Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 128 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Κάποιες φορές σε όσους είναι συχνοί θαμώνες στα σπιτάκια έχει τύχει να έχουν επιλέξει κοπέλα για την οποία στην συνέχεια έχουν μετανιώσει για την κίνηση τους αυτή ή αργότερα ή και με την είσοδο της στο δωμάτιο.Έτσι έγινε και με την Μαρία απο Ρουμανία την καινούρια κοπέλα που πήρα εχθές στο σπιτάκι του ορόφου.
Είναι τσιγγανορουμάνα,κοντή,κανονικών κιλών, με μελαμψό δέρμα,μαύρα μαλλιά τα οποία ήταν άλουστα και βρώμικα,στήθη δυάρια.Εμφανισιακά δεν είναι του γούστου μου και μπορώ να την χαρακτηρίσω μέτρια προς αδιάφορη.Πάρα ταύτα πέρασα μαζί της.
Από ότι μπόρεσα να ακούσω απο τα διπλανά δωμάτια απο τα βογγητά της κοπέλας και απο έναν αλλοδαπό συναγωνιστη που βγήκε παραπατώντας και μπέρδεψε την έξοδο με την είσοδο του σε δωμάτιο που ήταν πελάτης, η κοπέλα ήταν καλή μέσα.Επιπροσθέτως σε κάποιο δωμάτιο είχε συμπληρώσει κοντά στο εικοσάλεπτο χωρίς να αφήσει τον πελάτη ενώ η υπηρεσία σε λογικά πλαίσια την καλούσε να συντομεύει.
Η κοπέλα εισήλθε μέσα στο δωμάτιο και βλέποντας την καλύτερα διαπίστωσα ότι έκανα πατάτα που πέρασα αλλά όπως και να έχει ήμουν αποφασισμένος να ολοκληρώσω αυτό για το οποίο μπήκα.Τώρα που γράφω αυτές τις αράδες μου πέρασε στιγμιαία η έκλαμψη απο το μυαλό μου ότι ενδέχεται να πήρα την Μαρία την άσχημη απο το Πιπίνου και Φυλής γωνία την ξαδέλφη της Εμμανουέλας.Εμφανισιακά ήταν αυτού του στυλ.
Στα θετικά ότι η κοπέλα ήταν χαμογελαστή,συζητήσιμη σε λογικά πάντα πλαίσια μιας και δεν μιλάει σχεδόν καθόλου Ελληνικά.Για προκαταρκτικά έγιναν κάποιες αμοιβαίες αγκαλιές,χαιδέματα στα απόκρυφα σημεία και κάποια φιλάκια με χείλια τα οποία θα μπορούσαν άνετα να γίνουν και γλωσσόφιλα αλλά δεν είχα την πρόθεση να συνεχίσω εγώ γιατί δεν μου έβγαινε.
Στην συνέχεια ξάπλωσα η κοπέλα πήρε ένα μωρομάντηλο και καθάρησε το πέος μου και κατόπιν πέρασε σε τσιμπούκι το οποίο είχε έντονη χρήση χεριού.Το πέος μου ήταν σε ημίσκληρη κατάσταση λόγω του ότι ήταν η τρίτη κατά σειρά συνεύρεση και η κοπέλα δεν μου άρεσε και καθόλου.Της είπα να αποσύρει τ χέρι σε αυτήν την μηχανική και μονότονη πίπα και η κατάσταση άρχισε να βελτιώνεται,αλλά στο τσιμπούκι σίγουρα η κοπέλα δεν το έχει.Αρχίδια δεν έγλυψε.
Σε πρόταση μου για 69 η κοπέλα πήγε να το αποφύγει λέγοντας μου ότι θα το κάνουμε την άλλη φορά, ότι έχει βάλει κρέμα και τελικά ότι δεν της πολυαρέσει αλλά χωρίς πρόβλημα πήρε το μωρομάντηλο και σκούπισε το πράγμα της απο την κρέμα που είχε βάλει,αρκετά σωστή κίνηση και τελικά πήρε την σωστή θέση.Στην θέση αυτή άρχισα να την γλύφω ενώ η Μαρία συνέχισε το τσιμπούκι ώσπου απο την κωλοτρυπίδα της μου ήρθε η γνωστή μυρωδιά πρόσφατης αφόδευσης κάνοντας με να σταματήσω και ξενερώνοντας με σε μεγαλύτερο βαθμό.
Κατόπιν η κοπέλα πέρασε την καπότα σαν κάλτσα στο πέος μου αφου πρώτα την είχε ξεδιπλώσει και ανέβηκε απο πάνω μου αγκαλιάζοντας με σφιχτά και φέρνοντας το πρόσωπο της στον λαιμό μου κοντά όπου και ένιωθα την αναπνοή της και άκουγα τα βογγητά της όσο την γαμούσα.Στην στάση αυτή πράγματι με κάβλωσε και συνέχισα απερίσπαστα το έργο μου.
Επόμενη στάση το πισοκωλτό όπου και πάλι στήθηκε σωστά και συνέχισε να βογγάει όσο την πηδούσα.
Στο ιεραποστολικό επίσης το πήδημα συνοδεία βογγητών συνεχίστηκε και ανταλλάξαμε μερικά φιλάκια με τα χείλη.Αποφάσισα να μην παρατείνω άλλο την συνεύρεση με την κοπέλα καθότι είχα μειωμένο ενδιαφέρον και έτσι βγήκα απο μέσα της έβγαλά το προφυλακτικό και τελείωσα πάνω στο σώμα της.
Συνοψίζοντας χωρίς να θέλω να την αδικήσω η κοπέλα είναι σωστή σε υπηρεσίες,πρέπει όμως να είναι πιο προσεκτική με την υγιεινή της σίγουρα.Την προτείνω σε όσους την βρουν ενδιαφέρουσα και σε όσους δεν έχουν εναλλακτικές επιλογές για να μην πάει το δεκάρικο τους χαμένο.Δεύτερη επίσκεψη δεν πρόκειτα να υπάρξει απο μέρους μου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 04, 2015
Όνομα κοπέλας
Μαρία
professorx
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
527
Likes:
28.978
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, ΜrKavlopoulos και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Απριλίου, 2015
μεγαλε πηρες μια ασχημη γυφτισα που βρωμαγε σκατιλα και καταφερες να την γαμησεις Προσκύνημα σε παω καργα. μπορω να πω σε ολη σου την περιγραφη ταυτιστηκα μαζι σου καθως ολα αυτα μου εχουν τυχει αλλα σε διαφορετικες κοπελες εσυ τα ειχες ολα μαζι. αυτες ειναι εμπειριες που θα εχεις να λες μια ζωη. τι εχει να πει πχ ενας ποδοσφαιριστης αν εχει φαει μονο ψιλοτζαρτζαρισματα και κραμπες? εσυ μπηκες μεσα επαιξες μπαλα, σου εσπασαν το ποδι και εβαλες και γκολ στον ιδιο αγωνα!!!
B
bourdeliotis4
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1