Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 157 10
Γενική βαθμολογία

5.6
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Συναγωνιστές ακούστε.....πηγα στο συγκεκριμένο στουντιο επειδη βρεθηκα διπλα...και μιας και ηταν το μόνο στην γυρω περιοχη που δεν ειχα επισκεφτει.Για να είμαι ειλικρινής ήθελα πολύ να γ....σω και είχα πολύ λίγο χρόνο.παρκιγκ δεν εβισκα με τιποτα και αναγκαστηκα και πληρωσα σε ιδιωτικο(δεν βαριεσαι...). 1η φορα εκεί και ο χωρος αξιοπρεπης. Βγαινει η Χριστίνα ένα πολύ ωραιο γκομενάκι και του γούστου μου!!! Ωραια λεω... περναω μέσα μετα απο 5 λεπτα ήρθε. Απο την ομιλία της....πολυ κρύα...σκέγτομαι( και τι έγινε σάμπως θα την παντρευτω???) μου ειπε ότι μας γραφει στο μουνί της τις κριτικές μας....όπως λεει και ο Patriarxis. θυμώνω και λέωΛύπηρε απαραδεκτη πρεπει να σεβεσαι την πελατεια σου και την κριτική της αν θες να λέγεσαι καλη επαγγελματίας....αλλες(μην πω ένα σωρο ονόματα) γιατι το κάνουν? μας απαξίωσε....) και άλλες μου έχουν πει ότι δεν τις νοιαζει τι γράφεται αλλα ό τρόπος τους έχει μια ευγένεια.)στα υπόλοιπα θα είμαι δίκαιος και νομίζω όποιος έχει δει κριτική μου θα το καταλάβει!!! ΛΟΙΠΟΝ: εμφάνιση αρκετά καλή το είπα πιο πάνω, πιπα πολύ καλή και συγχαρητήρια!!! διάθεση μέτρια... ήταν βιαστική ενώ δεν είχε δουλειά έξω και αυτό είναι πλήν!!! στήσιμο φοβερό!!! μουνάκι γλυκο....στηθος μέτριο..να την αγγίξεις ούτε που το συζητάμε!!! μουγκή τελείως... έστω και λίγο προσποίηση δεν βλάπτει(δεν λέμε να σηκωσει τον κόσμο με φωνές)

Εν κατακλείδι με 60€ βρίσκεις σκάλες ανώτερη αλλα ακόμη και με 20€ βρίσκεις ανώτερη... μπορει να φταιει και ότι μου την έσπασε...anyway φίλοι μου δεν θα την συνιστούσα!!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 06, 2008
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Υπηρεσίες
Νέο Μέλος
8
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια