Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 128 10
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
«Καλημέρα σας κύριε!», μου ευχήθηκε η αλλοδαπή υπηρεσία. Δεν με είχε αφήσει να περιμένω –όρθιο, στο άδειο από κόσμο σκοτεινό σαλόνι–, παρά έλαχιστα δευτερόλεπτα. «Καλημέρα σας κυρία», αντευχήθηκα. «Δέκα ευρώ είναι το κορίτσι, τσιμπουκάκι, πισωκολλητό, ανεβαίνει από πάνω, εξήντα εννιά κι ελεύθερα πιασίματα! Φούλ προγκράμμα! Νάτη η κούκλα που έχω σήμερα εδώ!». «Γεια σου!», μου ευχήθηκε με τη σειρά της μια καλλίκορμη κι αδύνατη μπικινοφορούσα νεαρή, με καστανοκόκκινο ίσιο μαλλί μέχρι τους ώμους, καλούτσικο πρόσωπο με σχιστά μάτια, μικρό στήθος. «Είναι πάρα πολύ καλή μεσα! Μαρία το λένε το κορίτσι, πολύ καλή κοπέλα και το προγκράμμα της είναι φουλ», συνέχισε η τσατσά. «Δηλαδή;», ρώτησα. «'Ολα, φουλ!», απάντησε. «Δηλαδή, κώλο, ελεύθερο στοματικό–», ξεκίνησα ν' απαριθμώ. «Ναι, όλα! 'Αμα σου λένε φουλ, είναι όλα μέσα!», πρόσθεσε χαμογελώντας, χωρίς να νιώσω πως γινόταν αναιδής. «Α, μάλιστα...», έκανα, αν και δεν με είχε καλύψει η απάντησή της. «Να περάσετε; Είναι καλή κοπέλα, πάρα πολύ καλή! Το καλύτερο κορίτσι μου, καλή κοπέλα!». 'Εβγαλα το δεκάρικο. «'Ελα παιδί μου...», μου έδειξε το δωμάτιο απέναντι απ' την εξώπορτα.
'Οταν ήρθε η Μαρία, μετά τις χαιρετούρες, της ευχήθηκα για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. «και χρόνια πολλά για την Ημέρα! Σήμερα είναι η Μέρα της Γυναίκας». Δεν έδειξε να καταλαβαίνει. «Μιλάς ελληνικά;», ρώτησα. «Nu vorbesc ελληνικά», απάντησε. Επανέλαβα στα ρουμάνικα. Εξεπλάγη, αλλά συγκρατημένα. Γενικά δεν ήταν εκδηλωτική. Τέλος πάντων από 'κει και πέρα μιλούσαμε στη γλώσσα της.
Πήρε θέση για τσιμπούκι (γονατιστή πλάι στο ξαπλωμένο μου κορμί). Της έκανα γνωστό πως δεν επιθυμούσα ελεύθερο στοματικό, ενώ πριν εφαρμόσει το προφυλακτικό τής ζήτησα να ξεκινήσει με κάποια προκαταρκτικά. Συμφώνησε πρόθυμα. Μ' έγλειψε στις θηλές, στον λαιμό, στους λοβούς των αυτιών, ενώ δέχτηκε και τις δικές μου αντίστοιχες λειχίες. Την έβλεπα αρκετά ενθουσιώδη οπότε αποτόλμησα να ρωτήσω εάν φιλάει και δη με γλώσσα. «Φιλάω και με γλώσσα», απάντησε. Το φιλί της δεν ήταν βαθύ. Μάλλον τυποποιημένο θα το χαρακτήριζα. Μετά τα πρώτα "γλωσσίδια" ζήτησα να μάθω εάν ήταν καπνίστρια. Απάντησε καταφατικά. Η πίπα της ήταν μέτρια, η στύση όμως ικανή, οπότε σύντομα προχωρήσαμε στο μαμήσι. Μία ερωτική στάση –η ιεραποστολική–, με (έστω) τυποποιημένα γλωσσόφιλα, ήταν αρκετή για να γεμίσω τη θηλή του ελαστικού με σπέρμα έπειτα από κάμποσες γαμικές ωθήσεις.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 08, 2015
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Υπηρεσίες
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
10 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
526
Likes:
3.685
Πόντοι:
14.156
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ILIAS1339

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Μαρτίου, 2015
Πολύ καλή και λεπτομερής κριτική!!!

+1Μεγάλο χαμόγελο
24 Μαρτίου, 2015
Τυπε μου πηγα να δω ηταν μια μρλαχρινη αδυνατη μαρια με πεταχτο ωραιο κωλο παιζη εκει πολυ καιρο πιο παλια ηταν ντουο με μια χονδρη!!!! Και ειναι φολαρα!!!!ελπιζο να λες αλλη αλλα χλωμο το κοβο!!!!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2