Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 79 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
λοιπον μετα απο ενημερωση του dude ,παροτι βαριομουν να κατεβω καθοτι λιγο μακρια ,τελικα υπερισχυσαν οι καυλες και πηγα στο φωκαιας 9 για την βανεσσα πιπινακι γυρω στα 20 με φοβερο κωλι, αδυνατο, ωραιο βυζακι και προσωπο επισης .
καταρχην να πω για πολλοστη φορα οτι το σπιτι ειναι για τον πουτσο καβαλα ,μπαινω λοιπον στον οικο μολις ειχε πιασει το μωρο δουλεια με κοντο τζιν σορτσακι Κεφάλι σε τοίχο! με τα κωλομερια να πεταγονται σαν να θελουν να τα φας και με ενα κοκκινο κραγιον, παιχνιδιαρα, δεν ηθελα και πολυ και μπηκα ημουν και ο πρωτος της βαρδιας.
ερχεται το μωρο λοιπον μετα απο λιγο και οπως ειμαι καθισμενος στο κρεβατι την εχω διπλα μου ορθια και αρχιζω να χουφτωνω οτι βρισκω ,γδυνεται της λεω να κατσει λιγο ακομα ορθια αλλα επειδη ειναι ξυπολυτη στραβωσε με σπρωχνει στο κρεβατι με καβαλαει και αρχιζει κατι ελαφρα προκαταρκτικα ,της λεω ετσι θα την βγαλουμε μου λεει φοραω κραγιον θα σε κοκκινισω ,κοκκινισε με μωρο μου λεω .
αρχιζει λοιπον να γλυφει ρωγες πλευρα αφαλο λαιμο με εκανε μουνι καπελο αλλα γουσταρα και γουσταρε και εκεινη γιατι ημουν καθαρος και ξυρισμενος , γενικα παντως απο οτι μου ειπε δεν το κανει αν δεν ειναι καθαρος ο αλλος , γουσταρε και το κορμι βεβαια οπως ειπε Έρωτας .
στα του σεξ λοιπον πριν ξεκινησουμε αντισηπτικο σπρευ σε πουτσα και αρχιδια και στα χερια μου , καθεται διπλα μου σε θεση που να μπορω να πιανω και ξεκιναει μια πιπα ονειρο με καποτα ,ειναι μεγαλη καβλα να βλεπεις αυτο το στοματακι μπουκωμενο ,να διαγραφει το καβλι σου μεσα απο το στομα και συ να παιζεις με το μουνακι της , εφαγε και τα μπατσακια της κιολας στο κωλαρακι και μετα ανεβηκε απο πανω ,καλη αισθηση και καλος ρυθμος( χτυπημα της τσατσας στην πορτα γειωθηκε) γυρισμα στα τεσσερα 3000 στροφες και μικρα μικρα βογγητα , τελειωμα και εδω μαγκες με αφηνει μαλακα αφου με στραγγιζει βγαζει την καποτα προσεκτικα , σκουπιζει με μωρομαντηλο πουτσα και αρχιδια με ψεκαζει ξανα με αντισηπτικο στο πεος και σκουπιζει ολο μου το κορμι αργα προσπαθωντας να βγαλει το κραγιον απο πανω μου ,καθολη τη διαρκεια σκουπισματος καθομουν σαν υπνωτισμενος και απολαμβανα την περιποιηση του μωρου, φιλακι και καληνυχτα .

καντε το μεταγραφη στο φωκαιας 27 τωρααα !!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Βανέσσα
Μέλος
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
437
Πόντοι:
21
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Απριλίου, 2015
Μηπως το Βανεσσακι εχει καμια συγκενια με τον Κωσταντινο Κατακουζινο Χμμμ; Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο
17 Απριλίου, 2015
αφου δε μου εβαλε και betadin Money Mouth Μεγάλο χαμόγελο, νταξει το προσπερνας ειναι καυλακι απο τα λιγα αλλα πρεπει να φυγει απο αυτο το μπουρδελο φιλε .
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2