Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 128 10
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Κυριακή, ώρα 15:49
Στο άδειο από κόσμο σαλόνι η υπηρεσία ήταν σύντομη. «Γεια σας, νορμάλ προγκράμ 10 ευρώ!». Εμφανίστηκαν η Σάρρα, η ξανθωπή νεαρή με το μπλαζέ υφάκι και το ψιλοτσουπωτό σωματάκι απ' το 46Α και το 43 κι η Αναστασία, με ίσιο καστανοκοκκινωπό μαλλί μέχρι την πλάτη, γλυκό, σοβαρό πρόσωπο με ανατολικοευρωπαϊκά χαρακτηριστικά, σχεδόν άστηθη, χαμηλού αναστήματος, με σφιχτοδεμένο σωματάκι, πεταχτό κωλαράκι με ίχνη κυτταρίτιδας και "δεμένα" πόδια.
«Οκέι», είπα σιγανά "αλέθοντας" το κάτω χείλος μου. «Ποια κοπέλα θέλεις;», ρώτησε η τσατσά. «Την Αναστασία», απάντησα, η οποία έδειξε να εκπλήσσεται στο άκουσμα του ονόματός της.
Μπήκα στο δωμάτιο του σαλονιού. Δε μπιγκ ουάν, που λένε και στο χωρίο μου.
Μετά από κανένα πεντάλεπτο κατέφθασε κι η νεαρή πόρνη. «Τι κάνεις παιδί μου;», ενδιαφέρθηκε να μάθει. «Γεια σου παιδί μου!», της χαμογέλασα. Προσπάθησα να βολευτώ πάνω στο λεπτό, σκληρό, ανώμαλο στρώμα. «Αυτό το κρεβάτι είναι ό,τι πρέπει για ύπνο!», σχολίασα. «Χα χα χα...», γέλασε εκείνη.
Ξεκίνησε τρίβοντας τ' ανύπαρκτα βυζιά της πάνω μου. Του λόγου μου χούφτωνα τον ποπό και θώπευα το αιδοίο και τους μηρούς της. Η καλυμμένη πίπα που ακολούθησε –έχοντας πάρει θέση έτσι ώστε ο κώλος της να βρίσκεται πλάι στο κεφάλι μου– ήταν ικανοποιητική, ενώ με τ' ακροδάχτυλά της με ψιλοχάιδευε στ' αρχίδια και στο περίνεο. Κάποια στιγμή στάθηκε όρθια πάνω στο κρεβάτι, με τα πόδια ανοιχτά, έτσι ώστε να έχω θέα σε αιδοίο και περικλανίδιο, ενώ σκύβοντας συνέχισε να με τσιμπουκώνει. 'Οταν έφτασε η ώρα της γάμευσης, η στάση της ανάστροφης γελαδάρισσας ήρθε ως φυσικό επακόλουθο της προηγούμενης στάσης που είχε επιλέξει για να συνεχίσει την πεολειχία, ενώ η εκσπερμάτωσή μου έλαβε χώρα γαμώντας την πισωκολλητά γονατιστά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 22, 2015
Όνομα κοπέλας
Αναστασία
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
10 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
526
Likes:
3.685
Πόντοι:
14.156
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ILIAS1339

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού