Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 13 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Βραδυνή βόλτα στην περιοχή, η οποία παραδόξως είχε υπερβολική κίνηση. Πολλά σπίτια ανοικτά, κόσμος από έξω, κόσμος μέσα, γενικά μια αναμπουμπούλα... Τελικά ήταν γιατί είχε βγει κόσμος από Αμερικάνικο καράβι, και οι πιτσιρικάδες (έξω από τα σπίτια), ψώνιζαν τους ναυτες και τους έφερναν στην περιοχή (με το αζημίωτο φυσικά). Ο μόνος οίκος που δεν είχε κόσμο ήταν το Νο19, που δεν δέχεται πακιστανούς, μαυρους και κάθε μεθυσμένο ή μέθυσο ναυτη.

Έτσι αποφάσισα να μπω, για να δω την Αλίκη, που παλιότερα δούλευε στο Νο8 πάνω. Η ευγενική τσατσά μου παρουσιάσε την κοπέλα η οποια είναι καστανόξανθη, περίπου στο 1,70 χωρίς τα πορνοπάπουτσα, με όμορφα πόδια, συμπαθητική φατσούλα (μόνο η γαμψή μύτη τα χαλάει λίγο), και ζουμερά 2,5αρια βυζιά. Πλήρωσα το παράβολο, και ανέβηκα στο πρώτο δωμάτιο, με κλιματιστικό σε ευχάριστη θερμοκρασία.

Γδύθηκα, φρεσκαρίστηκα, και στο καπάκι ήρθε η κοπέλα. Με πέτυχε όρθιο, και ήρθε κοντά μου, αγκαλιάζοντας με, και φιλώντας με στο λαιμό, ενώ τα χέρια της χάιδαυαν τον κώλο μου. Βρεθήκαμε να γλωσσοφιλιόμαστε με εμένα να προσπαθώ να της βγάλω το μυστήριο εσώρουχο που φορούσε κάτω από τα βυζιά και πάνω από το μουνάκι της. Τελικά με έσπρωξε στο κρεβάτι, γδύθηκε, και ήρθε από πάνω μου, τρίβοντας το όργανο με το στήθος της. Τα γλωσσόφιλα συνεχίστηκαν μέχρι που ένιωσε το κεφαλάκι στην είσοδο της τρυπούλας της. Γύρισε αμέσως σε 69, όπου επιδόθηκε σε ένα αριστοτεχνικό τσιμπούκι βάζοντας το προφυλακτικό με το στόμα. Έγλυψε @@, σάλιωσε πολύ, έφτυσε ρούφηξε, τα έκανε όλα. Νιώθωντας ότι μπορεί και να με τελιώσει έτσι, διέκοψε, για να συνεχίσω μόνο εγώ το γλύψιμο, μέχρι που άρχισε τις συσπάσεις. Καβάλησε από πάνω, και το πραγματικά στενό μουνάκι της ήταν απόλαυση! Με ρώτησε αν μου αρέσει να γυρίσουμε σε πισωκολλητό, όπου μόλις μπήκα άρχισε το twerking Ναι!
Φυσικά δεν άντεξα πολύ, και η κατάθεση ήρθε με ένταση. Δεν τραβήκτηκε αμέσως, αλλά συνέχισε μέχρι να στραγγίξω εντελώς. Μου έβγαλε το προφυλακτικό και με σκούπησε με μωρομάντηλο.

Και κάπου εκεί αρχίσαμε την κουβέντα που κάνει κανείς στην αρχή. Από που είσαι, χρονών κλπ. Η κοπέλα είναι από την βόρεια Ελλάδα, μένει στα Χανιά 1,5 χρόνο, έχει πάρει μεταγραφή τώρα και 2-3 μήνες από το Νο8 πάνω. Είναι 26 χρονών, χαμογελαστή, με γαλαζοπράσινα μάτια, και 2-3 κιλάκια επιπλέον, που δεν δείχνουν όμως άσχημα. Μαζί μου έβγαλε μια πολύ καλή διάθεση, και ίσως ταίριαξε η χημεία μας. Σίγουρα θα την ξαναεπισκεφτώ, για να επιβεβαιώσω την καλή ποιότητα των υπηρεσιών.

Όπως πάντα, η δική μου εμπειρία δεν προϋποθέτει ότι και τυχόν δική σας θα είναι αντίστοιχη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 09, 2015
Όνομα κοπέλας
Αλίκη
GioCha
Σπουδαίος
Εγγραφή:
20 Απρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
108
Likes:
2.734
Πόντοι:
2.911
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ettore, lkjhgfdsaa, jerrone και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Απριλίου, 2015
ΠροσκύνημαΗ κριτικη σου ειναι ακριβεστατη.Εγω την Αλικη την πετυχα το πρωτο κιολας βραδυ που ξεκινησε να δουλευει στα Χανια και για μερικους μηνες μεχρι που εφυγα απο την πολη λογο δουλειας ηταν το στανταρ μου.Μαζι της περασα μερικες πολυ ομορφες και εντονες στιγμες παθους.Έρωτας
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1