Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 227 10
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Χιόνι πολύ σήμερα "κρύο καιρός για δυο" λέει ο κόσμος καιρός για καυτό κωλοτρυπιδι σκέφτηκα εγώ και έφυγα σφαίρα λίγο μετά την αλλαγή της βάρδιας να βρω την Χριστινα για εκείνο το ανάποδο cow girl που έχω στο μυαλό μου απο την περασμένη βδομάδα .
Μπουκάρω με φορά στην υπόγα και πέφτω πάνω στο καυλαντισμα ετέρου αγωνιστή απο τα μωρά 2 τον αριθμό , το ενα πολύ στεγνό όμορφο αλλά με απλό προγραμμα το δεύτερο αρχίζει και τρίβεται πάνω στον πουτσο μου την ώρα που η τσα2 αναγγελει full και έκπτωση στην παρτουζα (30 ευρώ) .
Το δεύτερο μωρό , η Μαρινα ειναι πιτσιρικά , ψηλή , μακρύ μαύρο ωραίο μαλλί ,ασπρο δερματακι καί ενα προσωπάκι πολύ όμορφο και κορμί θεϊκό και συνέχισε να με καυλαντιζει με τρέλα όσο η τσα2 έψηνε τον συναγωνιστή για παρτουζα. Τελικά ο άλλος πήρε την πολύ αδύνατη Αλισια αν δεν κάνω λάθος και με έβγαλε απο το δίλλημα για παρτουζα η όχι οπότε βγάζω το μπλε εισιτήριο και περνάω στο μεγαλύτερο απο τα 3 δωμάτια του οίκου .
Μπουκάρει μετά απο λίγο με την ίδια τρέλα και με ρωτάει αν ξέρω αγγλικά (πολύ καλύτερα απο τα δικά της και απο του Τσίπρα φυσικά ) ρώτησε αν θέλω προφυλακτικό σχολίασε θετικά ότι έχω ξυρισμένα τα πάντα στην επίμαχη περιοχή και αντί άλλων προκαταρκτικών αφού ρώτησε αν θέλω καραμελωμα στα @@ρια (άραγε λέει κανείς όχι ????Χμμμ;) άρχισε το θεάρεστο έργο της προχωρώντας σε ενα εντυπωσιακό deepthroat αφού πρώτα πάλι παρατήρησε ότι ειναι χοντρός (normal size but very thick είπε ) .
Μετά απο κανα δίλεπτο και αφού μου ήταν κάγκελο μου λέει "no cum in mouth" και της λέω να βγάλει το κορμάκι για να της δείξω ότι θέλω να την χυσω στα βυζια (δυστυχώς παρά το νεαρό της ηλικίας ψιλοπεσμενα) και χωρίς παραπάνω καθυστέρηση της ζήτω προφυλακτικό και την βάζω να με καβαλήσει σε κλασικό cow girl κατα την δειαρκεια του οποίου εισέπραξα και γλωσσόφιλα παρακαλώ .
Μετά απο κανα δυο λεπτά την βάζω στα τέσσερα και σφυροκοπάω χαζεύοντας το κωλοτρυπιδι που έμοιαζε αδουλευτο (μάλλον ειναι φρέσκια στην δουλειά ) και της ζητάω κωλο αφού έκανε την χαζή στο ass ρωτάει "κωλο?" ναι ρε μαναρακι της λέω σε άπταιστα Ελληνικά ΚΩΛΟ και τότε βάζει κρέμα και στο πουτσοκεφαλο μου και στο κωλαρακι της και κάθεται πολύ περίεργα το ενα πόδι όρθιο το άλλο πάνω στο κρεβάτι περίπου στα τέσσερα και οδηγεί τον έτοιμο να εκραγεί "πύραυλο" μου στο κωλοτρυπιδι της.
Ανόητη κίνηση που μετάνιωσε αμέσως καθώς ποναγε και άρχισε να βογκάει απο πόνο και να παραμιλάει στα ρουμανικά αλλά ήταν αργά ο πόνος της και η απειρία της στο γαμησι απο τον κώλο περιέργως με καυλωσε και την άρπαξα απο την μέση ανεβάζοντας σιγά σιγά ταχύτητα.
Προσπάθησε να ξεφύγει κάποια στιγμή (μάλλον πονούσε πολύ ) αλλά είχα αρπάξει την μεσουλα της με τις χερουκλες μου σε μια λαβή σαν μέγγενη και συνέχισα να την σφυροκοπαω ανελέητα ΚατσικογάμηςΚατσικογάμηςΚατσικογάμης οπότε κατάλαβε ότι το καλύτερο που είχε να κάνει ειναι να βογκάει σαν να της άρεσε ώστε να με σπρώξει στο να χυσω μια ώρα αρχύτερα κάτι που έγινε με κραυγές ευχαρίστησης απο μέρους μου που πρέπει να ακούστηκαν μεχρι τον πάνω όροφο .
Εν κατακλείδι το μωρό με κέρδισε αν και δεν είμαι βέβαιος ότι θα χαρεί που θα με ξαναδεί σύντομα .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 10, 2015
Όνομα κοπέλας
Μαρίνα
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
25 Νοε 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
25
Likes:
27
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Φεβρουαρίου, 2015
>.... ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ ?!Ναι!Ναι!Ναι!Ναι!ΜατάκιΜατάκι
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1