Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 294 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Παρασκευή απόγευμα στις 17.35 . Έχοντας διαβάσει ότι η Ελένη απο Αλκιβιάδου 16β και Φυλής 86β(6 μέρες δούλεψε σε αυτό)επέστρεψε μετά απο την ξαφνική εξαφάνιση της σαν Ναταλία σε αυτόν τον οίκο ήθελα να την επισπευτώ. Έχω περάσει 4 φορές μαζί της και είχα πολύ καλές εντυπώσεις.

Στο σαλόνι φάνηκε τρομαγμένη ή σαν κάτι να την απασχολεί , τα μαλλιά της τώρα είναι μαύρα καρεδακι μέχρι τους ώμους , όμως αυτή δεν ήταν η μόνη αλλαγή , ήταν που ήταν λεπτή τώρα έχει χάσει μερικά κιλά ακόμα.

Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο , δεν είχε άλλο πελάτη και έτσι ήρθε σχεδόν αμέσως , τι κάνεις μου είπε μίας και με θυμήθηκε , καλά της είπα όταν την ρώτησα που εξαφανίστηκε χαμήλωσε το κεφάλι της και δεν ήθελε να απαντήσει.

Έβγαλε τα εσώρουχα της και ξάπλωσε δίπλα μου , μου έτριβε το στήθος και εγώ έπαιζα με το μουνάκι της. Επιχείρησα να την φιλήσω αλλά ήταν κάπως απόμακρη σε σχέση με τις άλλες φορές , με φιλούσε μεν αλλά όχι όπως άλλοτε. Με ρώτησε αν θέλω προφυλακτικό , με καθάρισε με μωρομάντιλο . Ξεκίνησε μία αδιάφορη πίπα , με πολύ χέρι και πάνω πάνω μόνο στο κεφαλάκι του πούτσου , καμία σχέση όπως την ήξερα. Της είπα να γυρίσει σε στάση 69 για να την γλύψω το έκανε αλλά στο λεπτό μου είπε να κάνουμε σεξ γιατί περνάει η ώρα....

Πέρασμα προφυλακτικού , πρώτη στάση ιεραποστολικό , την γαμούσα και είχε κλειστά τα μάτια της δεν συμμετείχε καθόλου και έμοιαζε να είναι αλλού , κάτι είχε , ήταν κουρασμένη δεν μπορώ να ξέρω αλλά δεν ήταν η κοπέλα που είχα γνωρίσει και είχα πάρει τις άλλες φορές. Μάλιστα και μία κίνηση που μου έκανε τις άλλες φορές σήμερα δεν την επιχείρησε. Αλλαγή στάσης στα τέσσερα , την γάμισα λίγο σε αυτή την στάση σε χαλαρούς ρυθμούς και της είπα να μου πάρει πίπα να τελειώσω στο στοματάκι της.

Ξάπλωσα μου έβγαλε το προφυλακτικό και άρχισε να μου παίζει τον πούτσο , που και που τον έγλυφε και λίγο , όταν κατάλαβε ότι θα χύσω τον έβγαλε απο το στόμα της και τον γύρισε προς το σώμα μου όπου έγινα χάλια....μου έδωσε μωρομάντιλά να σκουπιστώ ενώ αυτή σκούπιζε το κρεβάτι. Πλύθηκε , φόρεσε τα εσώρουχα της , μου είπε ότι με περιμένει πάλι , με χαιρέτησε και έφυγε.

Στο δωμάτιο έκατσα σχεδόν δεκάλεπτο , η Ναταλία δεν είχε την συμμετοχή και την διάθεση που είχε τις άλλες φορές , δεν ξέρω αν κάτι είχε αλλά αν σήμερα ήταν πρώτη μέρα που την δοκίμαζα σίγουρα δεν θα υπήρχε περίπτωση να την ξαναπάρω , αν βασιστώ στις προηγούμενες τέσσερις μπορώ να δεχτώ ότι είχε μια κακή μέρα. Θα δούμε σύντομα μίας και πριν φύγει ήταν μία απο τις επιλογές μου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 20, 2015
Όνομα κοπέλας
Ναταλία
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
191.798
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Μαρτίου, 2015
"Μάλιστα και μία κίνηση που μου έκανε τις άλλες φορές σήμερα δεν την επιχείρησε".

Τι κίνηση λες,μαν? Ματάκι
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1