Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 126 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Παρέα με τον φίλο milepetroza, οι βρώμικοι δρόμοι του Μεταξουργείου με έβγαλαν στο δεξί σπιτάκι του Κολωνού 15. Η υπηρεσία με εμφάνιση θεούσας μας παρουσιάζει το Χριστινάκι. Μοντελέ κορμί, skinny, τσιγγανοειδές, με μικρά βυζάκια, λαχταριστό κωλαράκι και τατουάζ λίγο πιο πάνω από το μουνί της. Την είδα και ρίσκαρα το ταπεινό 10άρικο. Μπαίνω στο δωμάτιο και περιμένω για λίγο καθώς από τον προηγούμενο πελάτη βγήκε σχετικά γρήγορα.

Είσοδος κοπέλας, με ρωτάει αν άργησε και καταφατικά της απαντώ όχι. 22 χρονών από Μολδαβία όπως μου είπε είναι. Με ρώταγε συνέχεια αν έχω πιει, αν έχω κάνει χρήση μπάφου, κοκαΐνης καθώς είχα σκάσει από την ζέστη και είχα γίνει κόκκινος. Δεν στάθηκα και ξεκινάμε ...

Πέρασμα καπότας σε πεσμένος και ρούφηγμα ενώ παράλληλα έβγαζε καυλωτικά επιφωνήματα. Δεν με έφτιαξε καλά παρόλα αυτά την βάζω ιεραποστολική στάση. Αρχίζω να την γαμάω δυνατά και γρήγορα με το κρεβάτι να είναι έτοιμο να φύγει από την θέση του. Η κοπέλα έβγαζε διακριτές κραυγές και προσπαθούσε να σταθεροποιηθεί πιάνοντας με το χέρι της τον τοίχο. Επόμενη στάση στα 4 όπου εκεί μετά από λίγα λεπτά τελείωσα. Με ρωτάει αν είμαι καλά, αν θέλω νερό και με χαιρετά.

Μπήκα γιατί ήθελα να δοκιμάσω ένα καλό κομμάτι όπως αυτό, με το ελάχιστο κόστος των 10 ευρώ ... είχε κόσμο στα δωμάτια καθώς είναι μαγνήτης η εμφάνιση.

Επίσης είδα τον μέγιστο συναγωνιστή ''ΚΑΠΕΛΑΚΙΑΣ'' με τον οποίο αναλύσαμε το επίπεδο της Φυλής.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Roumanolagnos1313
Μέλος
Εγγραφή:
14 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
78
Likes:
127
Πόντοι:
146
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού