Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.9 65 10
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Η Ναταλία είναι ένα πιπίνι, 20-22 χρονών max, αδύνατο πολύ. Δεν προτείνεται για αυτούς που θέλουν πιασίματα. Γλυκιά φατσούλα, μακριά μαύρα μαλλιά, βυζί ανύπαρκτο, κωλαράκι στρογγυλό και μικροσκοπικό, το πολύ 1.50, δηλώνει Βουλγάρα, συνεννοείται στα Ελληνικά!
Εγώ πέρασα πάντως, 10 γιούργια... σιγά! Στους Έλληνες κάνει και ακά πίπα αλλά δεν πήρα. Αρκετά ευδιάθετη, της πέταξα και 1-2 φορές "είσαι πολύ όμορφη", χάρηκε πολύ και με ευχαρίστησε τα μάλα!
Ξεκίνημα με πίπα, καλή, δυνατή και ρουφηχτή αλλά με μόνιμο χέρι. Στην συνέχεια ανάσκελα με μένα από πάνω και να βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη να γαμεί αυτό το μικροσκοπικό κορίτσι... λες κι έβλέπα παιδεραστή! Στο γαμήσι καμιά αντίρρηση, έβαλε και κρέμα πάντως, αλλά ευτυχώς όχι πολύ. Στενό μουνάκι πάντως. Εναλλαγή στάσης στο πλάι και για το τέλος πισωκωλομπρούμητο! Η πούτσα μου φαινόταν τερατώδης μπροστά στο μικροσκοπικό κορμάκι! Τελικά, μετά από κάνα 10λεπτο ήρθε το τέλος. Τον στράγγιξα εντελώς και μετά σηκώθηκα από πάνω της. Καμιά δυσανασχέτηση, πολύ καλή γενικά.

Από ότι μου είπε έχει 10 μήνες στην Ελλάδα. Είναι εκεί κάθε πρωί.

Δεν θα την συνιστούσα σε τύπους που θέλουν να χουφτώσουν και λίγο βυζόμπαλο η κωλομάγουλο. Είναι μπιμπλό!

Δεν ξέρω αν θα ξαναπήγαινα... πάντως η προσπάθειά της να με ευχαριστήσει ήταν παραπάνω από τίμια. Η τσατσά επίσης μια χαρά, καμιά ενόχληση. Με χαιρέτησε και στο τέλος όταν έφευγα και μου ευχήθηκε καλή χρονιά Χαμόγελο

Αυτά προς το παρόν!

Καλά να γαμάτε!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 05, 2015
Όνομα κοπέλας
Ναταλία
Υπηρεσίες
Μ
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 fouxter

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Φεβρουαρίου, 2022
Την έχω πάρει σε υπηρεσίες ήταν τυπικη έκανε δλδ αυτά που της έλεγες με λίγο διάθεση όχι καλή αλλά τα έκανε για 10 ευρώ είναι νορμάλ ενα 6 στα 10 σε υπηρεσίες και εμφάνηση για εμένα παίρνει 8 είναι πανέμορφη εξωτική κοπέλα.
J
jimakos900
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1