Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 174 10
Γενική βαθμολογία
 
5.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Σε σύντομη βόλτα που έκανα τακαρίστικα με την Ναταλί...
Οπου Ναταλι εστι μια κορμαρα ψιλη και αδυνατη (στηλιαρι) μελαχροινη καλλονη. Ηλικια περιπου 25-30
Αερατη γκομεναρα με σχετικα μακρυ ισιο μαυρο μαλλι πολυ ωραιο προσωπο και ματια, μικρο στηθος φυσικο.
Μοντελατη κοπελα, που βγηκε στο σαλονι με το στηθοδεσμο αλλα χωρις να φορα κιλοτα δηλ με τη μουναρα χυμα.
κωλος μικρος -ποιημα. Μονο ψεγαδι στο σωμα της ειναι το χαλαρο δερμα στην περιοχη της κοιλιας, κατι που μαρτυρα οτι προσφατα εγινε μαμα.
Εδω τελειωνουν και τα θετικα....
Στο σαλονι ανακοινωθηκε απλο προγραμμα (οχι ελευθερο στοματικο) , αλλα εκανα την καρδια μου πετρα και ειπα "20 ευρω χαλαλι για τετοιο κορμι).
Στο δωματιο λοιπον στο οποιο απουσιαζει τηλεοραση ηρθε σχετικα χαμογελαστη κρατωντας και ενα μπουκαλι τζελ..
Μιλα πολυ καλα ελληνικα και απο την προφορα ειναι φανερο πως ειναι Αλβανιδα αν και σε ερωτηση μου απο που κρατα η σκουφια της αργησε λιγο να απαντηση και στη συνεχεια ειπε "Απο Τσεχια!"Κουλ
Προκαταρκτικα λοιπον μηδεν η γκομενα. ΜΗΔΕΝ! κατι ψευτο φιλια στο σωμα και αμεσως πηγε να περασει προφυλακτικο στο πεσμενο μου μοριο (τελειως πεσμενο ομως!)
Δεν εγλειψε παπαρια και η πιπα της ειναι μονοτονη με πολυ χερι.
Με τετοια συμπεριφορα και χαλια πιπα ηταν αδυνατον να επελθει το επιθυμητο αποτελεσμα οποτε την εβαλα να στηθει στα 4 και με θεα την φοβερη της κωλαρα τον επαιξα .
Στα 4 ειναι απιστευτη το θεαμα φοβερο και η κωλοτρυπιδα της υπεροχη και δουλεμενη καργα αλλα δυστυχως δεν την δινει. Μολις φτιαχτηκα μπηκα μεσα της ενω αυτη ηταν στημενη στα 4.
Ο κολπος της ηταν γεματος τζελ και στο 3 λεπτο αρχισε να μουρμουρε "ελα μωρο μου τελειωσε κτλ"
Τελικα τελειωσα αλλα δεν ειχε περασει καν 10 λεπτο στο δωματιο. Της ειπα γενικα να μην βιαζεται τοσο πολυ με το χρονο και η απαντηση της ηταν πως αν θελω περισσοτερο χρονο να παω σε στουντιο!
Τεσπα το 20αρι το θεωρω χαμενο και κριμα για αυτην γιατι ειναι οντως μια γυναικα με βοφερη εμφανιση αλλα οι υπηρεσιες της ειναι επιεικως τραγικες.
Φυσικα και δεν θα την ξαναπαρω αλλα και ουτε την προτεινω σε κανενα εκτος και αν καποιος τη θελει απλα για το παλμαρε για τον λογο οτι ειναι πολυ σεξυ και ομορφη

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Ναταλί
ZeroTolerance
Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγραφή:
7 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
490
Likes:
36.616
Πόντοι:
41.447
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 MIG-35, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, CHRIS1971 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Φεβρουαρίου, 2015
Η βιασύνη καμιά φορά συγχωρείται: η κοπέλα μπορεί να είναι αγχωμένη, να της βάζουν χέρι απ' το μαγαζί, να είναι καινούρια στη δουλειά κλπ.
Αλλά από την απάντησή της να πας σε studio, προκύπτει ότι είναι συνειδητή ξεπέτα.
Άκυρο.
28 Φεβρουαρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

να ρωτισω κατι εγω ο ασχετος? για πιο πουτση λογο πρεπει να βιάζετε μεσα στο δωματιο?? 20ε κανει ο αλλος να τα βγαλει σε 1μερα..Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
Α
αεκαρα
01 Μαρτίου, 2015
Εμενα φιλε απο προσφατη επισκεψη ειχε συμμετοχη καλη στο δωματιο κ με φιλακια κ χαιδεματα στα προκαταρκτικα....πιπα σε ωραια σταση,εγω καθιστος στο κρεβατι κ αυτη σε βαθυ καθισμα με θεα κ τον δυο στον καθρεφτη...δεν τρελαθηκα γενικα αλλα εχει δυνατο σωμα....το μονο μειον ειναι οτι στα ρεστα μου εφερε πλαστο δεκαρικο με πουστικο τροπο αλλα οταν ειδε οτι το καταλαβα κ φορτωσα εσπευσε στην τσα2 μου ζητησαν συγγνωμη κ μου εδωσαν αλλο.Αρα σιγουρα ειναι αλβανιδα!
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3