Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 32 10
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
«Γεια σας! Δέκα ευρώ είναι. Η κοπέλα κάνει: τσιμπουκάκι, μουνάκι, πισωκολλητό, φιλάκια στα βυζάκια, εξήντα εννιά, ελεύθερα πιασίματα», μ' ενημέρωσε με ήρεμη φωνή η συμπαθής υπηρεσία.
«Γεια σας!», μου ευχήθηκε και η πόρνη. Μια αδύνατη, μέτριου αναστήματος, μπικινοφορούσα νέα κοπέλα, με ίσιο μαύρο μαλλί μαζεμένο σε κοντή αλογοουρά, συμπαθητικό έκφυλο πρόσωπο, βυζέττα. Φορούσε αθλητικά μποτάκια...
«Πολύ καλή στο δωμάτιο κοπέλα! Καλή περιποίηση, δεν βιάζεται!», υποστήριξε η τσατσά –πάντα μιλώντας ήρεμα.
«Πώς σε λένε;», ζήτησα να μάθω απευθυνόμενος στην αλλοδαπή ιερόδουλη. «Λάουρα!», απάντησε αμέσως. «Λάουρα... μάλιστα... Θα δω!», είπα και έκανα να σηκωθώ. «Εεε, θα περάσω!», αποφάσισα ξαφνικά.
«Περάστε μέσα», μου είπε η υπηρεσία δείχνοντας στο βάθος. 'Ολα τα δωμάτια ήταν άδεια. Διάλεξα εκείνο που φαίνεται απ' το σαλονάκι.
«Τι κάνεις;», ενδιαφέρθηκε να μάθει η πόρνη μπαίνοντας, μετά από λίγα λεπτά, χαμογελαστή. «Καλά, εσύ;». «Ετοιμάστηκες;», ρώτησε αντί ν' απαντήσει.
Ξαπλωσα, ενώ εκείνη μένοντας γυμνή πήρε να με χαϊδεύει στο στήθος και να μου παίζει το πουλί. «Αψιούουου!», φταρνίστηκε κάποια στιγμή. «Γείτσες!», της ευχήθηκα. Δεν απάντησε, συνεχίζοντας τη δουλειά της. Μάλλον δεν είχε καταλάβει την ευχή μου...
'Αλλα προκαταρκτικά δεν πρόσφερε. Με την εμφάνιση της στύσης ξετύλιξε το προφυλακτικό και άρχισε να ρουφάει. Ρουφούσε καλά, με παράλληλο χάιδεμα των αρχιδών. Νιώθοντας το καυλί μου σκληρό ζήτησα να τη γαμήσω ιεραποστολικά. Ξάπλωσε απάγοντας τ' αδύνατα πόδια της, φέρνοντάς τα στο ύψος των αυτιών της. «Χα χα, με τα παπουτσάκια σου είσαι;», έκανα, συνειδητοποιώντας μόλις τότε πως ακόμα τα φορούσε. «χι χι, ναι...». Την καπάκωσα και χώνοντας την ψωλή μου στον λιπασμένο κόλπο της ξεκίνησα τη γάμευση. «Πλαφ πλαφ πλαφ!». «'Ελα να δοκιμάσουμε κι από πίσω!», της ζήτησα μετά από κάμποσες γαμικές ωθήσεις. «Μπράβο, έλα από πίσω!», συμφώνησε παίρνοντας αμέσως θέση. Επειδή είχε αρχίσει να μου πέφτει, με βοήθησε να το βάλω στην τρύπα. Μέσα σ' εκείνο το φιλόξενο περιβάλλον ξανασηκώθηκε. Συνέχισα μέχρι που έχυσα.
«Δούλευες και πουθενά αλλού ή μόνο εδώ;», τη ρώτησα καθώς ετοιμαζόταν.
«Μόνο εδώ».

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 05, 2015
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
10 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
526
Likes:
3.685
Πόντοι:
14.156
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού