Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 109 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Σήμερα πήρα και την τρίτη κοπέλα του μαγαζιού με όνομα Καίτη και έτσι μπορώ πλέον να πω με βεβαιότητα ότι μαζί με την Ιβάννα και την Αντζέλικα της έχω πηδήξει όλες.
Η Καίτη λοιπόν είναι απο Ουκρανία,με ξανθά μαλλιά ως τους ώμους περίπου,όμορφο πρόσωπο,σώμα με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα και μεγάλη κωλάρα.Είναι αρκετά ευχάριστη και φιλική κοπέλα τόσο απο το σαλόνι όσο και μέσα στο δωμάτιο.Όταν πέρασα εγώ απο το σπιτάκι η κοπέλα εξυπηρέτησε τρία δωμάτια μέχρι να έρθει σε εμένα και όταν αποχωρούσα η κοπέλα εξυπηρετούσε και πάλι δωμάτιο.Σύνολικα δηλαδή μαζί με το δικό μου έκανε πέντε ραντεβού.
Η Καίτη κατέφθασε στο δωμάτιο μέσα στην καλή χαρά και αφού συστηθήκαμε την αγκάλιασα και άρχισα να θωπεύω την κωλάρα της στα όρθια όπως είμασταν.Γλυψήματα δέχθηκε με ευχαρίστηση τόσο στο λαιμό της,στα μάγουλα και στο σώμα και ανταπέδωσε και αυτή γλύφωντας με αντίστοιχα στα αυτιά,στο λαιμό και στα στήθη.Φιλάκια απέφυγε διακριτικά και με χαμόγελο κλίνοντας στο πλάι την κεφαλή της.
Τα προκαταρκτικά παιχνίδια μεταφερθήκαν και στην κλίνη,με αυτή να βγάζει όλα τα ρούχα της και να έρχεται πάνω μου και να με γλύφει στα αυτιά,στο λαιμό,στα στήθη,στα πλευρά μου και στα μπούτια με εμένα να ψιλογαργαλιέμαι απο την φιδίσια γλώσσα της.Κατέληξε στα αρχίδια μου τα οποία και παπάριασε ικανοποιητικά και αυτά με την γλώσσα της. Μπορώ πλέον μετά απο αυτήν την εμπειρία να πω με βεβαιότητα ότι απο τις 3 κοπέλες η Καίτη είναι αυτή που γλύφει καλύτερα.
Κατόπιν η Καίτη πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της και συνέχισε με ένα καταπληκτικό και βαθύ τσιμπούκι χωρίς καθόλου την χρήση χεριών.Το τσιμπούκι της ήταν υγρό και ήταν αρκετά καλό σε ηδονικότητα.
Εγώ την χούφτωνα στα κωλομέρια αλλά όταν πήγα να παίξω και με το μουνάκι της με απώθησε διακριτικά μιάς και δεν αφήνει πιασίματα στο νινί της.Αν θυμάμαι καλά και οι άλλες 2 κοπέλες το ίδιο κάνουν.Στην συνέχεια όμως όταν της είπα να περάσουμε σε 69 μια χαρά δέχθηκε στην στοματική μου περιποίηση. Στην στάση αυτήν συνέχισε να μου ρουφάει την πούτσα βαθιά και υγρά ενώ εγώ έγλυφα την μουνάρα της η οποία ήταν ανοιχτή και καλά δουλεμένη.Γλυψιματάκι έκανα και στην κωλοτρυπίδα της την οποία και βρήκα σφιχτή αλλά παραβιασμένη ελαφρώς.
Μετά το γλύψιμο ήταν η ώρα για το κυρίώς πιάτο το οποίο και της το υπενθύμησα εγώ μιας και αν δεν έλεγα κουβέντα θα με τελείωνε με στοματικό το οποίο και είναι το μεγάλο ατού της και το επιδιώκει κιόλας στην πράξη μέχρι τέλους.Πέρασε καπότα με ρώτησε πως θέλω και της έκανα νόημα να με καβαλήσει.Η Καίτη κάρφωσε την μούνα της στο ανακόντα μου αλλά με κλείδωσε με την λεκάνη της για να μειώσει τις παλινδρομήσεις.Στο γαμήσι που της έριχνα βογγούσε ευχάριστά και ανά διαστήματα με έγλυφε στα αυτιά μου και στον λαιμό μου.Στην στάση του πισοκωλητού,δέχθηκε τις διεισδύσεις μου χωρίς πρόβλημα και μάλιστα πάτησα και με το πόδι μου πάνω στο κρεββάτι για να της το χώνω βαθύτερα.Στα χέρια μου είχα τα μεγάλα της κωλομάγουμα τα οποία και χτυπούσα πολύ ελαφρά.
Στην στάση του ιεραποστολικού την πήρα με τα σώματα μας ενωμένα ενώ αλληλογλυφόμασταν και γονατιστά όπου και πάλι όταν της έβαλα χέρι στο μουνάκι της μου το απώθησε ευγενικά και διακριτικά.
Στις διεισδύσεις πάντως δεν καταλάβαινα και πολλά πράγματα μιας και όπως σας είπα η κοπέλα ήταν ανοιχτή.
Για φινάλε διάλεξα την στοματική της περιποίηση φυσικά αφαιρώντας το πλαστικό περίβλημα και ξαπλόνωντας.Την έβαλα να με γλύφει στα αρχίδια και στην συνέχεια τον έπαιζα στο στόμα της ενώ αυτή τον έγλυφε και περίμενε το δωράκι της με προσμονή.Όταν ήμουν έτοιμος τα πήρε όλα με υπομονή στο στόμα της και ήταν αρκετά.Σίγουρα κάποια θα τα κατάπιε κιόλας.Μόλις τελείωσα συνέχισε για λίγο ακόμα το τσιμπούκι της μέχρι να με στραγγίσει και έπειτα σηκώθηκε και έφτυσε το υπόλοιπο στον νιπτήρα.
Με αποχαιρέτησε ευγενικά με χαμόγελο δίνοντας μου ένα φιλάκι και αποχώρησε για το επόμενο δωμάτιο.
Συνοψίζοντας πιστεύω ότι όσοι ακόμα δεν έχουν δοκιμάσει την Καίτη θα πρέπει να το κάνουν.Το μεγάλου ατού της είναι το γλύψιμο και εκεί γίνεται το κυρίως παιχνίδι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Καίτη
professorx
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
527
Likes:
28.978
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, ΜrKavlopoulos και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Ιανουαρίου, 2015
Το "απο Γλυφαδα" τι σημαινει???
25 Ιανουαρίου, 2015
Λογοπαίγνιο έκανα μιας και γλύφει καλά.
25 Ιανουαρίου, 2015
σωστα και ανιδιοτελη λογια ευγε +1
26 Ιανουαρίου, 2015
Το καλύτερο τσιμπούκι η Καιτούλα!!!
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4