Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 156 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 12.10. Κυριακή σήμερα , φανταστική μέρα ότι πρέπει για πορνοπερίπατο. Πρώτη στάση Ιάσωνος 44 για να δώ αυτήν την Μαρία…δούλευε μόνο η Ναταλία. Άφησα την Ιάσωνος και πήγα να συνεχίσω την βόλτα μου από τα σπιτάκια της Κολωνού και συγκεκριμένα Κολωνού 11α όροφος , όπου χθες ο farkeli μ ενημέρωσε για μια ενδιαφέρουσα περίπτωση στην πρωινή βάρδια . Την είδα δεν μου έκανε κλίκ . Συνέχισα και βρέθηκα εδώ , την ώρα που περίμενα στο σαλόνι και είδα την μία από της δύο κοπέλες (την Άντζελα)με πήρε ο farkeli τηλέφωνο και κλείστηκε ραντεβού για πορνοβόλτα Φυλής και πέριξ.

Περίμενα να δώ και την δεύτερη κοπέλα που δούλευε σήμερα την Χριστίνα . Αρχικά το μυαλό μου πήγε στην Χριστίνα την μελαχρινή ψηλή που δουλεύει τόσο εδώ όσο και στο Κολωνού 53…τελικά μετά από λίγο εμφανίστηκε μια νταρντάνα ξανθιά ρωσίδα με μαλλί μέχρι τους ώμους 3άρι βυζί και τατού λουλούδια πού κάλυπτε όλη την κοιλία της κάτω από τον αφαλό. Καυλιάρικο και γεμάτο υποσχέσεις βλέμμα , μου έκανε κλικ και πέρασα.
Πλήρωσα και βρέθηκα στο δωμάτιο , έβγαλα τα ρούχα μου και κλασσικά έπλυνα τα χέρια μου καθώς και τον πούτσο μου όπως κάνω πάντα. Η Χριστίνα δεν άργησε να έρθει , είπε ότι είναι ρωσίδα 28 χρονών. Έβγαλε τα εσώρουχα της και ξάπλωσε δίπλα μου . Άρχισε να μαλάζει τον πούτσο μου και εγώ τα βυζιά της. Μερικά φιλάκια στο στήθος και στον λαιμό και κατέβηκε προς την περιοχή της κοιλιάς , μερικά φιλάκια και εκεί και πήγε να ανοίξει το προφυλακτικό. Την ρώτησα αν κάνει ελεύθερο στοματικό(δεν ανακοινώνεται) , δεν απάντησε , περιεργάστηκε λίγο τον πούτσο μου και εν τέλη τον πήρε στο στόμα της. Η πίπα της πολύ καλή , τον έβαζε βαθιά στο στόμα της και τον ψιλοδάγκωνε. Την γύρισα σε στάση 69 , όπου για λίγο την έγλυψα και έπαιξα με το μουνάκι της.

Πέρασμα προφυλακτικού , και πρώτη τάση την ανέβασα από πάνω. Έκανε βαθιά καθίσματα πάνω στον πούτσο μου ενώ εγώ μάλαζα τις βυζάρες της , αλλαγή στάσης στα τέσσερα , έστησε καλά την κωλάρα της που σε προδιαθέτει για δυνατό γαμήσι , κάτι που έκανα , τρίτη και τελευταία στάση ιεραποστολικό όπου έπεσαν και ρομαντικά παθιάρικα γλωσσόφιλα ενώ μου φώναζε γάμαμε πιο βαθιά πιο δυνατά και το μυαλό μου ασυναίσθητα πήγε σε προεκλογικό σλόγκαν πολιτικού κόμματος για το τι μας περιμένει αφού έρχονται τα χειρότερα…. Μετά από λίγο τελείωσα.

Στο δωμάτιο έκατσα σχεδόν 12 λεπτά , η Χριστίνα κάνει πολύ καλή πίπα , έχει συμμετοχή στο σέξ και γαμιέται παθιάρικα. Μια δοκιμή αξίζει τον κόπο. Έφυγα σφαίρα για Φωκαίας ,για να συναντήσω τον στρατηγό να συνεχίσουμε μαζί την βόλτα και την αναζήτηση της επόμενης κατάθεσης.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 11, 2015
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
191.826
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού