Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 559 10
Γενική βαθμολογία
 
9.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Σήμερα ξέφυγα από την δουλειά νωρίς και έφυγα σφαίρα στη γνωστή γειτονιά με στόχο (bullseye) κάποιο κωλαράκι με τα έργα από χτες και την περασμένη βδομάδα (βλέπε κριτικές Νο 1&2) να παίζουν στο κεφάλι μου.
Στον πάνω όροφο του εν λόγω ιδρύματος η μεγαλόσωμη τσα2 ανακοίνωσε full και είπε να κάνουμε υπομονή για να βγει η Καμέλια από το δωμάτιο , η γνωστή Καμέλια? Ναι!Ναι! ρώτησα ναι μου λέει επέστρεψε, οπότε χωρίς πολλά πολλά έδωσα το 20αρι και μπήκα στο μόνο άδειο δωμάτιο πίσω που μπάζει και λίγο από τα παλιά κουφώματα αλλά δεν με χαλάει λίγη δροσιά.
Φρεσκάρισα τον πούτσο μου και άραξα στο ομολογουμένως αναπαυτικό κρεβάτι και περίμενα αρκετή ώρα (γεμάτα είπαμε τα δωμάτια) όταν εμφανίστηκε το μωράκι με γνώρισε την ρώτησα πότε γύρισε και μου είπε έχει μια εβδομάδα (γι'αυτό μάλλον γέμισαν και τα δωμάτια).
Για όσους δεν την γνωρίζουν η ανανεωμένη Καμέλια είναι αδύνατη μετρίου αναστήματος με σχετικά προσφάτως αναβαθμισμένο βυζί (σιλικόνη) μαύρο μακρύ πλέον μαλλί και γαμιέται σαν να μην υπάρχει αύριο.
Μετά από λίγα προκαταρτικά ήμουν ετοιμοπόλεμος και τον άρπαξε στο στόμα για ένα άγριο τσιμπούκωμα, συνήθως το άγριο τσιμπούκι δεν με φτιάχνει αλλά η Καμέλια έχει τον τρόπο της και σε λίγο την σταμάτησα και ζήτησα προφυλακτικό, ήθελα πολύ να την χύσω στο στόμα αλλά όχι πριν της τον χώσω στο κωλαράκι.
Για αρχή πάντως ξεκίνησα με το αγαπημένο μου cow girl όπου άρχισε να χοροπηδάει σαν τρελλή πα΄νω στον πούτσο μου.
Μετά από κανα δίλεπτο την γύρισα στα 4 και άρχισα να γαργαλάω το κωλοτρυπίδι της για να της τον χώσω στην αρχή αργά μετά από λίγο πάλι σε δαιμονισμένο ρυθμό της σφυροκοπούσα το κωλαράκι αλλά δεν ήθελα να χύσω έτσι οπότε τον έβγαλα τον καθάρισε με ένα μωρομάντηλο για να της γεμίσω το στόμα με τα χύσια μου.
Αυτό το κορίτσι το βαράει μια ωραία τρέλα που με φτιάχνει μόνο πρόβλημα η ώρα καθώς η 1η πρωινή βάρδια δεν με βολεύει λόγω δουλειάς.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 11, 2015
Όνομα κοπέλας
Καμέλια
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
25 Νοε 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
25
Likes:
27
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Φεβρουαρίου, 2015
Ωραία κριτική μπράβο που μας ενημερώνεις ποιες κοπέλες κάνουν πρωκτικό γιατι έχουμε ξεμινει Ναι!
Α
αεκαρα
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1