Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 269 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Κατά την είσοδό μου στον όροφο βρήκα κι άλλους στην αναμονή.Η υπηρεσία μάς παρουσίασε τις δύο κοπέλες της βάρδιας,τη milf Άννα και την Κάτια,μια σχετικά ψηλή κοπέλα με μαύρο μαλλί στους ώμους,πρόσωπο με σχιστά μάτια και ''χωριάτικα’’χαρακτηριστικά,μάλλον ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα,μικρό στήθος και φαρδιά λεκάνη,και κώλο με εμφανή κυτταρίτιδα.Ο στόχος είχε κλειδώσει από την αρχή της βόλτας,καθώς σε p.m. με μέλος του site είχα πάρει καλές συστάσεις.Πληρώσαμε δύο για να μπούμε με την Κάτια,εγώ κι ένας σκουρόχρωμος συναγωνιστής,και η υπηρεσία μας οδήγησε στα δωμάτια δίπλα στο κουζινάκι,εμένα ευθεία μπροστά.Της επεσήμανα ότι δεν βιαζόμουνα,και να έλεγε στην κοπέλα να περάσει με μένα μετά,φάνηκε ότι το’πιασε το υπονοούμενο...
Η αναμονή ήταν μικρής διάρκειας.Μπήκε με κέφι,με ρώτησε το όνομά μου κι από πού είμαι,''από Αθήνα'' της απάντησα.Κατόπιν με... έσπρωξε να ξαπλώσω,ανέβηκε πάνω για κάποια υποτυπώδη προκαταρκτικά,και χάζευε με τους six pack κοιλιακούς μου! ’’Πους τα’κανες αυτά;’’,ήταν η απορία της.’’Γυμναστική...’’,ήταν η αόριστη απάντηση που της έδωσα.Άγαρμπο πέρασμα προφυλακτικού,μου ζήτησε ειλικρινά συγνώμη,την καθησύχασα γελώντας ότι δεν... έτρεχε τίποτα,ακολούθησε μια ρηχή και ανούσια πίπα σύντομης διάρκειας,και πήρε θέση μόνη της για ιεραποστολικό,έτσι κι αλλιώς αυτό θα της ζητούσα.
Με είχε κλειδώσει με τα πόδια της και με σφιχτό εναγκαλισμό δεν μου επέτρεπε με άνεση να σπρώχνω δυνατά.’’Πούσου χρονώ είσαι Γιούργο’’; με ρώτησε ενώ τη γαμούσα.’’43’’ ήταν η απάντησή μου.’’Ούουου’’,ξαφνιάστηκε μάλλον από τον συνδυασμό εμφάνισης και ηλικίας!(Ομολογώ ότι ''μ’έφτιαξε’’ αυτή η φάση,και συμπέρανα ότι δεν είναι μόνο οι γυναίκες φιλάρεσκες,ψωνάρες είμαστε όλοι λίγο πολύ... Μου’ρθε να της πω νάκούσει το ''νας φτωχός και μόνος κάουμπόι’’ του Λουκιανού Κηλαηδόνη,αλλά δεν θα καταλάβαινε...).ένοιωσα ότι αν δεν έδινα δυνατές ωθήσεις δεν θα γινόταν τίποτα,και αποφάσισα να απομακρυνθώ λίγο για μεγαλύτερη άνεση.Έδειχνε ότι το απολάμβανε κι έπαιρνε θέση τέτοια ώστε να με διευκολύνει να τον παίρνει πιο βαθιά.Παραδόξως δεν άργησα να τελειώσω,παρόλες τις συνεχόμενες καθημερινές καταθέσεις!
''Από πού είσαι Κάτια;'' τη ρώτησα όταν σηκώθηκε.''Από Μολδαβία'' απάντησε.Την ευχαρίστησα ειλικρινά,και αποχώρησε για το επόμενό της δωμάτιο.Στην έξοδό μου περνώντας μπροστά από το κουζινάκι,δεν παρέλειψε να με χαιρετήσει με το όνομά μου,δεν μου'χει ξανατύχει αυτό!
Συμπερασματικά, πρόκειται για μια ιερόδουλη με μέτριες κι ερασιτεχνικές υπηρεσίες,τίποτα το αξιόλογο εμφανισιακά,που τις δίνουν πόντους η όρεξη και ο αυθορμητισμός που βγάζει μέσα στο δωμάτιο.
Η βαθμολογία για το parking είναι πλασματική,πεζός κινήθηκα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 24, 2015
Όνομα κοπέλας
Κάτια
Ανώτατος
Εγγραφή:
11 Ιουν 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
52
Likes:
16.723
Πόντοι:
10.686
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, LITHOS 77 και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού