Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 207 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πέμπτη, ώρα 18:18
Στο ισόγειο μπουρδέλο υπηρεσία ήταν η μεσήλικη διοπτροφόρος αλλοδαπή, από τον όροφο της Κολωνού 30, που συνηθίζει να στήνεται μπροστά στην εξώπορτα και να εμποδίζει την έξοδο κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης.
«Γεια σας! Πάρα πάρα πολύ ωραία κοπελίτσα! Τσιμπουκάκι, μουνάκι, ανεβαίνει και από πάνω, από κάτω...». «Γεια σου!», μου ευχήθηκε μια γυμνόστηθη νεαρή, με ίσιο καστανό μαλλί μέχρι την πλάτη χαμηλά, καλούτσικο πρόσωπο, μικρομεσαίο φυσικό στήθος, κανονικό σώμα με πιασιματάκια, μέτριο ανάστημα πάνω στις πορνογόβες.
«...πισωκολλητό, φιλάκια στα βυζάκια, ελεύθερα πιασίματα, όλες οι στάσεις, καυλιάρικο μουνάκι, 10 ευρώ!», συνέχισε η τσατσά μ' ένα πλατύστομο χαμόγελο, έτοιμη να μπλοκάρει όποιον προσπαθούσε ν' "αποδράσει".
«Αχ! Τέλεια, τέλεια παιδιά, είναι καυλίτσα η κοπελίτσα και σιγά σιγά στο δωμάτιο και καλό σεξ!...».
'Ηδη εμπόδιζε τη διαφυγή δύο συναγωνιστών, συνεπικουρούμενη από την κοπέλα.
«...και φιλάκια ηδώ (λαιμό)... ηδώ (μάγουλα)... ηδώ (αυτιά)... ηδώ (μέτωπο)...και αγκαλίτσα! Τι είναι 10 ευρώ; 'Ενα κουκλάκι! Μπέστε μέσα να περάστε υπέροχα! Υπέροχα να περάστε!».
Τελικά κατάφερα να "δραπετεύσω" μουρμουρίζοντας ένα «ευχαριστώ».
Επέστρεψα ύστερα από λίγο. Το ψηστήρι συνεχιζόταν σε άλλους συναγωνιστές.
«Ντέκα ευρώ... δέκα ευρώ να περάσεις σούπερ εδώ!». «Λοιπόν, ανεβαίνεις από πάνω...». Ο συναγωνιστής στράφηκε στη νεαρή πόρνη θέλοντας να επιβεβαιώσει το πρόγραμμα... «Λέω καλός ανθρωπος είσαι, όμως δεν καταλαβαίνεις!... 'Ελα μπες!», αντέδρασε η υπηρεσία. Εκείνη την ώρα έκανα την εμφάνισή μου εγώ με το δεκάρικο στο χέρι. «Ελάτε!», μου είπε αμέσως και παίρνοντας τα χρήματα μου έδειξε το ικανοποιητικό δωμάτιο του διαδρόμου. Η κοπέλα ήρθε ύστερα από λίγα λεπτά.
«Εντάξει είσαι;», ενδιαφέρθηκε να μάθει. «Πώς σε λένε;», ρώτησα αφού πρώτα της έγνεψα καταφατικά.
«Με λένε Βαλέρια!». «Βαλέρια ε;». «Μ-μ (καταφατικό), είμαι από την Αλβανία!». Στη συνέχεια ετοίμασε το προφυλακτικό. Η στάση που πήρε, πριν ξεκινήσει την πίπα, έφερε τον κώλο της στο πλάι της κεφαλής μου, ενώ ταυτόχρονα μου έκανε γνωστό: «Πιάσε με όσο θέλεις!». 'Αρχισε να πιπώνει –δυνατά. «Σλουρπ σλουρπ σλουρπ!». Της ζήτησα να το κάνει πιο μαλακά. Συμμορφώθηκε. Κάποια στιγμή πρότεινα να ξεκινήσουμε το φίκι φίκι. «Βαλέρια!...». «Μμμ;...». «Να ξεκινήσουμε με πισωκολλητό;». «Να σου κάνω τσιμπουκάκι λίγο ακόμα;», αντιπρότεινε. «Για κάνε λίγο...», συμφώνησα. Είχε δίκιο, δεν ήμουν αρκετά σκληρός... Η πίπα συνεχίστηκε με μένα στα γόνατα κι εκείνη σκυμμένη μπροστά μου. Μετά από λίγο τη σταμάτησα και φέρνοντάς την απέναντί μου (κι οι δυο ήμασταν τώρα στα γόνατα) τη φίλησα-έγλειψα στον λαιμό, ενώ φίλησα-έγλειψα-ρούφηξα τις θηλές και τα βυζιά της, θωπεύοντας παράλληλα τον κώλο της. «Εσύ, εδώ (λαιμό, θηλές), φιλάς καθόλου;», ρώτησα μιας και δεν την έβλεπα να κάνει κίνηση... «Μ-μ (αρνητικό), δεν μπορώ...», αρνήθηκε ευγενικά.
Ξεκίνησα το γαμήσι πισωκολλητά γονατιστά, νιώθοντας ικανοποιητικά την πρόστριψη, ενώ όταν κουράστηκα της ζήτησα να ξαπλώσω ανάσκελα και να έρθει εκείνη από πάνω. Το έκανε πρόθυμα και βγάζοντας τις γόβες της πραγματοποίησε βαθύ κάθισμα παίρνοντας μέσα της την ψωλή μου. Εντωμεταξύ τα δάχτυλά μου είχαν γεμίσει λιπαντική γέλη και λίγο πριν ξεκινήσουν τ' ανεβοκατεβάσματα έψαχνα να βρω κάπου να τα σκουπίσω. «Κρέμα μου είναι, βάλτα στο σώμα μου!», μου είπε. «Τι;». «Κρέμα μου είναι...», επέμεινε, αλλά δεν μου πήγαινε να σκουπιστώ πάνω της, οπότε... Αααχ, η μέση μου!... Τεντώθηκα μέχρι να φτάσω το κωλόχαρτο στην άκρη του κρεβατιού. Ανεβοκατέβηκε κάμποσες φορά μέχρι να εκσπερματώσω.
«Δούλευες και πουθενά αλλού, εκτός από δω;», θέλησα να μάθω καθώς ετοιμαζόμασταν, μιας και κάτι μου θύμιζε. «Ναι, Καλλέργη 33». «Αλλού;». «'Οχι, πουθενά αλλού!». «Καλλέργη 33... Πρωί, απόγευμα;». «'Εξι το πρωί με δώδεκα μεσημέρι. 'Εκατσα εφτά μήνες εκεί. 'Εφυγα και ήρθα εδώ. Απόγευμα τώρα!».
'Ηταν η Βαλέρια, η αδελφή της Ιωάννας η οποία δουλεύει Καλλέργη 33.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 05, 2015
Όνομα κοπέλας
Βαλέρια
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
10 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
526
Likes:
3.685
Πόντοι:
14.156
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ILIAS1339

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού