Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 129 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
«Καλημέρα, καλημέρα κύριε!», με χαιρέτησε η υπηρεσία. «Καλημέρα!», αντιχαιρέτησα. «Νικόλ! Περιποίηση άψογη, δεν βιάζεται! Ανεβαίνει πάνω, πισωκολλητό, τούρμπο τσιμπουκάκι, σούπερ κορίτσι!», ενημέρωσε. «Πάμε μωρό μου;», ρώτησε η θηριώδης Ρωσίδα με το γλυκό πρόσωπο και τα μεγάλα μπομπόνια. «Μμμ; Θα περάσετε πολύ καλά!», διαβεβαίωσε η τσατσά. «Καλώς, εντάξει, θα δω. Ευχαριστώ!», είπα και σηκώθηκα να φύγω.
Επέστρεψα αργότερα.
«Νικόλ!...», ξεκίνησε να λέει η υπηρεσία, ενώ όταν συνειδητοποίησε πως ήμουν κάποιος που είχε ξαναπεράσει πρόσθεσε: «Την είδατε...».
Πλήρωσα το δεκάρικο. Μου έδειξε το μικρό περιποιημένο δωμάτιο δεξιά του υφασμάτινου διαχωριστικού. «Είναι στο δωμάτιο τώρα, ε;», ρώτησα πριν κλείσω την πόρτα. «Ναι, σε λίγο θά 'ρθει!», βιάστηκε να με καθησυχάσει. «Οκέι, δεν βιάζομαι!», της έκανα γνωστό. Το κλιματιστικό δούλευε στο φουλ. Σκέφτηκα πως θα ήμουν καλύτερα με λιγότερη ζέστη. Τράβηξα την πρίζα τόσο, ώστε να σταματήσει να λειτουργεί.
Μετά από τέσσερα λεπτά άνοιγε η πόρτα. «Γεια σου μωρό μου!». «Γεια σου Νικόλ!».
Βγάζοντας το εσωφόρι και μένοντας με τα εσώρουχα, ξεκίνησε μ' επιφανειακά φιλάκια κι ακρογλώσσια γλειψιματάκια στις θηλές και στο στήθος μου, χαϊδεύοντας ταυτόχρονα τ' αχαμνά και μαλάσσοντας το πέος μου. Ακολούθησε ξετύλιγμα του λεπτού ελαστικού κατά μήκος της ημικαυλωμένης ψωλής μου και τοποθέτηση του ογκώδους σώματός της ανάμεσα στα σκέλια μου. 'Επειτα το καυλί μου βρέθηκε μες στο στόμα της. Το κατάπιε ολόκληρο μέχρι που ένιωσα τα υγρά της χείλη ν' ακουμπούν στ' αρχίδια μου. Στη συνέχεια ακολούθησε αντίστροφη πορεία, εμφανίζοντάς το γυαλιστερό και υγρό πλην της βαλάνου που παρέμεινε εντός της στοματικής της κοιλότητας. Για τα επόμενα 2-3 λεπτά το μοτίβο αυτό επαναλήφθηκε πολλές φορές. Το κεφάλι της κουνιόταν γοργά πάνω-κάτω, ενώ απ' το στόμα της άφηνε στιγμιαία, χαμηλής έντασης «μμμ...», που κάποιες στιγμές γίνονταν πιο ηχηρά, «ΜΜΜ!».
«Ωραία πίπα παίρνεις!», της είπα κι εκείνη συμφώνησε/ευχαρίστησε μ' άλλο ένα ηχηρό, «ΜΜΜ!».
Κάποια στιγμή ρώτησε: «Σεξ δεν θα κάνουμε;»
Της ζήτησα να πάρει θέση για πισωκολλητό γονατιστό. 'Εχοντας γραπώσει, με τα δυο μου χέρια, τη διπλόφαρδη μέση της, έχωσα τον πούτσο μου στη μουνοσήραγγά της και ξεκίνησα το γαμήσι. «Πλαφ πλαφ πλαφ!...».
Στο οκτάλεπτο ακούστηκε ένα διακριτικό «τακ, τακ» στην πόρτα. Η Νικόλ δεν έδωσε σημασία, οπότε συνέχισα γι' άλλα δυο-τρία λεπτά μέχρι που... «ΑΑΑ!... ΑΑΑ!... Μπράβο!... ααα, έχυσα!».

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 17, 2015
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
10 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
526
Likes:
3.685
Πόντοι:
14.156
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Ιανουαρίου, 2015
Χαιρετιζω την επιστροφη στις μαχες του αγωνιστη Κου Φανουρη Τζουρα!! Ναι!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1