Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 61 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
εχοντας δωσει τον λογο μου στον dude γραφω ετεροχρονισμενα για δυο συνευρεσεις με την συγκεκριμενη κοπελα με διαφορα μιας εβδομαδας , για οσους δεν την γνωριζουν γυρω στο 1,60 κοντο μαλλι αδυνατη μικρο βυζακι και μικρο ωραιο κωλαρινι , γενικα μινιον .
γενικα και οι δυο συνευρεσεις ειχαν τα ιδια προκαταρκτικα , φιλακια σε ολο το κορμι μου πιο πολυ στοργικα θα τα ελεγα παρα καυλωτικα ,γλυψιμο στις ρωγες μου αυτο ηταν καυλωτικο Ναι! , το χερι μου επαιξε με το νινακι της ηταν δεκτικη γενικα δεν ειπε οχι σε κατι ,αλλα δεν με εφτιαχνε ρε παιδι μου .
την πρωτη φορα εχυσα σχετικα γρηγορα λογω αποχης μονο στα τεσσερα και την δευτερη οπου δεν τελειωσα σε δυο στασεις αλλα οφειλω να ομολογησω οτι ητανε φιλοτιμη γιατι δεν εχυνα με τιποτα και την ειχα πεθανει στο τσιμπουκι πρεπει να τσιμπουκωνε μετα το γαμησι κανενα δεκαλεπτο και βαλε οπου καποια στιγμη της ειπα ενταξει δεν πειραζει αστο γιατι κουραστηκες , ξεφυσαγε λες και ειχε ανεβει 40 σκαλοπατια , αυτα τα ολιγα απο μενα .
στην διαθεση της κοπελας εβαλα 7 λογω του τελευταιου περιστατικου , επισης να τονισω οτι παρολο που ανακοινωθηκε ελυθερο στοματικο δεν το επεδιωξα λογω του οτι δεν το κανω γενικα στα δελα .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 08, 2015
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Μέλος
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
437
Πόντοι:
21
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού