Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 238 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Τρίτη απόγευμα στις 19.30 . Σήμερα το μεσημέρι το αφιέρωσα στα “ελαιοτριβεία” και μετά το απογευματάκι καφεδάκι με πολύ καλό φίλο. Πριν γυρίσω σπίτι στοχευμένη βόλτα σε 5-6 σπίτια για να κάνω άλλη μία “κατάθεση”… Αφού δεν βρήκα κάποια απο τις κοπέλες που έψαχνα , βρέθηκα σε αυτόν τον οίκο. Είχε ρεπό η Άννα που δουλεύει απογευματινή και πέτυχα την Μαρία(θα δουλεύει τα πρωινά 09.00-17.00) , την οποία την είχα πάρει την δεύτερη μέρα στην δουλεία , στο Αλκιβιάδου 16α. Δεν είναι κάποια εμφανίσιμη κοπέλα που θα σε κάνει να περάσεις , ενώ και η συνεύρεση μας ήταν πολύ κάτω του μέσου όρου.....και μάλιστα τότε ήταν σχεδόν αμίλητη , ήξερε πολύ λίγα ελληνικά , σήμερα μίλαγε μια χαρά που με έκανε να σκεφτώ ότι την πρώτη μας φορά δεν ήθελε να μιλήσει και έκανε ότι δεν γνωρίζει , γιατί το να έμαθε τόσα σε τόσο μικρό διάστημα το αποκλείω.
Η Μαρία είναι ένα μιλφογκίλφ με μαλλί κατράμι , σώμα με πιασίματα , μικρό βυζί και χοντρή σφιχτή ρόγα. Λέει ότι είναι απο την Ρωσία. Μόλις την είδα στο σαλόνι και ενώ η υπηρεσία είχε πεί το πρόγραμμα της , θυμήθηκα ποια είναι και έκανα να φύγω. Μού άρχισε ένα ασφυκτικό πρέσινγκ , υποσχόταν ότι θα περάσω πολύ καλά και τι θα με γλύψει παντού , τελικά πέρασα , η αλήθεια είναι ότι πέρασα διότι μου είπε ότι είναι απο το πρωί σε διπλοβάρδια και δεν έχει κάνει πολλά ραντεβού.
Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο. Φρεσκαρίστηκα και λίγο πριν ξαπλώσω στο κρεβάτι , ήρθε στο δωμάτιο. Έλα μωρό μου έλα εδώ , έλα πίσω μου , τρίψε μου το κωλαράκι και τα βυζάκια , έλα έλα , είπε και στάθηκε όρθια στον καθρέπτη με την πλάτη της προς τα εμένα. Την χούφτωσα και έτριψα το μουνάκι της πάνω απο το εσώρουχο. Έβγαλε τα εσώρουχα της και συνέχισε...έλα εδώ , έσκυψε λίγο , πήρε τον πούτσο μου και τον έβαλε ανάμεσα στα μπούτια της(εγώ όρθιος απο πίσω της)και τον έτριβε , γύρισε μου προέταξε τα μικρά βυζιά και με πρόσταξε να τα γλύψω , το έκανα πήρα και τις ρόγες της στο στόμα της αλλά χωρίς να την δαγκώσω πόνεσε γιατί είναι υπερευαίσθητες....
Ξάπλωσε μου είπε , ήρθε στα πλάγια του κορμιού μου στήθηκε στα τέσσερα , σάλιωσε ένα δάχτυλο της και το έχωσε στην κωλοτρυπίδα της , δες την κωλάρα μου σου αρέσει ? με ρώτησε , έλα βάλε και εσύ παίξε με την κωλάρα μου ...όχι όμως βαθιά μωρό μου , το έκανα και της άρεσε , πήγα να βάλω δάχτυλο και στο μουνί της αλλά φώναξε , όχι όχι θα έχω φαγούρα μετά. Πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της και άρχισε αργά αργά να τον γλύφει. Κάτσε να γυρίσω είπε , ανέβηκε πάνω μου σε στάση 69 , σάλιωσε πάλι δάχτυλο και το έβαλε στην κωλοτρυπίδα της , έτσι κάντο και εσύ είπε και συνέχισε να μου παίρνει πίπα. Της έβαζα δάχτυλο και της έγλυψα την κωλοτρυπίδα αλλά στο μουνί να την γλύψω δεν με άφησε πολύ... Περίμενε μου λέει , γυρίζει και πάει χαμηλά στα πόδια μου , άρχισε να μου γλύφει τα αρχίδια για πολλή ώρα και μετά τον πούτσο , τώρα σε ποιο γρήγορο ρυθμό και πιο βαθιά. Σταμάτησε , γύρισε λίγο στο πλάι και σήκωσε λίγο το πόδι σου , θέλω να σε γλύψω πιο άνετα , το έκανα και άρχισε μια μανιώδη γλυφωκωλάδα αλλά Πώλινας και καλύτερη!!! Επιχείρησε να μου βάλει και δάχτυλο αλλά την σταμάτησα(κάνει και αυταρχικό πληροφοριακά)έτσι συνέχισε μόνο γλείψιμο.
Πέρασμα προφυλακτικού , ξάπλωσε και χαλάρωσε μου λέει , ανέβηκε απο πάνω μου και έκανε βαθιά καθίσματα στον πούτσο μου , σταμάτησε γιατί κουράστηκε απ ότι κατάλαβα , μου έφερε τις ρόγίτσες της στο στόμα μου και μου είπε να τις γλύψω. Γύρισε και στήθηκε στα τέσσερα , έλα εδώ μου λέει , πήρε τον πουτσο μου και τον έτριβε στην κωλοτρυπίδα της . Δεν είχε ανακοινώσει πρωκτικό αλλά εγώ επιχείρησα να τον βάλω στην κωλοτρυπίδα της , ίσα ίσα που μπήκε και τραβήχτηκε , τι κάνεις θέλεις να με βιάσεις κακό αγόρι? Δεν κάνω κωλαράκι ...πήρε τον πούτσο και τον έχωσε στο μουνί της . Την γάμαγα πισωκολλητα αργά ενώ αυτή έβαζε πάλι δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα της. Επιχείρησα να αυξήσω τον ρυθμό αλλά μου είπε ότι θέλει ήρεμα , να σέβεσαι τα κορίτσια. Συνέχισα λίγο και μετά απο λίγο μου είπε , έλα έλα να σε ρουφήξω , πήγα να ξαπλώσω αλλά μου είπε να κάτσω γονατιστός , με γύρισε λίγο πρός τον καθρέπτη στήθηκε στα τέσσερα , τούρλωσε την κωλάρα της , πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της ενώ κλασσικά έβαζε δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα της. Ρούφαγε τον πούτσο μου με μανία μέχρι που έχυσα στο στόμα της. Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος , έχω μία υποψία ότι τα κατάπιε...όταν σηκώθηκα και σηκώθηκε και εκείνη για να πλυθούμε , μία στιγμή γύρισα την πλάτη μου αλλά δεν την είδα να τα φτύνει στον νιπτήρα. Μου σκούπισε τον πούτσο μου με μωρομάντιλο με καληνύχτισε και μου είπε ότι με περιμένει.
Στο δωμάτιο έκατσα περίπου 20 λεπτά , δεν βιάστηκε καθόλου και η υπηρεσία δεν ενόχλησε . Είναι ένα μέτριο μιλφογκίλφ εμφανισιακά που με εξέπληξε με την συμμετοχή και τις πρωτοβουλίες της , πόσο μάλιστα όταν την είχα ξαναπάρει και ήταν μετριότητα , η μέρα με την νύχτα. Έτυχε ? δεν ξέρω . Ας την δοκιμάσει και κάποιος άλλος να μας πεί. Εγώ πάντως με βάση την δεύτερη συνεύρεση μου μαζί της θα την ξαναεπισκευτώ σύντομα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 20, 2015
Όνομα κοπέλας
Μαρία
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
194.704
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Φεβρουαρίου, 2015
πολυ ρομαντικη αυτη η Μαρια ΈρωταςΓλώσσα
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1