Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 227 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
την είχα ξαναπάρει όταν πρωτοεμφανίστηκε με όχι αρνητικές εντυπώσεις.

την είχα ξαναδεί και το βλέμμα της αλλά και ο τρόπος που μίλαγε έδειχνε σαν να έχει κάνει κανένα τσιγαράκι και να έχει φτιαχτεί. μπορεί να ήταν και ιδέα μου αλλά πιστεύω ότι εκεί "βρήκε ή βρήκαν" την λύση και συνεχίζει να κάνει το πρωκτικό πρόγραμμα που δεν το γουστάρει καθόλου.

δούλευε μαζί με μία άλλη δεν θυμάμαι το όνομά της, η οποία έκανε τελειωτικό στο στόμα. το ντουέτο είχε 30 αλλά προτίμησα να πάρω μόνο την Μαρίνα με το πρωκτικό.

στο σαλόνι ήρθε κοντά μου και πήγε να με φιλήσει ίσως και στο στόμα πράγμα που απέφυγα και εισέπραξα ένα φιλί στο μάγουλο. αμέσως μετά άρχισε να κωλοτρίβεται πάνω μου. έτσι και αλλιώς θα περνούσα....

ήρθε στο δώμα, της ζήτησα καπότα την οποία έβαλε στο πεσμένο εργαλείο και αμέσως άρχισε την πίπα. έγλυψε και τα αρχίδια και αφού τον έκανε κάγκελο της ζήτησα το κωλί της.

αν και δυσανασχέτησε καθώς δεν γουστάρει από τον κώλο, ξάπλωσε μπρούμυτα στο κρεβάτι και μπήκα μέσα της σιγά σιγά. την έστησα στα 4, ξανά μπρούμυτα και ξανά στα 4 με αυτή να λέει κάθε λίγο και λιγάκι "φίνις".

ομολογώ ότι την ξεκώλιασα για αρκετή ώρα και στο τέλος έβγαλα το λάστιχο και έχυσα πάνω στις βυζάρες της.

το συμπέρασμα θετικό και πάλι!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Μαρίνα
Ανώτερος
Εγγραφή:
10 Απρ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
123
Likes:
1.679
Πόντοι:
8.445
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού