεκριμένης κοπέλας δεν έχω άποψη,αλλά αυτό το αίσχος με τις τσατσάδες το συναντάς στην πλειοψηφία των δέλων στο Μετάξι,κι ενίοτε και στη Φυλής,που πληρώνεις διπλάσιο αντίτιμο!Να δεχτώ την πίεση του χρόνου με κόσμο έξω,(που ''κάνουν μπαμ'' ότι είναι μόνο για βόλτα),αλλά είναι πάγια τακτική τους το χρονόμετρο!Δεν καταλαβαίνουν ότι ένας που έχει πρόθεση να περάσει,θα εκτιμήσει ότι ίσως βαρεθεί να περιμένει στο σαλόνι,κι ότι χτίζονται έτσι οι βάσεις να τον κάνουν τακτικό πελάτη;Προτιμάνε μάλλον την ''τακτική του σωρού'',δηλαδή να τσιμπολογάνε όσους καταφέρουν από την πολυκοσμία που μπαινοβγαίνει,έστω και για μία φορά,και να μην τους νοιάζουν οι σταθεροί πελάτες... Κεφάλι σε τοίχο!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1