Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 111 10
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Σήμερα στις 17:00 είπα να επισκεφτώ απομακρυσμένο Φυλής 200, με σκοπό να δω – και γιατί όχι- να δοκιμάσω την Κατερίνα.

Η τσα2 μου έδειξε την Τάνια αλλά της είπα ότι θα περιμένω την Κατερίνα. Λίγο μετά τις 17:00 μπαίνει φουριόζο ένα λεπτό κοριτσάκι με μαύρα μαλλιά.

Της λέω αυτή είναι η Κατερίνα; Όχι μου λέει της έτυχε κάτι. Αυτή είναι η Μαρία. Καινούργια και πολύ καθαρή. Μου ανακοίνωσε ελεύθερο στοματικό και πολύ καλές υπηρεσίες.

Περίμενα κανά δεκάλεπτο να κάνει μπάνιο η κοπέλα και να τη δω καλύτερα. Δεν πρόλαβα να τη δω έτσι βιαστικά που μπήκε.

Εμφανίζεται χαμογελαστή. Πρόκειται για μια κοπέλα που δηλώνει 25 χρονών αλλά φαίνεται για 20. Μαύρο μαλλί, ίσιο μέχρι τους ώμους. Φροντισμένο από κομμωτήριο για να έχει όγκο. Πολύ όμορφο πρόσωπο με μεγάλες ματάρες, πράσινες (αν δεν απατώμαι). Ύψος με τα τακούνια γύρω στο 1,70. Λεπτό σώμα με 1,5-2άρια βυζιά και ποπουδάκι για φάγωμα. Κάνει μια στροφή άτσαλη και όπως νιώθει ότι τη «σκανάρω» από πάνω μέχρι κάτω σκάει ένα γελάκι αμηχανίας και ψιλοκοκκινίζει….

Πέρασα στο δωμάτιο χωρίς δεύτερη σκέψη. Αφού μπήκα βέβαια, θυμήθηκα το παλιό θεώρημα του μπουρδελιάρη: Οι νέες, ωραίες και καινούργιες κοπέλες αποδεικνύονται –συνήθως- φόλες σε διάστημα εμπιστοσύνης 95%.
Ειλικρινά δεν φανταζόμουν τι θα επακολουθούσε…

Μετά από λίγο έρχεται η κορασίδα. Χαμογελαστή μεν αλλά με μια υποψία ψυχρότητας.

Κάθεται στο κρεβάτι μπροστά στον καθρέφτη. Κάθομαι και εγώ δίπλα της.

Από τον καθρέφτη με ψιλοτσέκαρε. Βγάζει αργά – αργά τις γόβες και μετά το σουτιέν. Γυρνάει προς το μέρος μου και ψιλοχαμουρευόμαστε με εμένα να ψιλοχαζεύω στις μετάρες της. Με παρατάει και βγάζει και το βρακάκι.
Με βουτάει και με αρχίζει στα γλωσσόφιλα.

Την αγκαλιάζω και την ξαπλώνω αργά – αργά στο κρεβάτι. Αρχίζουμε να φιλιόμαστε με πάθος ενώ εγώ, που και που, της έγλυφα τα βυζάκια, τα αυτάκια, το λαιμουδάκο. Η κοπελίτσα είτε είχε λιώσει από την κάβλα είτε είναι πάρα (μα πάρα) πολύ καλή ηθοποιός.

Μετά από λίγο ξαπλώνω ανάσκελα και αρχίζει να με γλύφει στο λαιμό (παραλίγο να μου κάνει σημάδι) και στο στήθος. Τα γλωσσόφιλα βροχή. Κάπου εκεί μου περνάει περικαυλίδα και αρχίζει να με γλύφει ανεβοκατεβάζοντας γρήγορα το κεφάλι της. Με παίζει και λίγο με τη γλωσσίτσα της. Γενικά όμως η αλήθεια είναι πως στο τσιμπούκι αγχώνεται και δεν το πολυέχει. Και επειδή δεν το πολυέχει αγχώνεται το πουλάκι μου…

Μετά από λίγο σταματάει την πίπα και με πλακώνει στο φάσωμα. Ανεβαίνει από πάνω. Στην αρχή ήταν λίγο στενή. Τη βουτάω από τη μέση και την πλάτη, την αρχίζω στα φιλιά και την τραβάω προς τα κάτω ψιθυρίζοντας της διάφορα. Κάπου εκεί τη νιώθω το μουνάκι της να πλημμυρίζει. Αρχίζει να βογγάει και να κουνιέται πάνω μου. Την βουτάω από τη μεσούλα και αρχίζω να της δίνω ρυθμό. Κάβλωσε και άρχισε να κοπανιέται πάνω μου. Μετά από λίγο με στράγγιξε.

Έκατσε πάνω μου για αρκετή ώρα ρωτώντας με διάφορα. Αν δεν ήταν το εμπόδιο της γλώσσας θα είχαμε παίξει την ανάκριση της αμαζόνας για κανά μισάωρο. Μεταξύ άλλων, είπε ότι είναι δεύτερη μέρα στη δουλειά, ότι είναι 25 χρονών και ότι θα είναι εκεί 17:00 – 06:00. Όταν τη ρώτησα από πού είναι δεν ήθελε να πει, αλλά είχε και άλλη όρεξη για κουβεντούλα.

Μετά από κανά πεντάλεπτο σηκώθηκα να ντυθώ. «Ντύθηκε» αργά – αργά κοιτώντας με που και που μέσα από τον καθρέφτη. Τόσο αργά που μέχρι να ετοιμαστεί ήμουν σχεδόν έτοιμος.
Αποχαιρετιστήκαμε με ένα σκαστό φιλί.

Γενικά ήταν μια από τις καλύτερες συνερεύσεις που είχα στο χώρο του αγοραίου έρωτα. Ήταν σαν να βρίσκομαι με μια γκόμενα που μόλις γνωριστήκαμε.

ΥΓ Η σημερινή εμπειρία μου υπενθύμισε ότι δεν χρειάζεται το ελεύθερο τσιμπούκι για να περνάμε καλά. Αυτό μάλλον υποκαθιστά τις μέτριες υπηρεσίες που συχνά συναντάμε. Αρκεί η κοπέλα να γουστάρει αυτό που κάνει και να σέβεται τον πελάτη. Και btw ποτέ δεν κατάλαβα γιατί οι περισσότερες κοπέλες δεν νιώθουν ασφαλείς να γλωσσοφιλάνε αλλά νιώθουν ασφαλείς να μας πιπώνουν ή και να μας «πίνουν» ακόμα - ακόμα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 09, 2015
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Υπηρεσίες
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
23 Αυγ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
27
Likes:
496
Πόντοι:
291
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mela33

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Απριλίου, 2015
Καλη η κριτικη σου.....Ευγε!!! Μου άρεσε πολυ Γλώσσα
10 Απριλίου, 2015
Thanx! Κουλ
10 Απριλίου, 2015
πολυ σωστος !!!!!!
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3