Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 227 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Είχα πάει σε κάτι δουλειές στην Πλατεία Αμερικής, και στο μυαλό ήταν εδώ και 3 μέρες η Χριστίνα από το συγκεκριμένο μαγαζί. Την είχα δει πριν 3 μέρες και ήταν μέσα στην καύλα, καιρός ήταν να την τιμήσω και ας μην είχαν περάσει καλά αλλα μέλη μαζι της.
Μπαίνω από πλατεία Αμερικής στο λεωφορείο και βλέπω μια χοντρούλα, με πουτανέ μαλλί ξανθό και κολάν, ΚΑΥΛΩΝΩ περισσότερο, καυλωμένος γαρ γενικώς, ήθελα να με εκτονώσει η Χριστίνα αν ήταν στο μαγαζί βεβαια. Καταβαίνω στην Οδο Πιπίνου και καταιβαίνω κεντρικά επί της οδού Φυλής.
Τα περισσότερα τσαρδια της οδού ήταν κλειστά, κατι ''κύριοι''Ματάκι στην γωνία επί των οδών Φυλής και Φωκαίας το έπαιζαν περαστικοί, με κουκούλες και full face Money MouthMoney Mouth
Ευτυχώς στην οδό Φωκαίας όλα τα τσαρδιά ήταν ανοιχτά. Μπαίνω στο μαγαζί και περιμένω καθώς και οι δυο κοπέλες, Αλέξια και Χριστίνα ήταν δωμάτια. Το ρολόι έγραφε 18:20 και περίμενα τις κοπέλες, για την ακρίβεια την Χριστίνα, να την δω, να καυλώσω, να δω ποσοι θα μπουν και να μπω αναλόγως. Βγαίνει η Αλέξια από το δωμάτιο πρώτη, μουνάρα ΈρωταςΈρωτας μοντέλο πραγματικό, θα μπορούσε να είναι star bulgaria or roumania, εγω ήθελα το Χριστινάκι όμως να με αδειάσει από την σκέψη της. Ξάφνου, και ενώ το σαλόνι ήταν πλεόν γεμάτο από κάθε λογής κόσμο, βγαίνει η Χριστίνα, χαμογελαστη στο σαλόνι. Ο κόσμος φευγει και εμεινα μόνος μου, δινω το 20αρικο στην υπηρεσία και της λεω, θελω την Χριστινα.
Μπαίνω στο μικρό δωμάτιο στο βαθος δεξιά του συγκεκριμένου μπορντελου. Γδυνομαι, ο κόσμος να μπαινει και να βγαίνει χωρις να γαμάει επί το πλείστον,ακούω τα τακούνια να ερχονται κατα το δωμάτιο μου.
Η είσοδος της Χριστίνας με βρήκε όρθιο να φτιάχνω τα ρούχα ...
Περιγραφή κοπέλας: 1,60 υψος, Ρουμάνα, ετων 26, με μεγάλα μαστάρια, τατουάζ πάνω δεξια της πλάτης, κωλάρα καλή, μαυρη από σολάριουμ(?) και μπλε μάτια ( μαλλον φακους επαφης), ξανθά μαλλιά. Γνωστή φίλη της Άννας Κου που δούλευε εκεινη την ώρα στο διπλα μαγαζι.
Χαμογελαστή, με χαιρετά και λέμε δυο κουβέντες στα όρθια, καθομαι στο κρεβατι και με βαζει να ξαπλώσω, ενώ εκείνη αρχισε να με φιλάει στο στήθος και στην κοιλιακή χώρα. Καύλωσα λίγο, ενω χάΪδευα και φιλαγα την πλάτη της. Μου περνάει καπότα και μου λεει: Μεγάλη πουτσα. Η καπότα ήταν της πλάκας Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο! Κινέζικες αυτες οι μουφα, θα παιρνω δικες μου από εδω και περα. Ξεκινάει τσιμπουκι καλο, με εμφαση στο κεφάλι, εγω χαϊδευα τα κωλομέρια της παράλληλα με το τσιμπούκι της. Τελος πάντων, μολις καυλωσα αρκετα μου λεει: Ελα να με γαμησεις οσο βαθιά θέλεις, πως θες? Ελα στα 4 της λεω. Ωραία σταση ειχε πάρει, ειχε ανοίξει τα πόδια της αρκετά και γαμαγα ενω χαζευα την κωλάρα της, παραλληλα διακριτικοί αναστεναγμοί και από αργο ρυθμο πηγαινα πιο γρηγορα.
Επόμενη σταση στα κανονικά, δεν εκλεψε καθόλου η κορασιδα, ανοιξε αρκετα τα πόδια της, το βαζει μεσα και ξεκιναω μετριο ρυθμό ενω με κοιτούσε καυλιάρικα με υγρα μπλε της ματια.
Τελευταία σταση, από πάνω, αρχισε να κουνιέται σε μετριους ρυθμούς ενω εβγαζε αναστεναγμούς, καπου εκει την έχυσα την πορνη. Πήρα αυτο που ηθελα. Μου λεει καλή συνέχεια και φευγει από το δωμάτιο. Βγαινω και τσαρκαρω διπλα ενω είδα, Αννα Κου Ναι! ΚΑΥΛΑ, και Τζίνα στο διπλα μαγαζί.

Εν ολίγεις, ήταν μια καλή σχετικά τυπική πράξη στην ιστορική οδο, περίμενα για grand φολάρα αλλα ευτυχώς δεν ηταν τοσο τραγικά οσο ειχα διαβασει παλια. Μπορεί να την ξανα δοκιμάσω στο μέλλον.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 08, 2015
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Roumanolagnos1313
Μέλος
Εγγραφή:
14 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
78
Likes:
127
Πόντοι:
146
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού