Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 559 10
Γενική βαθμολογία
 
6.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Την Μαξιμ την ειχα ξανα πετυχει σε βολτα μου κ πραγματικα σε τραβαει να περασεις βλεποντας ενα ωραιο ξανθο πιπινι με κατι τεραστιες φτιαχτες τορπιλες κ χειλη φτιαχτα σαν περκα, αφου βγαζει κατι το προστυχο... Αν κ ειχα διαβασει τις μετριες κριρικες φιλων παρολα αυτα ειπα να δοκιμασω καθως επρεπε να υπαρχει στην συλλογη.
Οι υπηρεσιες ειναι ομως ειναι πραγματικα μετριες, καθως κωλο δεν εδινε εκεινη την ημερα ενω παλιοτερα εδινε, ενω μολις πηγε να γλυψω τις τορπιλες μου λεει σιγα σιγα.
Η πιπα της ηταν υγρη μεν αλλα ρηχη αν κ δεν χρησιμοποιουσε τοσο πολυ χερι. Μολις επιασα μουνακι, μου λεει οχι μεσα ομως κ ενω επαιξα λιγουλακι της λεω αντε ανεβα απο πανω... Ειχε σχετικα καλη συμμετοχη, χωρις να δινει πονο. Επόμενη σταστη πισωκολλητα με καλη θεα και καταθεση στο στομα της οπου πραγματικα τα πηρε ολα και οταν στραγγιξα πηε κ τα εφτυσε.
Γενικα θα εβαζα βαθμο λιγο πιο κατω απο τη μεση για τις υπηρεσιες της, ενω το μονο που αξιζει πραγματικα ειναι το τελειωτικο στο στομα της. Τα βυζια και τα χειλη που εχει φτιαξει δεν τα πολυχαιρεσαι ασχετα κ αν ειναι αυτα που τα τραβανε τον κοσμο.. Τέλος να πω οτι κατα την διαρκεια της πιπας ειχα συνηδειτοποιησει οτι δεν ειχε φερει καν μωρομαντηλα να σε καθαρισει εστω για τα ματια του κοσμου και απο οσο εχω διαβασει εχει γινει κ σε αλλους φιλους, πραγμα που με φοβιζει λιγο οσον αφορα την καθαριοτητα της κοπελας.. Προσωπικα δεν θα ξανα δοκιμαζα παντως

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Μαξίμ
Μέλος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Απριλίου, 2015
Αν δεν ξαναβάλει κώλο στο πρόγραμμα,δεν είναι για τίποτα..
08 Απριλίου, 2015
να πορνομεταναστευσουμε τοτε. ακου με 20 τα πηρε στομα σιλικονατη γκομενα και δεν εισαι ικανοποιημενος. δηλαδη οι θεσσαλονικεις που μας ζηταν πανω απο 40 για τετοιο προγραμμα και με μικρα βυζια, ολες και ολες 2-3 απο τις 40 που δουλευουν στην πολη, τι ειμαστε? πολιτες Β κατηγοριας? φορους δεν πληρωνουμε εμεις?
B
bourdeliotis4
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2