Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 82 10
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Κυριακή μεσημέρι στις 12.10 , ξεκίνησα την βόλτα μου στα σπιτάκια εδώ χαμηλά στην Αχιλλέως . Στην γωνία δούλευε η Ελβίρα που τώρα εμφανίζεται λές και είναι η Ζήνα ή η Ρουσλάνα , στο μεσαίο ήταν η ωραία Μαρσέλα και εδώ η υπηρεσία μου είπε ότι έχει καινούργια κοπέλα την Τάνια , με απλό πρόγραμμα. Περίμενα μερικά λεπτά και εμφανίστηκε ένα πιπίνι απίστευτης ομορφιάς για τα γούστα μου , περισσότερο σωματικά.. Ξανθοκάστανο μαλλί πιασμένο αλογοουρά , κανονικό πολύ ωραίο κορμί , ωραία κωλάρα αλλά αυτό που δεν σε αφήνει αδιάφορο είναι οι βυζάρες της , σχεδόν 3άρια αλλά πάρα πολύ ωραία σχηματικά , γεμάτα και στητά . Καθόμουν και την κοιτούσα και κόλλησα λίγο. Δεν πέρασα αμέσως , πήγα να δώ τι παίζει και στα δύο σπιτάκια στην Κωνσταντινουπόλεως και γύρισα σχεδόν τρέχοντας χα χα χα

Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο , φρεσκαρίστηκα και την περίμενα ξαπλωμένος. Ήρθε στο δωμάτιο κρατώντας προφυλακτικό ανοιγμένο χωρίς την συσκευασία του και ένα μωρομάντιλο. Έβγαλε τα τακούνια της και κάθισε γονατιστή χαμηλά στα πόδια μου στην άκρη του μικρού κρεβατιού . Την ρώτησα απο που είναι και μου απάντησε Τάνια.......μετά την ξαναρώτησα και απάντησε απο Ουκρανία , αγγλικά δεν μιλάει και ελληνικά πολύ λίγες λέξεις , όπως μωρό , μπράβο , ναι. Με τα χέρια της μου έδειξε ότι είναι 22 χρονών αν και στην ερώτηση μου πόσο χρονών είναι στα αγγλικά είχε απαντήσει πάλι Τάνια χαχαχα. Αρχικά μου έδειξε το προφυλακτικό και είδα και το μωρομάντιλο και υπέθεσα ότι μπορεί να κάνει και ακα(η υπηρεσία ανακοινώσε απλό), της έδειξα με τα χέρια μου μετά αλλά έμεινα με την υπόθεση....Καθώς πήγε να σκύψει είδε ότι μασάω τσίχλα και μου έδειξε να την πετάξω. Μάλιστα μου άπλωσε το χέρι της να της την δώσω αλλά εγώ σηκώθηκα και την πέταξα στο καλαθάκι.

Αυτή είχε μείνει γονατιστή στην άκρη του κρεβατιού , πήγα απο πίσω της και άρχισα να την φιλάω στον λαιμό και να χουφτώνω τις σφριγηλές θεσπέσιες βυζάρες της. Καθόταν ακίνητη και δεχόταν τα χάδια μου. Πήγα να χουφτώσω το μουνάκι της αλλά μου έπιασε το χέρι και μου το έβαλε ξανά στα βυζιά της. Συνέχισα να την χουφτώνω και αυτή καθόταν , της έπιασα το ένα χέρι της και το οδήγησα στον πούτσο μου , άρχισε να μου τον χαϊδεύει αργά και απαλά ενώ τον έτριψε και λίγο στα κωλομάγουλα της. Επιχείρησα να παίξω με το μουνάκι της αλλά μου έβγαλε πάλι το χέρι μου , πρόλαβα να αισθανθώ όμως ότι είχε έρθει στο δωμάτιο με κρέμα στο μουνάκι της. Την φίλαγα στα αφτιά και έδειχνε να της αρέσει αφού άρχισε να αναστενάζει αλλά σε προσπάθεια μου να την φιλήσω στο στόμα τραβήχτηκε.

Συνέχισα να την χουφτώνω και αυτή να απολαμβάνει τα χάδια και τα φιλιά μου , ενώ εμένα ο πούτσο μου είχε έρθει σε στύση. Σταμάτησα και της έδειξα να ξαπλώσει , είχα σκοπό να γλύψω το μουνάκι της , πήγα να το κάνω αλλά έκλεισε τα πόδια της και μου έδειξε όχι , η απογοήτευση μου έγινε ακόμα μεγαλύτερη όταν είδα πόσο ωραίο μουνάκι είχε , μου πέρασε το προφυλακτικό και μου έδειξε αν θέλω πίπα , ήμουν τόσο καυλωμένος με την κορμάρα της που της έγνεψα όχι , μπήκα μέσα της και άρχισα να την γαμάω σε ιεραποστολική στάση , την φιλούσα στον λαιμό και στις βυζάρες της , αν και είχε βάλει κρέμα είχα αίσθηση καλή και δεν ήταν σαν να γαμαω ζελέ. Γενικά δεν είχε κάποια συμμετοχή και απλά ήταν μερικός δεκτική σε κάποια συγκεκριμένα πράγματα. Στην συνέχεια της σήκωσα τα πόδια της πάνω απο τους ώμους μου και την γάμισα σε αυτή την στάση. Τρίτη και τελευταία στάση στα τέσσερα , πολύ ωραία θέα και καλό στήσιμο ύστερα απο μικρή παρέμβαση μου , συνέχισα να την γαμώ έτσι μέχρι που τελείωσα.

Σηκώθηκε φόρεσε τα τακούνια της , πήρε το στριγκάκι στο χέρι της και αφού μου είπε σπαστά ευχαριστώ μπράβο μωρό ,αποχώρησε. Στο δωμάτιο έκατσα περίπου 12 λεπτά. Το πιπίνι έχει κορμάρα και γενικά την θεωρώ αγγελικό πλασματάκι ,απο κει και πέρα , για πίπα δεν ξέρω μίας και δεν την άφησα να μου κάνει , στο σεξ δεν έχει κάποια συμμετοχή , είναι δεκτική σε φιλάκια και χάδια που δεν αφορούν την περιοχή του μουνιού της και του στόματος. Σίγουρα μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα την ξαναεπισκευτώ οπωσδήποτε για να δώ αν έχει αλλάξει κάποια πράγματα. Πάντως οι λάτρεις των πιπινιών ένα τέτοιο κορμί πρέπει να δοκομαστεί.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 15, 2015
Όνομα κοπέλας
Τάνια
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
192.660
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού