Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 78 10
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
«Καλημέρα!», άκουσα την υπηρεσία μπαίνοντας στο άδειο από κόσμο σαλόνι του οροφομπουρδέλου. Αντικαλημέρισα. «'Εχω πολύ καλό κοριτσάκι! Ρωσιδούλα! Με νορμάλ προγκράμμα: τσιμπουκάκι, πισωκολλητό, από πάνω, ελεύθερα πιασίματα, φιλάκια στα βυζάκια, 10 ευρώ! Είναι πάρα πολύ καλή!».
Η «ρωσιδούλα» στεκόταν πλάι της. Επρόκειτο για μία νεαρή γυναίκα με ίσιο καρέ ξανθωπό μαλλί, συμπαθητικό σοβαρό πρόσωπο, μικρό στήθος, καλοφτιαγμένο κορμί μ' ερωτικό κώλο.
Πλήρωσα κι η τσατσά μ' έστειλε στο βάθος. Σ' ένα ευρύχωρο, ικανοποιητικά ζεστό δωμάτιο, ένας τοίχος του οποίου είχε πιάσει μούχλα.
Τα τακούνια της πόρνης τ' άκουσα να πλησιάζουν λίγο μετά την εκπνοή του χρόνου που είχα ζητήσει απ' την υπηρεσία για να ετοιμαστώ. Μπήκε αμίλητη και σοβαρή. «Καλά είσαι;», ενδιαφέρθηκα να μάθω. «Καλά μωρό μου, εσύ», απάντησε σιγανά πλησιάζοντας στο κρεβάτι. «Πώς σε λένε;», ρώτησα. «'Αννα».
Ξαπλώνοντας στο πλευρό της, πλάι μου, ξεκίνησε μ' επιφανειακά αργά φιλάκια, απ' το ελαφρώς ιδρωμένο στήθος μου, συνεχίζοντας στον λαιμό και μετά στην αξύριστη ομόπλευρη παρειά, καταλήγοντας στον λοβό του σύστοιχου αυτιού, όπου χρησιμοποιώντας τη γλώσσα της τον παπάριασε ικανοποιητικά! Την ίδια στιγμή μού έπαιζε μαλακία, ενώ κι εγώ, έχοντας περασμένο το χέρι μου κάτω απ' το σώμα της, της χάιδευα τ' αφράτα κωλομάγουλα και της "ψαχούλευα" την κωλοχαράδρα.
Αυτήν τη "διαδρομή" την επανέλαβε μερικές φορές κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης.
Δεν άργησε να ξετυλίξει το λεπτό ελαστικό κατά μήκος του ημικαυλωμένου πούτσου μου. Η πίπα που ακολούθησε ήταν μέτρια. 'Οταν καύλωσα για τα καλά τη ρώτησα: «Θ' ανέβεις από πάνω ή θα προσπαθήσω...». Δεν καταλάβαινε. «Ντου γιου σπηκ ίνγκλις;». «Νο», απάντησε σιγανά. Της έδειξα να με καβαλήσει. Το έκανε και πιάνοντας το καυλί μου το έχωσε στην κάτω μπροστινή τρύπα της. 'Ενιωσα τη γνώριμη ζεστασιά γύρω απ το μόριό μου... Στη συνέχεια πήρε να τρίβεται μπρος πίσω και να στριφογυρίζει. 'Εριχνα κι εγώ τις ψωλιές μου...
«Γιου νόου; 'Αι γουιλ φακ γιου ντόγκυ στάιλ!», είπα μετά από λίγο. Της έδειξα ποια στάση επιθυμούσα να πάρει. Συνέχισα τη γάμευση μέχρι που μη μπορώντας να κρατηθώ άλλο έχυσα βογγώντας πνιχτά!...
Φεύγοντας, είπα στην υπηρεσία (χωρίς εκείνη να με ρωτήσει) πως η κοπέλα ήταν καλή.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 05, 2015
Όνομα κοπέλας
Άννα
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
10 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
526
Likes:
3.685
Πόντοι:
14.156
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
(Updated: 07 Φεβρουαρίου, 2015) 07 Φεβρουαρίου, 2015
Την πέτυχα τις πρώτες μέρες που δούλεψε,και στην αρχή μου άρεσε αυτό το στυλάκι της νιόβγαλτης που αφήνεται στα χέρια σου και το απολαμβάνει!Αλλά μετά με κούρασε αυτό.Κάνε κι εσύ κάτι βρε παιδάκι μου να με ''φτιάξεις''... Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα ξαναπεράσω μαζί της.Απλώς θα την αφήσω λίγο να παλιώσει και να ξεψαρώσει,γιατί είναι καλό κορίτσι,με γνήσιο και όχι φτιαχτό βλέμμα!
07 Φεβρουαρίου, 2015
Άρα η τσατσά είναι Ουκρανή. Αν ήταν ρωσίδα θα έλεγε πραγκράμμα. Οι Ρώσοι προφέρουν α το ο που δεν τονίζεται ενώ οι Ουκρανοί όχι. Γερο-μύστης
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2