Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 227 10
Γενική βαθμολογία
 
8.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Μετά απο απουσία λόγω δουλειάς και επισκέψεις σε ευαγή ιδρύματα του εξωτερικού βγήκα στην θρυλική γειτονιά κυρίως προς άγρα κωλου κάτι που μου ελλειψε τελευταία.
Μετα απο μια μικρή άκαρπη βόλτα κατέβηκα στην γνωστή υπόγα που εχει γράψει κωλοιστορία η Βικτωρια και ω του θαύματος εμφανίζει η τσα2 ενα ξανθό καυλακι μετρίου αναστήματος με μικρό φυσικό βυζι (καμμία σχέση με την συνονόματη Ρουμάνα με τα μεγάλα βυζια που γράφουν οι συναγωνιστές ) πρόστυχο όμορφο προσωπάκι και tatoo tribal πάνω απο την μέση και αναγγέλλεται ελεύθερο στοματικό και κωλαρακι , το μπλε εισιτήριο έφυγε απο το πορτοφόλι μου με μια απότομη κίνηση κάτι σαν τικ και μπήκα στο μεγάλο δωμάτιο για δροσιά.
Το μωρό δεν άργησε καθόλου , μπήκε μόλις είχα προλάβει να πλύνω τον πουτσο μου για το ακαποτο τσιμπούκι .
Ξεκίνησε με προκαταρτικα και πολύ γλύψιμο ρωγας και συνέχισε με τσιμπούκι σχετικά deep και χωρίς βιασύνες σε σημείο που νομίζω ότι η ειναι φτιαγμένη απο κάποια ουσία η ειναι τρελή για πουτσες και της ζήτησα την καποτα γιατί κινδύνευα να χυσω.
Της ζήτησα cow girl λόγω κούρασης και μετά απο λίγο της ζητάω πρωκτικό στην ίδια στάση (κάτι που δεν μου το εχει κάνει καμμία ,ούτε γκομενα ,ούτε πουτανα ,ούτε βίζιτα με την δικαιολογία ότι ειναι χοντρός ο πουτσος μου και η στάση αυτή δεν βολεύει ) και η τρελαμένη μου λέει ΟΚ θα δοκιμάσω !!!ΚατσικογάμηςΝαι!Έρωτας.
Την λάτρεψα αυτόματα μόνο και μόνο για την φιλοτιμία να προσπαθήσει , πίσω μάλλον που τον έβαλε όλον μέσα σιγά σιγά και άρχισε τα "σκίσε μου τον κωλο καυλιαρη" και αλλά τέτοια χοροπηδώντας πάνω στν ψωλη μου για κανένα 3λεπτο.
Χάζευα τον πουτσο μου να χάνεται στο κωλαρακι της στον καθρέφτη απέναντι και σκεφτόμουν να ζητήσω ανάποδο •cow girl αλλά η καυλα με νίκησε και έχυσα πριν το κάνω αλλά δεν πειράζει ένας λόγος παραπάνω να την επισκεφτώ ξανά σύντομα το κορίτσι ειναι μουναρος και κουβαλάει αρκετή τρέλα για να με κάνει να ξεχάσω την Βικτωρια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 04, 2015
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Υπηρεσίες
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
25 Νοε 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
25
Likes:
27
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού