Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 82 10
Γενική βαθμολογία
 
5.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε ξημερώματα Δευτέρας προς Τρίτη στις 00.15 , γυρίζοντας από βόλτα για καφέ έκανα μία μικρή βόλτα καταλήγοντας σε αυτά τα σπιτάκια , στην γωνία στο Αχιλλέως δούλευε η Πάολα η οποία έχει γίνει πιο αεράτη , αλλά όταν την πήρα πέρασα μέτρια και εδώ είχε κοπέλα που δεν έχω δοκιμάσει. Εδώ λοιπόν δούλευε η Ντιάνα όπως είπε η υπηρεσία , περίμενα να την δώ , μετά από μερικά λεπτά ανοίγει η πόρτα του δωματίου και βγαίνει μία κοπέλα ολόγυμνη και χωρίς να κρατάει εσώρουχα , έκανε ένα γρήγορο σαλονάρισμα και πρόλαβα να δώ ότι ήταν ξανθιά με καρέ μαλλί μέχρι τους ώμους , είχε κανονικών κιλών σώμα και μικρό βυζί. Η υπηρεσία είπε η καινούργια μας ρωσίδα , φιλάκια χαδάκια ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στα βυζιά. Θα περάσεις μου είπε , μπορώ να την ξαναδώ μου της απάντησα , όντως η κοπέλα ήρθε ξανά στο σαλόνι αυτή την φορά φορώντας εσώρουχα , ήρθε πολύ χαμογελαστή και με νάζι , αυτό σε συνδυασμό που βγήκε πρίν από το δωμάτιο ολόγυμνη με έκαναν να περάσω.
Πλήρωσα το λοιπόν , φρεσκάρισμα και την περίμενα , πέρασα στο δωμάτιο που είναι δεξιά , ως γνωστών αυτό το δωμάτιο έχει δύο εισόδους. Άνοιξε η πόρτα που επικοινωνεί με το κουζινάκι και ήρθε μέσα ολόγυμνη χωρίς να φοράει εσώρουχα….. Σηκώθηκα την αγκάλιασα και άρχισα να την φιλάω στον λαιμό και στην πλάτη , στην πλάτη αριστερά εχει και ένα μικρό τατού από αυτά που εγώ τα ονομάζω φυλακόβια λόγω του ότι είναι με ένα πράσινο ξεθωριασμένο χρώμα και εντελώς προχειροδουλειά ….έκανα να την φιλήσω και μου έδωσε δυο πεταχτά στα χείλη . Την έβαλα να ξαπλώσει για να την γλύψω , ζήτημα αν την έγλυψα 20-30 δευτερόλεπτα ,έκλεισε τα πόδια της και τράβηξε το κεφάλι μου , ενώ με κοιτούσε με ένα βλέμμα σαν να ντρέπεται .
Ξάπλωσα με την σειρά μου , μερικά γρήγορα πεταχτά φιλιά στο στήθος και έπιασε τον πούτσο μου με το χέρι της , άρχισε να μου τον παίζει , μου έκανε εντύπωση ότι , όταν κοιτούσα στα μάτια έστρεφε το βλέμμα της αλλού , με ρώτησε αν θέλω προφυλακτικό , με σκούπισε με μωρομάντιλο , έκανε ένα γρήγορο πέρασμα από τα αρχίδια και άρχισε πίπα , χωρίς χέρι μέν μέτρια δε , μονότονη .
Πέρασμα προφυλακτικού , της είπα να ανέβει από πάνω , ανέβηκε δεν είχε κάποια συμμετοχή , εγώ έδινα τον ρυθμό , ξάπλωσε προς εμένα τοποθετώντας το κεφάλι της στον ώμο μου ενώ εγώ εξακολουθούσα να την γαμάω , την φίλησα και τώρα ανταποκρίθηκε όμως , αλλαγή στάσης στα τέσσερα ,καλή στάση σώματος , άρχισα να την γαμαώ χαλαρά αλλά στην συνέχεια όταν πήγα να ανεβάσω ρυθμό διαπίστωσα ότι δεν μπορεί , είναι για πιο ήρεμες καταστάσεις , αρκετά μαζεμένη . Τρίτη και τελευταία στάση ιεραποστολικό , είχε κλείσει τα μάτια της και έβγαζε μικρούς αναστεναγμούς , επιχείρησα να την φιλήσω και αυτή την φορά με φίλαγε πάλι πεταχτά. Μετά από λίγο τελείωσα , σηκώθηκε και έφυγε αμέσως .
Στο δωμάτιο έκατσα λίγο πάνω από δεκάλεπτο , αλλιώς την περίμενα φανταζόμουν την συνεύρεση μας και αλλιώς ήταν η πραγματικότητα. Μικρή συμμετοχή , μέτρια ως κακή πίπα ……δεν ξέρω αλλά έχω ένα προαίσθημα ότι θα βελτιωθεί πολύ όταν πάρει τα πάνω της , γιατί το λέω ? έτσι είχα νιώσει όταν πρωτοπήρα την Μαρσέλα στο δίπλα σπιτάκι , είχα περάσει μέτρια αλλά μέσα μου μου είχε κολλήσει ότι αυτή η κοπέλα θα πάρει τα πάνω της και θα βελτιώσει τις υπηρεσίες της , το είχα γράψει στην κριτική μου και χαίρομαι διότι μαθαίνω και διαβάζω ότι δικαιώθηκα για την πρόβλεψη μου. Οψόμεθα λοιπόν…

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 24, 2015
Όνομα κοπέλας
Ντιάνα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
192.660
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού