Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 158 10
Γενική βαθμολογία
 
4.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Πριν ξεκινησω να σας πω λεπτομερειες για την συνευρεση μου με την Μαρια θα ηθελα να υπενθυμισω η και να γνωστοποιησω σε ορισμενους συναγωνιστες οτι για τον ορισμο του σωματοτυπου μιας γυναικας μπορεις να χρησιμοποιησεις περιπου 20 κατηγοριες.
Εγω θα ειμαι πιο λιτος και θα σας δωσω οκτω. Skinny,Thin,Model,normal,voluptuous,athletic,thick and bbw. μεσα απο τις οκτω αυτες κατηγοριες μπορει καποιος με ακριβεια να ενημερωσει για τον σωματοτυπο μιας γυναικας - εστω με καποιες μικρες αποκλεισεις - .

Στο διαταυτα λοιπον.

Να πω επισης οτι δεν ειχα ξαναπαει στο εν λογο καταστημα !

Διαβαζω απο συναγωνιστη. ΜΑΡΙΑ:ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΜΑΧΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ!!!!
ΜΑΡΙΑ - ΝΑΙ, ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ - ΝΑΙ, ΤΕΜΑΧΙΟ - ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΜΑΥΡΑ, ΡΟΥΜΑΝΙΑ - ΜΑΛΛΟΝ< ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΓΓΟ!

Το τι εγινε στη συνεχεια δεν περιγραφεται με λογια,πρεπει να το ζησεις ο ιδιος για να το καταλαβεις..
ΑΝ ΣΚΙΑΧΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΖΗΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ

...... ζεστο και καθαρο δωματιο.
ΖΕΣΤΟ ΝΑΙ - ΚΑΘΑΡΟ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΔΕ ΖΟΥΝΕ

Αυτο θα πει στη κυριολεξια:VALUE FOR MONEY...!!!
VALUE FOR MONEY ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΚΑ ΕΥΡΩ

Η Μαρια ειναι ωραια,αδυνατη,με μικρο βυζι,
Η ΜΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΙΝΝΥ, ΑΣΧΗΜΗ, ΜΕ ΛΕΥΚΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΓΕΜΑΤΗ ΦΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΑΝΙΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΒΥΖΙ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΟΛΓΑΣ ΑΠΟ ΚΟΛΩΝΟΥ 30.ΔΗΛΑΔΗ ΜΗΔΕΝ.

Για την 2η κριτικη που υπαρχει σχετικα με την Μαρια (προθυμη και υπακουη ) να πω οτι συμφωνω στην πλειοψηφια αυτων που αναφερονται.

Η δικη μου εμπειρια λοιπον. Τσιμπησα με οσα διαβασα. Αθλιο μπουρδελο βρωμερο και τρισαθλιο με την τσατσα ολο να αλλαζει σεντονια και ολο τα ιδια να μενουν. Για να μην την αδικησω τελειως -ευγενεστατη - κατα τα αλλα. Κοσμος τοσος πολυς που νομιζα οτι ξαναπερνουσα περιοδευον- μαλλον τσιμπησανε και αυτοι -.
Μπαινω λοιπον νωρις το απογευμα - γυρω στις 4 - στο μπουρδελο και ενημερωνομαι οτι η κοπελα που δουλευει ειναι η Μαρια με φουλ προγραμμα. Την προλαβα χωρις να την δω καλα καθως προχωρουσε στα ενδοτερα. Πληρωνω - λαθος μου -και περναω στο 1ο δωματιο στο οποιο περιμενα πριν μπω να αλλαξει σεντονια η τσατσα !!???Χμμμ;Μαλακία Αφου περιμενα αρκετα να τελειωσει με τους αλλους παιχτες η Μαρια περιπου 25-30 λεπτα (καλο σημαδι αυτο ) εμφανιζεται και παθαινω το ενα σοκ μετα το αλλο !! ΑΣΧΗΜΗ,ΣΚΙΝΝΥ,ΧΩΡΙΣ ΣΤΗΘΟΣ, ΦΑΚΙΔΕΣ, ΜΕΛΑΝΙΕΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ, ΑΣΧΗΜΟ ΚΟΥΡΕΜΑ......αρχιζω να σκεφτομαι τι κανεις τωρα αστατε !?Χμμμ; την κανεις η μενεις? Τελικα εμεινα για να μην πεταξω - εστω και για το γαμωτο- αλλο ενα δεκαρικο. Επειδη για το μονο πραγμα που θα δεχθω ειναι το αν ειναι ομορφη η ασχημη καθως κατι τετοιο ειναι τελειως υποκειμενικο δεν θα δεχθω να ακουσω καμμια παπαρια για πραγματα αντικειμενικα που εζησα ο ιδιος !! Λοιπον φιλαρακια ενημερωθητε απο την λιστα πιο πανω, τουλαχιστον να μαθετε τι σωματοτυπο εχει καθε γυναικα για να μην δινετε λαθος πληροφοριες απο αγνοια σας.
http://www.otherside.gr/2010/11/21-swmatotypoi-gynaikwn-photos/ αν και οχι το καλυτερο ειναι καλο να ριξετε μια ματια !!

Αυτα απο μενα !! καλα να περνατε και καλα γαμισια !!Γερο-μύστηςΓερο-μύστης

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Μαρία
Υπηρεσίες
astatos123
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
14 Μαϊ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
881
Πόντοι:
426
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, Jim25jim, wired77 και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Ιανουαρίου, 2015
Δεν πρόλαβα την κριτική σου,και την πάτησα!Παρακαλάω μόνο να μην κάνει αυτήν τη δουλειά από άμεσο εξαναγκασμό,κι ας πάει κι ένα κωλοδεκάρικο,γιατί για κινούμενο πτώμα πρόκειται!
19 Ιανουαρίου, 2015
Πέρασα και την είδα κι εγώ πριν μερικές ημέρες:Κοκκαλιάρα σαν πρεζόνι, άσχημη, με τραχύ δέρμα και πρόσωπο πρεζούς τελειωμένης.
Μηδενικές καμπύλες σε στήθος και κώλο.Σα σιδερώστρα ήτανε.
Δεν την γαμούσα που να με πλήρωνε, όχι να της έδινα και δεκάρικο.
PK
Panos Kassandras
20 Ιανουαρίου, 2015
κοκκαλιάρα?Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;μαλλον πρεπει να την επισκευτω!
20 Ιανουαρίου, 2015
''Την προλαβα χωρις να την δω καλα καθως προχωρουσε στα ενδοτερα'' Καλα και εσυ περνας στο δωματιο στο Μεταξι χωρις να εχεις δει την κοπελα?!Ναι!
20 Ιανουαρίου, 2015
ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ,ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ???ΤΗΝ 'ΜΟΝΙΚΑ ΜΠΕΛΟΥΤΣΗ' ΜΗΠΩΣ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΜΕ 10 ΕΥΡΩ...!!!!Μαλακία

'10 ΕΥΡΩ ΕΧΕΙ Ο ΕΣΠΡΕΣΟ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ'...Ματάκι

ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΔΕΚΑ ΜΟΝΟ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΣΤΗ ΜΑΡΙΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΕΞΗΣ:1)ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΠΙΠΑ 2)ΤΙΣ ΓΑΜΗΣΑ ΤΟ ΚΩΛΟ 3)ΓΑΜΗΣΑ ΤΟ ΜΟΥΝΑΚΙ ΤΗΣ 4)ΤΗΝ ΕΧΥΣΑ ΣΤΗ ΜΑΠΑ!!!5)ΚΑΙ ΕΚΑΤΣΑ 15 ΛΕΠΤΑ ΣΥΝΟΛΟ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ!!!Ναι!Ναι!Ναι!

ΥΓ:Η ΜΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗ ΠΙΑΤΣΑ ΜΕ ΦΟΥΛ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΑ 10 ΕΥΡΩ!!!!Γερο-μύστηςΓερο-μύστης
(Updated: 20 Ιανουαρίου, 2015) 20 Ιανουαρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αν το ζητούμενο είναι να βρεις μια τρύπα να βάλεις το καυλί σου μέσα,έχω να προτείνω και μια πιο οικονομική λύση δύο σ'ένα:πας στο χασάπη και ζητάς ένα κομμάτι μοσχάρι,ανοίγεις μια τρύπα σε ανάλογο μέγεθος που σε βολεύει,κι αφού τελειώσεις,το ξεπλένεις,το βάζεις στη χύτρα με τα μυρωδικά του,κι ετοιμάζεις ένα βραστό μούρλια!
Πέρα από την πλάκα,το έγραψα και πριν,βρήκα μια γυναίκα άψυχη,με παγωμένο βλέμμα,με εμφανή σημάδια καταναγκασμού στις κινήσεις της!Μακάρι να ήταν απλώς κουρασμένη,κι όχι θύμα βίας κι εξαναγκασμού!
20 Ιανουαρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Είναι ακριβό το μοσχάρι:10 euros το κιλό.Χοιρινή σπάλα άνευ οστού, 3,30 euros το κιλό στη Βαρβάκειο.
Με το δεκάρικο που θα έδινε σ'αυτό το προμοταρισμένο πρεζόνι, που το παίζει και πουτάνα, θα αγόραζε 3 κιλά χοιρινή σπάλα (3kg x 3,30 euros), θα έριχνε 3 πούτσες και μετά θα έφτιαχνε και μια τηγανιά περιποιημένη και μπόλικη, μπόλικη ... Ναι! Ναι! Ναι!
PK
Panos Kassandras
21 Ιανουαρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μου αρεσουν τα extreme ! Ναι!
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8