Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 170 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μελαχρινή, με πονηρό βλέμμα και φατσούλα που μου θύμισε μία ηθοποιό (Βάσω Γουλιελμάκη) κοντούλα με στηθάκι μικρό (1,5) και ρώγες χορταστικές με καυλάντισε στο σαλόνι και κόλλησα. Επέστρεψα μετά το πέρας της βόλτας.
Μπήκε μέσα με ρώτησε καταγωγή την ρώτησα και γω για να μου πει ότι είναι Αλβανίδα. Γδύθηκε και άρχισε υποτυπώδη χάδια στο στήθος και στο σώμα χωρίς να φιλήσει. Ημουν ήδη ανορθωμένος με την είσοδο της οπότε φόρεσε προφυλακτικό και ξεκίνησε πίπα αφήνοντας με να χαϊδεύω. Η πίπα της μάλλον αδιάφορη προς το κακή. Δεν ήθελα να συνεχίσει. Την ανέβασα από πάνω για να μπορώ να πιπιλίσω τις όμορφες θηλές της. Ήταν γεμάτη κρέμα. Δεν ένιωθα τίποτα απλώς βύζαινα. Γύρισε για ιεραποστολικό όπου η αίσθηση βελτιώθηκε κάπως. Εγώ το "βιολί" μου ασχολιόμουν με τα στήθη της. Το τέλος με βρήκε εκεί έντονο μια και είχα αποχή εβδομάδας.
Δεν ήταν κακή. Δεν έκλεψε, δεν αρνήθηκε κάτι. Αλλά δεν μου λείπει κιόλας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Άντζελα
free
Ανώτερος
Εγγραφή:
30 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
148
Likes:
2.727
Πόντοι:
6.925
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Φεβρουαρίου, 2015
Συμφωνώ με την περιγραφή. Τίμια επιλογή στο δεκάρικο αλλά όχι και κάτι το τρομερό. Αν είχε καλύτερη αίσθηση το μουνί της ίσως. Έχει προηγηθεί γέννα όπως μου είπε. Με εμένα δεν έβαλε έξτρα λιπαντικό. Μόνο σάλιο. Στο βαθύ ζμπρώξιμο έβγαζε κραυγούλες πόνου αλλά δεν έκλεψε.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1