Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 170 10
Γενική βαθμολογία
 
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Την Άννα απο την Αλβανία την είχα βάλει στο μάτι καιρό τώρα όταν την πετύχαινα κατά καιρούς σε διάφορα σπιτάκια που εργαζόταν.Πρόκειται για κοπέλα,κοντή,λεπτή,με μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους,μικρά στήθη,νοστιμούλα και αρκετά φιλότιμη όπως αποδείχθηκε στο δωμάτιο.
Την στιγμή που πέρασα η Άννα είχε πάντα δωμάτια και αρκετό κόσμο σε αναμονή για να την δούνε,κάθε ηλικίας και εθνικότητας.Όταν έφθασε η σειρά μου η Αννούλα ήρθε κοντά μου, συστηθήκαμε για να σπάσει ο πάγος,μου είπε προς τιμήν της ότι είναι απο Αλβανία χωρίς να μου το κρύψει.Της έκανα κάποια κοπλιμέντα,της έδωσα λίγα φιλάκια στα στήθη και στο λαιμό και μου είπε να ξαπλώσω.Προς στιγμήν ανησύχησα λιγάκι αλλά τελικά η κοπέλα αποδείχθηκε πολύ σωστή.
Με ρώτησε πως θέλω το τσιμπούκι και είπα ότι το προτιμώ άνευ πλαστικού περιβλήματος.Αφού τον σκούπισε προσεκτικά με μαντήλι,ξάπλωσε κάτω στα πόδια μου στο ένα της πλευρό και τον πήρε στο στόμα της.Η πίπα της ήταν μετρίου βάθους,δεν ήταν υγρή που μου αρέσει και ήταν σχετικά μηχανική και μέτριας ηδονικότητας.Πάντως παρόλα αυτά στην πίπα δεν έκλεβε απλώς δεν είχε την σωστή τεχνική.Όσό αυτή με πίπωνε εγώ χάιδευα το μουνάκι της το οποίο διαπίστωσα ότι ήταν τριχωτό.
Στην συνέχεια της είπα να περιποιηθεί και τα δίδυμα και αφού τα καθάρισε και αυτά με το μαντήλι επικεντρώθηκε σε ένα συγκεκριμένο σημείο και όχι σε όλη την περιοχή γλύφωντας τα απαλά με την γλώσσα της.Κατόπιν της είπα να περάσουμε σε 69 όπου και περιποιήθηκα και εγώ το τριχωτό της μουνάκι όσο αυτή με πίπωνε.
Μόνη της πέρασε καπότα χωρίς να της πω και με ρώτησε πως θέλω να ξεκινήσουμε. Αυτό ήταν και μία έμμεση υπενθυμηση για τον χρόνο που τρέχει και σε συνδιασμό και με τους υπόλοιπους που περίμεναν στο σαλόνι να την δουν και τους άλλους που αναμέναν στα δωμάτια.Γενικά έπεσα σε μέρα με πολύ κίνηση.
Της είπα να ανέβει απο πάνω μου και με μεγάλη μου έκπληξη η κοπέλα με καβάλησε,ξάπλωσε πάνω μου και με αγκάλιασε σφιχτά έχοντας φέρει το κεφαλάκι της στο λαιμό μου κοντά και νιώθοντας την καυτή της ανάσα όσο την γαμούσα.Η παλινδρόμηση ήταν βαθιά,η κοπέλα αρκετά τρυφερή και gfe και η αίσθηση αρκετά ικανοποιητική.
Στην συνέχεια της πρότεινα να την πάρω doggie style η Αννούλα στήθηκε στα τέσσερα αρκετά καλά χωρίς να κλέβει και αφού τον έβαλα καλά μέσα της άρχισα να την γαμάω αισθανόμενος πολύ καλά το πράγμα της το οποίο ήταν σφιχτό.Όταν ανέβασα ρυθμούς και άρχισα να την καρφώνω πιο δυνατά μου παραπονέθηκε λιγάκι γιατί την πόνεσα και έτσι το σεβάστηκα και προχώρησα σε πιο αισθησιακό σεξ.Και σε αυτήν την στάση έμεινα αρκετά ικανοποιημένος.
Κατόπιν αλλάξαμε σε ιεραποστολική στάση όπου και έμεινε ακίνητη σε μία συγκεκριμένη θέση με τα πόδια της διπλωμένα σε μένα ενώ την πηδούσα βλέποντας το όμορφο προσωπακι της.Στην στάση αυτή ήρθε και η κορύφωση μέσα στον ζεστό και φιλόξενο κόλπο της.
Εν κατακλείδι πρόκειται για μία κοπέλα λεπτούλα,πετίτ,νόστιμη και φιλότιμη αρκετά που σέβεται τον πελάτη πάντα σε λογικά όρια και προπάντων εργάζεται σωστά χωρίς να κοροιδεύει σεβόμενη τα χρήματα που πέρνει.Συστήνεται προς δοκιμή.Σίγουρα θα την ξαναδοκιμάσω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Άννα
professorx
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
527
Likes:
28.978
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, ΜrKavlopoulos και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού