Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 129 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Δύο κοπέλες ως συνήθως στο συγκεκριμένο μπουρδελάκι. Γιάννα και Μαρία. Μιας και η Γιάννα ήταν στο δωμάτιο βγήκε η εύσωμη Μαρία όπως μου αρέσει να τη λέω εγώ, από τάκτ. Ο λόγος είναι ότι είναι 28 χρονών, ξανθιά, από Ρουμανία, σχετικά ψηλή και γλυκειά στα δικά μου μάτια και έτσι δεν μου πάει να τη πω χοντρή. Η αλήθεια είναι ότι οι παχουλές μου αρέσουν πολύ γιατί έχουν καυτά σώματα και συνήθως είναι και καυλιάρες. Τούτη εδώ είχε και μεγάλες βυζάρες οι οποίες ήταν και πεσμένες, (το λατρεύω αυτό!) και έτσι μου έκανε αμέσως το κλίκ.

Έρχεται μετά από λίγο φορώντας διχτυωτό καλσον μπλε ηλεκτρίκ απο το ένα πόδι ενώ από το άλλο φορούσε διχτυωτό λαχανί χρώματος. Στην περιφέρεια γύρω από τον κώλο φορούσε μίνι μπλέ φούστα και άσπρο σουτιέν που συγκρατούσε τις θηριώδεις βυζάρες. Έβγαλε λοιπόν τις βυζάρες έξω από το σουτιέν και τις έτριψε πάνω στο πούτσο μου. Την προέτρεψα να το βγάλει τελείως για να θαυμάσω τη χαλάρωση σε όλο της το μεγαλείο, καθώς και το πως πέφτουν από δω και από κει χωρίς συγκράτηση. Μου έκανε μία μέτρια ισπανική, περισσότερο τρίψιμο ήτανε και μου φόρεσε το προφυλακτικό με το στόμα. Καλή πίπα, ρυθμική και ζεστή. Καύλωσα και μου στήθηκε στα τέσσερα. Καλό γαμήσι και έβλέπα τις βυζάρες τις παλόμενες. Αργότερα στήθηκε μπρούμητα κάτω και έτσι οι βυζάρες κόλλησαν στο στρώμα και εξείχαν από το πλάι του κορμιού της. Χούφτωνα όσο μπορούσα και μετά γυρίσαμε μπροστά. Φιλιά στα μάγουλα και στο λαιμό της καθώς μύριζα το υπέροχο αρωμά της που μου έμεινε στη μύτη. Ήταν πολύ καθαρή, δεν μύριζε ιδρωτίλα, ούτε η ανάσα της μύριζε και το σώμα της ήταν πολύ καυτό. Η κλειτορείδα της ήταν επίσης καυλωμένη αλλά η συμμετοχή της τυπική. Να σημειωθεί ότι βυζιά δεν με άφησε να γλείψω, ούτε ρώγες επειδή λέει πονούσαν. Σεβαστό πάνω στην καύλα της στιγμής και έτσι περιορίστηκα απλά να τα χουφτώνω απαλά. Λέω σεβαστό γιατί όντως πολλές γυναίκες φοβούνται το γλείψιμο της ρώγας γιατί πολλοί τις δαγκώνουν άγαρμπα και πονάνε. Γενικά τα βυζιά είναι ευαίσθητα οπότε το συνεχές βύζαγμα μπορεί και να πονάει. Μετά από μερικές ωθήσεις επήλθε το τέλος. Σηκώθηκε και έφυγε σχεδόν αμέσως και αυτό με ψιλοχάλασε λίγο αλλά σε γενικές γραμμές το γαμήσι ήταν καλό.

Η Μαρία είναι μια γλυκειά κοπέλα και αξίζει εμφανισιακά για όσους γουστάρουν XXL καταστάσεις αλλά από συμμετοχή δεν λέει και πολλά πράγματα. Ίσως τη πέτυχα σε άσχημη μέρα γιαυτό και το 8 που έβαλα στη σχέση απόδοσης τιμής, ήταν μόνο λόγω εμφάνισης. Πάντως γιά όσους γουστάρουν εύσωμες με βυζάρες, η Μαρία είναι ότι πρέπει. Πιστεύω ότι θα ξανατιμηθεί στο μέλλον αν τη πετύχω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 09, 2015
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Υπηρεσίες
sexdreamer
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
13 Μαρ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
83
Likes:
447
Πόντοι:
361
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού